Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 4)

Karakter: 0/0
Visninger: 2222

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Incest
Tobias (afsnit 4)

Drengene vågnede tidligt, for det var stegende varmt i teltet. De lå først lidt om morgenkyssede, men Tobias kunne mærke der var et eller andet, der lå Victor på sinde.
Du er min bedste ven, jeg elsker dig højt, du kan sige alt til mig, Tobias var nødt til at få Victor til at spytte ud.Victor tog sig sammen, og fik spurgt, om han også måtte stikke sin pik op i Tobias og få udløsning der. Tobias lyste op i et smil, du må bruge min numse, så ofte du vil. Selvom Victor allerede var stiv, suttede Tobias lidt på hans pik, så fandt de glidecremen frem, og Tobias lagde sig på ryggen med benene godt op over hovedet. Han fik cremet hullet ind, og så kom den lille drengepik på elleve centimeter på arbejde.Tobias trak ballerne fra hinanden, så Victor bedre kunne komme til, og klemte med sine anale muskler om det lille pikhoved.
Drengene smilede lykkeligt til hinanden, da Victor cremede sin vens hul med sin sæd.
Bagefter lå de og krammede hinanden, og aftalte, at det skulle de gøre ofte fremover. Men Victor glemte ikke sin vens pik. Han gav sig god tid, og kælede, suttede og spillede den.
Tobias kendte sin orgasme, men der var noget nyt i dag, den sædvanlige dejlige snurren blev til en ægte udløsning med en lille klat sæd. Det var en kæmpe tilfredsstillelse for Victor at få ladningen i munden, og at være den, der gav ham hans første rigtige udløsning. Tobias begyndte at græde af glæde, nu kunne de begge to. Det var ventet med længsel.
Victor delte sæden med sin elsker i et varmt kys. Tobias glædede sig allerede til at overraske sine forældre med den gode nyhed. Ja faktisk, flere gode nyheder, de var jo heller ikke jomfruer længere bagi.
Drengene sprang ud af teltet med deres endnu spermvåde pikke. I forteltet til campingvognen sad forældrene med en kop kaffe og lyttede til dæmpet musik. De havde haft en dejlig aften og halve nat sammen med deres gode naboer. Mændene havde slikket hinandens koner til deres første orgasme, før de gik over til at dyrke analsex. Da de kendte hinanden godt og stolede på hinanden, var der ikke brug for kondomer. Søren kneppede først faren og da han var kommet, byttede de roller. Kvinderne hyggede sig med en dobbelt analdildo, før de gik over gensidig oralsex. Herefter påspændte konerne sig strap on dildoer og kneppede hver sin egen mand analt. Efter en drikkepause med lidt lækre drinks, kunne mændene igen. De gik ind på dobbeltsengen, og mændene gav pik til den andens kone.
En helt igennem tilfredsstillende aften.
Men nu kom drengene med morgenfrisk glade smil, Tobias satte sig på skødet af sin far, og Victor på skødet af hans reservemor. Ingen af dem havde været i bad endnu, men at dufte af sex var normalt i familien. Efter den sædvanlige gang morgenkys og kæl, måtte Tobias fortælle alle sine nyheder. Først og at han havde fået rigtig sædudløsning til morgen. Det vakte stor glæde med lykønskninger og mange kys. Herefter fortalte Tobias hvordan det var
lykkedes for Victor, at komme i hans numse. Nu fik Victor kys, ros og opmærksomhed. Som den tredje nyhed kom turen til Mathias, om hvordan han havde kneppet begge drenge analt på stranden. Begge de voksne glædede sig over drengenes oplevelse. Og da Tobias fortalte at Mathias fyldte femten meget snart, og han derfor ikke længere kunne have sex med drengene lovligt. Blev de enige om at det nok kunne fortsætte i trygge rammer, hvis drengene var interesseret i det. Blot ville forældrene gerne hilse på Mathias senere på dagen, og han kunne jo komme til middag i aften og eventuelt sove i teltet med drengene.
Faren blev herefter sendt til bageren, mens moren dækkede et lækkert morgenbord med flag og dug på bordet.
Det var rigtig dejlig familiehygge.
Da de sad og slappede ovenpå det gode gang morgenmad, kom Lene og Søren på besøg. de ville hilse på drengene, og særligt på Victor, som de kun havde hørt så meget godt om.
De ville jo med det samme gerne vide, hvad der blev fejret, og da de fik at vide, at Tobias nu kunne få sædudløsning fik han mange kys og lykønskninger igen. Tobias blev lidt stiv igen, da Søren ville mærke på både pik og pung. Faren fortalte så nyheden om, at Victor havde kneppet Tobias her til morgen, og havde fået udløsning oppe i ham. Tobias måtte bøje sig ned og vise sit numsehul frem. Han fik meget ros for den smukke stjerne, og Søren kyssede hullet, og stak en tunge op for at smage lidt på herligheden. Det grinede de alle af.
Så skulle Victor beundres, hans noget større drengepik og pung lå jo godt i hånden.
De fik mere kaffe, og de voksne fik en morgenbitter. Lene og Søren faldt pladask for Victor, den smukke og rolige dreng, som nu var som en del af familien. Der gik heller ikke længe, før Victor sad på skødet af Søren. Victor kunne godt lide at Sørens stive pik lå i hans revne, og at Søren stønnede svagt, når han bevægede sin numse.
Forældrene vidste naturligvis godt, hvad der var på spil, men de undte Victor opmærksomheden, og at Søren var meget optaget af unge drenge. Lene kunne også se, hvor ophidset Søren blev, og glædede sig allerede til at kneppe, når de kom hjem. Hun kom dog ikke til at vente særligt længe, for drengene ville ud og lege og måske opsøge Mathias igen.
Så snart de voksne var alene, gik de ind i vognen, og mændene kneppede deres koner, mens de lå side om side i dobbeltsengen.
Drengene fandt nogle at spille fodbold med, der deltog også nogle piger, med små bryster og hår mellem benene, men Mathias var ikke tilstede. Da alle var godt svedige, løb hele gruppen ned til stranden og kastede sig i bølgerne og lege i vandet. Der var mange lege, hvor man skulle røre hinanden i skridtet, og pigerne gik især efter Victor, da han havde den flotteste pik. Victor synes godt om pigerne, men han blev ikke stiv. Det stod klart for Victor, at han kun ønskede at have sex med personer af hans eget køn.
Da de gik op for at lade sig soltørre, tog Victor Tobias i hånden, og hviskede i hans øre; Jeg er bøsse, og jeg elsker dig.
Kommentar