Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 2)

Karakter: 0/0
Visninger: 2723

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin, Rimming, Oralsex, Aldersforskel og Incest
Tobias (afsnit 2)

Tobias havde lært fra sine forældre, at der ikke var noget, der hed rigtig og forkert sex. Kun sex man havde lyst, og sex man ikke havde lyst til. Det var altid okay at sige nej tak.
Tobias glædede sig naturligvis til han selv kunne få sædafgang, men i ventetiden var det skønt at få Victors ladning flere gange dagligt. Dagen startede med at Tobias suttede sin ven til udløsning. Når sæden var i munden spermkyssede de længe. Deres dildoer hang på væggen i badeværelset, og blev også brugt flittigt. Når de kom hjem fra skole og havde fået tøjet af, gik de ind på værelset og slikkede hinanden i numsehullet til det blev dejligt blødt, før de satte en plug op. Så snart forældre kom hjem, og de voksne også fik smidt deres tøj, sad de altid sammen, med en dreng på skødet. De blev kysset og kælet for, fik at vide de var nogle dejlige drenge, og at de begge var elsket, for dem de er. Herefter blev drengene onaneret til for Tobias’ vedkommende stadig ret tørre orgasme, og Victors våde udløsning. Den af de voksne, der havde Victor, slugte altid sæden, og fortalte ham hvor dejligt det smagte, og hvor skønt det var, at han ville dele denne oplevelse med dem. Begge drenge kunne herefter lide at tilfredsstille de voksne, så de blev begge gode til, både at give faren og moren gode orgasmer. At være smurt ind i sperm eller safter fra skeden, satte begge drenge stor pris på.
Tobias blev mere og mere interesseret i at sutte på Viktors plug, når han trak den ud. Hvis den var lidt brun af afføring, kunne han finde på at bruge den som sut, til den var helt ren.
Det blev også en del af deres leg, at Victor tissede ud over Tobias i badet, og der efterhånden kom mere og mere direkte i munden. Han havde fået at vide, det var okay, af de voksne, så længe han kun drak en mindre smule dagligt. At det kun var Tobias, der havde denne trang, var fuldt ud accepteret.
En dag Victor sad på toilettet, fik Tobias ham overtalt til at sætte sig på sit ansigt, før han havde tørret og vasket sig bagi. Tobias brugte flittigt sin tunge oppe i det beskidte hul, og nød at hele hans ansigt var smurt ind i afføring. Victor kunne også lide det tabuagtige i legen, og han onanerede sig til udløsning direkte i den beskidte mund. Derefter tog de et bad sammen, og Victor lovede, at Tobias kunne sige til, når han havde behov for den
leg igen.
Der blev planlagt en forlænget weekendtur til campingvognen. Den stod fast på en familie nudist plads. Tobias havde været der mange gange, men det var første gang for Victor. De aftalte hjemmefra, at sex kunne dyrkes i vognen, eller i det telt som drengene skulle dele. Forældrene fortalte, at det ikke var okay at påtvinge andre ens seksualitet, men at man naturligvis ikke kunne gøre for, hvis man fx fik rejsning. Så kunne den eventuelt lige skjules med et håndklæde. Victors forældre undrede sig ikke over, at han ikke skulle have skiftetøj med, og de havde affundet sig med, at deres søn praktisk talt var flyttet hjemmefra.
Tobias’ forældre var begyndt at købe tøj til Victor til skolebrug og andre lejligheder der krævede påklædning, også de sneakers og sandaler der skulle med på turen. Der blev i hele taget aldrig gjort forskel på drengene. Drengene passede deres skole og lektier, og hjalp til i hjemmet dagligt som det mest naturlige i verden.
Efter få timers kørsel ankom de til lejrpladsen. Victor gjorde store øjne, da folk i alle aldre gik nøgne rundt, der var også en del børn og teenagere. Straks de holdt foran campingvognen og forteltet blev åbnet, smed de alle fire tøjet. Victor fik med samme stiv pik af den oplevelse der ventede ham. Men moren kælede blot lidt med den, og sagde, at Tobias skulle vise ham rundt på pladsen. Tobias tog sin ven i hånden, og sammen gik de ud for at se på mulighederne. Der var en stor børnelegeplads, et soppebassin, et par boldbaner, men det mest fantastiske var den lækre sandstrand. Overalt var der nøgne mennesker, nøgne drenge spillede fodbold, nøgne voksne spillede badminton, nøgne småbørn legede i bassinet og på stranden kunne folk bade eller slikke sol i sandet. Med mellemrum mødte de andre som kendte Tobias, og Victor blev præsenteret for dem alle. Da de kom forbi boldbanen igen, råbte en større dreng efter dem, det var Mathias, der havde håbet på, at Tobias ville komme denne weekend, da han fandt drengen meget charmerende og lidt sexet. Efter at have hilst på Victor kom de med på hver sit hold, og spillede fodbold i et par timer. Victor var faktisk ikke så tosset til spillet, så de andre drenge gav ham krammere, når han scorede eller lavede andre lækre detaljer. Mathias kunne ikke helt holde fingrene fra Tobias, især hans lækre numse måtte han bare mærke på. Tobias kunne også lide den store dreng, og beundrede hans flotte pik og løsthængende nosser. Han var meget villig til at komme tæt på ham, og måske få lov til at sutte ham eller anden form for sex. Da det blev spisetid stoppede kampen, der var high five og krammere til alle der havde deltaget. Selvom Mathias gned sin pik hen af maven på Tobias, mens han krammede begge hans balder. Teen pikken voksede lidt, men det var der vist ingen, der lagde noget særligt i.
Under maden fortalte de begge i munden på hinanden, hvor dejligt der var, og hvor godt de var blevet modtaget af de andre drenge.
Efter maden slog drengene deres telt op med hjælp fra faren, og flyttede madrasser og og dyner derud. Nu havde de brug for lidt alene tid i teltet, så de kunne dyrke sex sammen. Tobias slikke længe Victor i numsehullet, og de tog en gensidig gang oralsex, til de begge var tilfredse. Tobias havde stadig spermen i munden, da de gik for at bade på stranden.
Kommentar