Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Buschaufføren og Mig.

Karakter: 4.2/6
Visninger: 6732

Af: Peter Jensen.

Læs flere noveller af:
» Peter Jensen.

Skriv til:
» Peter Jensen
Det var en ganske almindelig dag hvor jeg var inde på sexdating.dk for at se om der var post.
Og det var der. Det var fra en der kom fra sjælland og vi faldt i snak og gik ind på chatten hvor snakkede om alt mellem himmel og jord, vi udvekslede mailadresse og fotos og snakket sammen hver dag på chatten.

Det var som om vi kende hinanden meget selvom vi kun havde chattet sammen.
Så kom dagen hvor vi skulle mødes han ville med glæde køre til Svendborg så det gjorde han.

Han var også den type der var stille og rolig type som jeg er og lidt genert til tider.
Ja men det var han også så det var rigtig godt, han sagde til mig at jeg ikke skulle forvente sex ved første møde, hvor til jeg svare at jeg havde det på samme måde. Så det var rigtig godt, at vi have det på samme måde.

Så endelig kom dagen hvor han kom og besøgte mig, vi sad og snakkede over en kop kaffe da han ankom sendt om aftenen.

Efter lidt tid gik vi i et fælles bad og vi bar begge enormt nervøse men vi tog det stille og roligt som vi havde aftalt hvor vi vaskede hinanden på skift og kærtegnede hinandens våde kroppe. Hvor var det dejligt.

Så kom vi ind og lægge i sengen hvor vi lå og nussede lidt. Hvor jeg bed ham om og give mig massage… det ville han meget gerne.

Hvor var det bare skønt at få løsnet musklerne i ryggen og pludselig mærkede jeg noget mellem mine baller imens han masserede mig, kunne da godt mærke det var hans pik der havde fundet mit røvhul.
Det gjorde lidt ondt men gik hurtig over så jeg sagde ikke noget for det var endelig meget dejligt og mit røvhul udvidede sig hurtigt.

Der fik ikke langt tid før ham kom op i mig og jeg kunne mærke jeg blev fyldt op med sæd og det var bare så lækkert at jeg kom selv og han fald sammen oven på mig viskede i mit øje at det var det bedste sex han havde haft og at elskede mig, hvor til jeg svare at jeg elskede ham også.
Han kneppede mig videre lidt så hans pik blev stiv igen og føles den blev større end før hvor bar det lækkert, vi vente os om på siden med pikken stadig oppe i mig og vi fald i søvn sådan.

Næste morgen da jeg vågnede lå han på ryggen, jeg begyndte at nusse ham på pikken den voksede, så kunne jeg ikke lade være, for nu ville jeg sutte på den, så det gjorde jeg… det vågnede han af og det kunne han li.

Så fik vi os et bad og gik ned og fik morgen mad hvor vi snakkede.
Så kom tiden hvor han skulle hjem igen. Det var hårdt at skulle tage af sked.

Men der fik ikke langt tid før vi mødes igen, men der skete det jeg ikke havde forventet at han friede til mig fordi han ikke kunne undvære mig. Jeg sagde at jeg blev meget overrasket og viste ikke lige hvad jeg skulle sige… så vi tog ned på mig arbejde (jeg sagde til ham at jeg vil svare når jeg havde tænkt lidt over det).

Da vi kom der ned havde jeg tænkt over det så jeg tog lige fat i hans arm og sagde til ham: "Ja jeg vil meget gerne giftes med dig - det er det bedste der er sket for mig"

Så da vi kom ind på caféen sagde jeg til mine kollegaer at jeg skulle giftes og jeg havde bare Julelys i øjnene da jeg sagde det.
Vi blev gift i kirken hvor jeg boede og festen blev holdt nede på mit arbejde.
Kommentar