Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 1)

Karakter: 3.0/1
Visninger: 3402

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Rimming og Oralsex
Tobias (afsnit 1)

Nøgenhed var en del af hverdagen. Tobias havde aldrig kendt andet. Hans forældre var aktive naturister både hjemme og på forskellige specielle pladser. At se sine forældre have sex, var en anden helt normal ting. Om han sov i deres seng, eller de lå på sofaen i stuen, ja, selv ude i haven. Tobias havde fået at vide, at det var helt normalt at voksne havde sex, når de havde lyst. Hans far kunne også lide at onanere, når han badede Tobias, og at blive ramt af sæd i badet, var jo ingen stor ting. Hans mor kunne lide at bruge sin vibrator dildo, når de så en film sammen i sofaen. Det havde hun behov for havde han fået fortalt.
Tobias’ bedste ven Victor var ofte med hjemme eller sov der i weekenden. Og han klædte sig også helt af, straks de kom hjem. Victor var næsten et år ældre, selvom de gik i samme klasse, og var derfor lidt længere i sin udvikling. Victor kom fra et lidt dysfunktionelt hjem med en ofte arbejdsløs far og en mor på førtidspension. Victors forældre var kun glade, hvis han blev mest muligt hjemme hos Tobias. Og at han var nøgen der, havde de ingen viden om.
Tobias insisterede på at tælle og følge Victors få pikhår. Ellers var han på ingen måde optaget af sex. Når de var på nudist camping i deres egen campingvogn, på deres faste plads, eller i udlandet, legede han gerne med de andre børn både piger og drenge. Der kunne sagtens gå flere uger uden han havde den mindste trævl på kroppen.
Men der var en en tidsindstillet bombe i hjernen på Tobias. Få måneder efter hans elleve års fødselsdag skete det. En lille kirtel i hjernen frigjorde et stof GSH, og straks det var ude i blodet fandt det frem til hans små testikler, som kun lå og ventede på signalet til at starte produktionen af testosteron. Puberteten var indledt.
Naturligvis går det stille og roligt, men hans lille regnorm mellem benene fik lidt mere størrelse og testiklerne voksede og kom til at hænge lidt lavere. Og en dag opdagede Victor de første små sorte hår på Tobias’ pik. Nu skulle Tobias også tjekkes dagligt. Og Tobias opdagede, at det var rart at Victor brugte tid og opmærksomhed på hans tissemand.
Tobias var begyndt at lukke og låse døren ind til sit værelse, når han havde sin hyggestund med Victor. Deres små drengepikke stod stive i forventning, og gradvist ændrede legen sig mere og mere til stimulering frem mod deres endnu tørre orgasme. Som de nysgerrige drenge de er, lærte de sig at bruge munden frem for hænderne, hvilket ledte dem frem til gensidig samtidig sutning. Victor var den første til, i den stilling, at føre en finger op i numsehullet på Tobias. Det blev hurtigt deres faste rutine. De fik begge meget mere ud af det, når de gjorde det på denne måde.
De begyndte også at kunne lide at kysse hinanden. Et tungekys kunne være ganske længe.
Victor tilbragte efterhånden mere tid hos Tobias end hjemme. At være nøgen fra fredag eftermiddag til de skulle i skole mandag morgen blev normalen. Tobias’ forældre gjorde ingen forskel på deres drenge. De blevet taget på skødet og kysset og krammet dagligt. Forældrene stiḿulerede og legede også med de små stive drengepikke, og roste dem, når orgasmen gennemrystende de små kroppe.
Drengene havde opdaget, at hvis de slikkede numsehullet grundigt, kunne der komme flere fingre op efter. Numselege kom til at fylde mere og mere. Tobias fandt to stearinlys som de satte op. De blev dog hurtigt for små til at tilfredsstille dem.
Tobias spurgte derfor sine forældre, om de måtte få nogle små rigtige dildoer. Det var der fuld forståelse for, de kiggede derfor sammen på forskellige hjemmesider, og fandt nogle søde små dildoer på sinful.dk.
De tilføjede også to butt plugs samt glidecreme og analskylleapperat til købet.
Efter kun to hverdage ankom pakken. Den lå på værelset, da drengene kom hjem fra skole.
