Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lejrskole i Madrid - part 7 (Afsnit 2/3)

Karakter: 0/0
Visninger: 2129

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
NC stod et kort øjeblik og betragtede scenen. Hamid lagde mærke til, hvor stor og stiv NC’s mørke pik var. Hamid kravlede ind under Jonas igen, og hurtigt tog han Jonas’ drivvåde pik i munden. Det gav et sæt i Jonas, da han mærkede Hamids tunge kæle for hans pik igen.

NC gik på knæ bag ved Jonas og tog med sin højre hånd fat i hans store pik. Han satte den mod Jonas’ hul og lagde den op i revnen mellem Jonas’ baller og kørte den lidt frem og tilbage. Men inden længe tog han fat i den igen og satte den på ny mod Jonas’ hul, der var helt vådt af Hamids slikkeri. Da NC’s pik mødte Jonas’ hul, stønnede Jonas et kort øjeblik. NC begyndte at presse lidt, og det var tydeligt at mærke på Jonas, at den store pik begyndte at fylde ham ud. Han måtte tage Jeppes pik ud af munden for at komme af med sine højlydte støn. ’Årh…, arhh…, fuck en lækker pik!’, fløj det ud af Jonas. Hamid kunne fra sin position se NC’s mørke glatte klunker, der bevægede sig tættere og tættere på Jonas’ klunker, jo mere han trak sig ind i ham. Det var et fantastisk syn, og Hamid intensiverede sit sutteri til endnu flere støn fra Jonas.

Jonas, der havde stoppet sit sutteri, begyndte nu i stedet for at køre Jeppes pik af. Det medførte blot store vrid fra Jeppe, mens han nærmest begyndte at skrige. NC var nu kommet så langt, han ville ind i Jonas, og nu kunne Hamid fornemme, hvordan han i et stigende tempo begyndte at bevæge sit underliv og køre sin pik frem og tilbage ind i Jonas. Nu begyndte NC også at stønne i takt med at tempoet fandt sin rytme, og han pumpede sin stive pik ind i Jonas. Hamid kunne ikke dy sig for at føre sin hånd ned til stive våde bule i de lyseblå briefs. Han begyndte at kæle for den udenpå og også hive lidt i den så godt han kunne. Han følte, han kunne eksplodere, hvornår det skulle være.

NC fortsatte sit knepperi til Jonas’ højlydte nydelse. Jonas fortsatte endnu med at køre Jeppes pik af. Men så begyndte Jeppe at udbryde: ’Arhh, ikke mere, kan ikke mere…., arhh’. I takt med dette vred han sig endnu mere. Jonas havde strakt sin hals op mod loftet og stønnede, mens han både blev kneppet og suttet og spillede pik på Jeppe. Det første skud fra Jeppe ramte derfor en lidt overrasket Jonas på netop halsen. Han fik dog hurtigt vendt sit hoved nedad mod Jeppes pik og åbnet munden. Hamid kunne se fra sin position, at det andet skud fløj ud af Jeppes pik og direkte ind i Jonas’ hals. Jonas førte sin mund endnu tættere på pikken, og endnu et skud fløj ind i munden på Jonas. Så tog Jonas hele Jeppes pik ind i munden, og det lod til, at Jeppe fortsætte med at komme i munden på Jonas. Jonas suttede og slugte tydeligvis spermen fra Jeppe. Jeppe stønnede hårdt, men hans krop begyndte også at falde til ro. Til sidst forlod Jeppes pik Jonas’ mund, og den lagde sig halvstiv ud til siden. Jeppe blev bare liggende på ryggen og pustede.

Jonas rettede sig lidt op, og i det røg hans pik ud af Hamids mund. NC stoppede med at kneppe Jonas, men holdt sin pik indeni ham. Så begyndte Jonas at bevæge sit underliv. Først førte han sin pik tilbage i Hamids mund samtidig med, at han fik NC’s pik til at kneppe ham igen. Hamid blev overtændt af blive mundkneppet på denne måde. Jonas øgede tempoet, og Hamid kunne mærke, at Jonas’ pik blev mere og mere våd. Den salte smag blev også forstærket. ’Arhhh…!!’, skreg Jonas så, og Hamid kunne mærke i sin mund, hvordan Jonas skød og pumpede sin sperm ind i ham. Hamid smagte og slugte det første skud, inden endnu et fløj ind i ham. ’Fuuuccck, mand!!’, stønnede Jonas, mens han fortsatte med bevæge underlivet, så NC’s pik bevægede sig i ham og fyldte ham ud. Jonas tog fat om sin pik og trak den ud af munden på Hamid. Pikken var lige foran Hamids hoved, og endnu et skud fløj ud i ansigtet på ham. Det tændte ham vildt at mærke Jonas’ sperm. Jonas hev et par gange i sin pik, og spermen fortsatte med at flyve ud. Det ramte både Hamid i ansigtet, på armene og brystet. Til sidst dryppede der dog blot de sidste dråber ned på Hamid. Hamid tog fat i Jonas’ pik og tog den i munden og slikkede den sidste sperm af og slugte den.

