Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 3)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2012

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Natursex
Tobias (afsnit 3)

Selvom det var aften, var der stadig en del på stranden. Drengene fandt dog et hyggeligt sted mellem klitterne til deres håndklæder. Tobias vidste, at han skulle blive på helt lavt vand, hvis han var der uden voksne. Men de kunne lege og sprøjte på hinanden, brydes og nyde det dejlige vand. De gik op og lagde sig til at at tørre i det sidste af aftensolen. Victor fortalte, hvor lykkelig han var for at komme med, og hvor dejligt det var at ligge her med sin bedste ven. Tobias sagde også, hvor super glad, han var for at have Victor med, og snart efter lå de og kyssede og krammede hinanden.
“Der er I”, det var Mathias, der havde fundet dem. Han havde ledt efter dem et godt stykke tid. Han havde et håndklæde over skulderen og et lille taske med en rem på tværs af kroppen, som også mange af de voksne gik med. De mindre drenge kiggede på hinanden, og som en stiltiende aftale rykkede de fra hinanden, og gjorde plads til Mathias mellem sig.
Først krammede de som almindelige venner, men de små fik hurtigt bedre tanker. De rørte og kyssede Mathias’ krop, og snart efter også dybe tungekys. Teenage pikken fik hurtigt liv. Victor holdt om pikken, og Tobias kælede for bollerne. Mathias tog fat om de søde drenge numser, og da de ikke protesterede, lod han en finger lege med deres huller. Der kom tilfredse støn, og Mathias vidste, at han var på rette vej. Derfor lod han en finger trænge op i dem begge. De små tog deres tunger i brug på den smukke pik. De slikkede fra hver sin side, op og ned af skaftet, og rundede på skift det våde pikhoved. Mathias vidste jo hvad han ville, så han havde taget glidecreme med i tasken. Så da han spurgte, om han måtte kneppe dem, lagde de sig begge hurtigt ned i doggy ved siden af hinanden. Mathias havde længe holdt øje med Tobias, og ventet på en dag at kunne tage ham. Han var seksuelt aktiv og næsten altid top. Men at få tilbudt to villige drengenumser samtidigt, havde han ikke turde drømme om. Efter lidt indsmøring og fingerknep, trængte han først op i Tobias, mens han stadig havde et par fingre oppe i Victor. Mathias var klar over, at han også skulle give Victor pik. Derfor byttede han position. Den nye dreng var også stram og lækker, og det var tydeligt at de begge kunne lide det. Da Mathias kunne mærke at han kom tættere på orgasmen, vendte han tilbage til Tobias, og efter få stød sendte han sin sperm op i drengen. Tobias vendte hurtigt rundt og slikkede sin første rigtige pik ren. De lå tæt sammen og slappede af, men da det gradvist blev køligere, måtte de snart hjemad. Mathias fortalte at han fyldte femten om to uger, og at det derfor var sidste chance for ham at have sex med de små inden det blev ulovligt. Både Victor og Tobias var villige til at gøre det igen, men Tobias mente, at hvis han talte med sine forældre om det, kunne de nok få lov til at fortsætte med at have sex fremover hjemme hos dem. Det lød som skøn musik i teenagerens ører, og efter nogle kys smuttede de hjemad.
Da de kom hjem til campingvognen, kunne Tobias se på den måde lynlåsen sad på i forteltet, at hans forældre havde besøg af naboen. Det var et tegn de havde aftalt, så Tobias vidste de havde sex. Naboen var et barnløst par, som forældre dyrkede sex med, både her og på de efterhånden mange fælles rejser rundt til andre naturistpladser i Europa. Tobias kunne rigtigt godt lide både Lene og Søren. Han havde jo ikke kunnet undgå, at se dem have sex, og havde set hvordan de byttede partnere, og at de to mænd ofte var sammen analt og at kvinderne legede med forskellige legesager sammen. Derfor havde de købt teltet til Tobias, så kunne han sove der, når de voksne hyggede sig. Tobias følte sig elsket af både Lene og Søren, og han kunne lide, at Søren fik rejsning, når han sad på skødet af ham.
Tobias satte Viktor ind i situationen, og fortalte, at han kunne glæde sig til at møde dem i morgen. Tobias nød sit spermvåde numsehul, og afsluttede med at sutte Victor tom, før de faldt om og sov i deres telt.
Kommentar