De voksne rådede drengene til at gå forsigtigt frem, og anbefalede at starte med at skylle ganske let i starten. Der var en stemning af juleaften, da de nøgne drenge pakkede op, deres forventning var tydelig at se, deres efterhånden lidt mere teen agtige pikke var stive.
Faren var også tydeligt ophidset, da de pakkede op på køkkenbordet. Der var et sæt til dem hver. Blå til Tobias og sorte til Victor.
Dildoerne var i den lille mellemstørrelse, hvad der svarede til en stor teenager pik med en base af nosser samt en lille sugekop til at sætte på fx væggen i badeværelset. Pluggene var let bøjede og ganske små ca. 12 centimeter med en god aflang fod, så de kunne sidde længe uden at smutte op i numsen. 200 ml glidecreme burde række til den først tid.
De voksne gik ind på soveværelset for at have sex, så drengen kunne eksperimentere i fred.
Tobias skruede håndbruseren af slangen og monterede silikone analskyllestangen, den var forsynet med et par mindre buler, så den lettere kunne fastholdes med de anale muskler. Victor meldte sig som første til at prøve. Det var kun nødvendigt at bruge vand som glidemiddel, da han havde lært sig at slappe af i ringmusklen. Da den rette temperatur var fundet, kom den op i enden på Victor. Som de voksen havde lært dem, skulle de kun fylde ganske lidt vand op de første par gange. Efter at have været frem og tilbage mellem skyllestav og toilet tre gange, var vandet faktisk helt rent, da det kom ud. Nu var det Tobias’ tur, det var skønt at få hjælp og gøre det sammen, også med udsigten til den dejlige leg de skulle have bagefter. Egentligt generede det ikke Tobias, at hans fingre lugtede lidt af afføring, når han havde leget med Viktors numsehul. Han havde dog ikke indrømmet endnu at han slikkede på sine fingre, når de var færdige. Det var dog også en god oplevelse for Tobias at blive ren. De afsluttede med et fælles brusebad, men deres stive drengepikke krævede at de kom i gang nu. De monterede hver deres dildo på væggen, og smurte lidt glidecreme på den samt i deres rene numsehuller. Så tog de hinanden i hånden, og med et fælles kys gled de ind over deres nye legetøj. Begge drenge stønnede af vellyst, og de fandt en fælles knepperytme. De fik begge tørre orgasmer, men Victors krop kunne næsten ikke komme ned igen. Han rystede og fik en underlig fornemmelse i kroppen. Og det føltes som om al den opsparede energi samlede sig i han pik og nosser. Tobias fornemmede sin vens uro, og som på et instinkt gik han på knæ, og tog pikken i munden. Victor der stadig havde dildoen oppe, fornemmede først hvordan hans anale muskler trak sig sammen, og så en eksplosion i pikken. Han havde fået sin første rigtige udløsning i munden på sin ven. Det måtte jo ske en dag, og Tobias var stolt over, at have fået lov til at få hans første ladning. Det smagte lidt anderledes en den væske der hidtil var kommet ud af pikken på Victor, rigtig sæd var tykkere og mere fyldigt i smagen, men han elskede det med det samme. Victor trak sig ud fra dildoen, og stod og svajede lidt; hvad skete der ?
Tobias rejse sig op og viste klatten i sin mund. De fik deres første spermkys.
Drengene følte sig begge tomme bagi, så de fandt deres butt plug frem og satte dem op.
faren kom og bankede på døren, han ville vide om de var okay, samt at der var aftensmad om lidt. Drengene grinte, åbnede dørenog viste stolte deres numser frem. Det gav et lille ryk i farens pik, selvom det var mindre end en halv time siden, han havde haft god sex med sin kone.
Både Tobias og Victor ville spise med deres plug i numsen. Moren skulle naturligvis også beundre deres fyldte numsehuller. Drengene blev rost for at have passet på hinanden, og fik at vide at det var helt okay at gå med butt plug, hvis man havde lyst.
Under aftensmaden fortalte Tobias, at Victor havde fået sin rigtige udløsning, og at han havde fået sin første klat sæd i munden. Det skulle fejres de voksne sagde tillykke til en stolt Victor, og gav ham en masse kys. Herefter kom der vin på bordet og et lille flag, og drengene fik lov til at smage vinen.
Kommentar