Jonas havde nu stoppet sine bevægelser og pustede ud. Det varede dog ikke længe før, at NC igen satte i gang med at kneppe Jonas’ lækre røv. Om muligt øgede han også tempoet, og Hamid kunne virkelig se nu, hvordan den mørke store pik bankede frem og tilbage i Jonas. Igen tog Hamid sin hånd ned til sin våde pik i underbukserne. Men NC så det og fjernede Hamids hånd. I stedet begyndte han nu at køre Hamids pik af ved at røre på den uden på briefs’ene. Alt dette samtidig med, at han hurtigt kneppede Jonas.

NC fortsatte lidt på denne måde. Han stønnede hårdt nu, og Jonas kom stadig med lyde af velbehag, trods han var kommet. Hamid nød det hele – NC’s berøring af hans pik, synet af den mørke pik bankende ind i Jonas og ja, Jonas’ nu halvstive pik der stadig havde enkelte dryp af sperm på sig. NC stoppede nu kort og gav så et par ekstra stærke stød ind i Jonas. Hamid fornemmede, hvordan alt spændte til på NC, og han lavede en meget lang udånding med en lille veltilfreds lyd oveni. NC kom inde i Jonas. Efter udåndingen kom skrålet så. ’Arhhhmmm…!!!’, røg det ud af NC. Han kneppede Jonas hurtigt nu, og de andre kunne fornemme, hvordan NC skød sin sperm op i Jonas. Hamid kiggede på den mørke pik, der trak sig lidt men ikke helt ud af Jonas’ hul. Det medførte, at noget af NC’s sperm gled ud, og det dryppede ned på Hamid. Det tændte ham vildt, og NC’s berøring på hans pik, som ikke var stoppet i alt dette, var ved at blive for meget.

NC lavede et sidste stød og trak sig så langsomt ud af Jonas. Hamid kunne se den spermede, våde, mørke og stive pik komme til syne ud for Jonas’ røv. Jonas gav et langsomt udåndende støn, og han slappede af i sin krop. Det medførte, at det meste af den sperm, der var skudt ind i ham, gled ud af hans hul og dryppede ned på Hamid.

Hamid kunne mærke, hvordan han i ekstrem grad nød det lækre spil og den vanvittige scene. NC stønnede stadig lidt, og Hamid kunne nu ikke mere. Han vred sig lidt, og så kunne han mærke, hvordan hans sperm gled ud i underbukserne. Han begyndte at lave nogle små kneppebevægelser, så han stadig kunne mærke NC’s hånd på sin pik. Det var en fantastisk følelse at mærke spermen flyde ud omkring hans pik og det stramme stof, der ramte hans våde tilspermede pik.

NC fjernede nu sin hånd fra Hamid. Selvom den havde været uden på underbukserne, var den stadig snasket og fedtet til af spermen. NC førte sin hånd rundt om Jonas og op til hans mund. Jonas begyndte straks at slikke spermen af på NC’s hånd. ’Du kan sandelig lide en god gang ungt sperm, hva..?’, sagde NC liderligt. Jonas stønnede bare videre. Hamid kravlede væk fra Jonas og NC og over på sin plads på ryggen ved siden af Jeppe. Jeppe lå bare totalt afslappet på ryggen. Han drejede lige hovedet og smilede nærmest saligt til Hamid og drejede så hovedet tilbage igen og lukkede øjnene. Jonas flyttede sig også. Han fandt dog bedst plads på gulvet og lagde sig ned på ryggen, og Hamid kunne høre ham trække vejret tungt og afslappet.

NC rykkede også på sig. Han stillede sig op foran sengen. Hans pik var utroligt nok ikke faldet endnu og bankede våd og stiv ud i luften. Der dryppede stadig sperm fra den ned på gulvet. ’Jeg tror sgu ikke, vi er helt færdige endnu’, sagde han så liderligt. Jonas rørte lidt på sig. ’Frækt, NC, din liderlige fyr – men giv os lige 5 minutter’, sagde han stille. Hamid var overrasket – ’Kunne han virkelig mere efter den tur? Og kunne NC..?’, tænkte han. Jeppe vidste han jo kunne en del mere, men det havde været en ordentlig liderlig omgang. Men Hamid kunne trods dette også godt mærke på ham selv, at han var frisk på mere. ’Ok, så går jeg lige endnu en tur i bad og vasker fætteren her’, sagde NC og rev et par gange til i sin store stive pik, så mere sperm dryppede på gulvet. Så vendte han sig om og forsvandt ud på badeværelset.

Hamid kiggede ned af sig selv og så de smaskvåde briefs og på bulen i dem. Han trak de lyseblå briefs af og smed dem ned på gulvet. Hans stadig halvstive pik lagde sig ud til siden. Den var totalt fedtet ind i hans sperm. Han tog sin hånd ned til den og kørte spermen endnu mere rundt om hans pik. Han tog hånden væk og førte den op til sin mund. Han lod den gå ind i sin mund og langsomt slikkede han på sin hånd og smagte den salte smag af sin egen sperm. Han lod blikket falde til sin pik igen. Den bankede stiv igen, fedtet ind i spermen. Hamid smilede. Jo jo, han var helt sikkert heller ikke færdig endnu.

(Fortsættes)
Kommentar

Navn:Cool_dude
Dato:12/01 2020
Dette er en af de bedste historier her på siden. Hvis bare det havde været min skoletur til Spanien, så havde jeg været i himlen. Tak for en fræk fortælling, glæder mig til at læse mere.