Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Albert (afsnit 8)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2927

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex og Analsex
Albert (afsnit 8)

Dagene efter Albertes tv interview og sang, sker der ligesom en forvandling. Hun bliver nærmest en helt for skolen, andre børn kigger på hende med respekt, og flere at lærere øver sig i at sige Alberte. Det er stadig en hemmelighed, at hun er kæreste med Mads. Men de er sammen efter skole næsten dagligt. I weekenden sover de enten hos Mads eller hos Alberte.
Forældrene er blevet endnu mere som et par, og de lufter tanken om at flytte sammen på sigt. Indtil videre bor de bare sammen det meste af tiden hjemme hos Alberte. Hun er begyndt at klæde sig endnu mere piget i skoletiden, og de andre piger i klassen har accepteret, at hun klæder om sammen med dem i idræt. Alberte er stolt af sine små bryster, og nyder at vise sig frem. Faktisk virker det som om, der er kommet en bedre tone og sammenhold i klassen. De mere urolige drenge, får klar besked fra pigerne, at de ikke gider deres støj og manglende respekt for undervisningen. Alberte sidder nu ved siden af Cecilie, og de har en del tøsehygge med hinanden. Alle pigerne giver kys og kram, og flere af drengene er også blevet mere kærlige overfor pigerne.
Mads skal fire dage deltage i en landsturnering for drengefodbold. Det bliver hårdt for de unge kærester. Alberte skal sove alene. Hun kan høre forældrene kneppe i soveværelset, og savner at ligge med sin far.
Der er ikke andet at gøre end at skrive til Simone, om hun har tid. Hun er frisk og inviterer straks Alberte hjem. Hun tager lidt lækkert lingeri på, med hofteholder og lange netstrømper. Den lyserøde bh, er efterhånden pænt fyldt ud. Så vælger hun en kort kjole og nogle høje sko. En lille skindjakke og en håndtaske så er hun klar. Alberte nyder, at fyrene kigger efter hende i bussen og på gaden. Da hun ringer på, er det Simon der åbner, han har en kammerat på besøg. Vennen er super lækker høj og muskuløs. Der er øl på bordet. Simon kysser Alberte, som om de var gamle kærester. Vennen der hedder, Jesper går i gymnasieklasse med Simon. Men Alberte tænker de nok er mere end blot venner. Hun er jo smask liderlig, og kom egentligt for at få sex, så måske kan hun komme i seng med dem begge. Alberte vælger hvidvin frem for øl. Der er også chips og peanuts på bordet. Alberte vil gerne have gang i sagerne, så hun fortæller Jesper, at hun er transseksuel. Jesper rødmer lidt, og Simon forklarer, at Jesper kender hans trang til at være i pigetøj. Drengene har fået nogle øl og Alberte sin vin, så snakken løber frit. Men Alberte bemærker at Jesper hele tiden holder øje med hendes skridt. Hun tilbyder derfor at vise, hvad hun har. Alberte rejser sig, og laver et strip show for de to drenge. De sidder begge, og må justere lidt på deres pikke undervejs. Da hun er helt nøgen, beder hun om lov til at sutte dem. Drengene kigger på hinanden, og nikker, og krænger deres bukser af. Alberte går på knæ, og holder om Simons, mens hun tager Jespers i munden. Efter lidt tid bytter hun. Da hun igen sutter Jesper, rejser Simon sig og henter glidecremen. Hun får smurt sin stjerne, og Simon trænger op i hende. Hvilken lykke, pik i mund og numse samtidig. Da Simon får sin orgasme, rejser Alberte sig, og sætter sit spermvåde hul ned over Jespers pik. Hun rider ham så til udløsning. Drengene er tilfredse nu, og efter lidt tid går de sammen nøgne i seng med Alberte mellem sig. Hun stikker et par fingre op i numsehullet, og smager på deres lækre sæd, før hun falder lykkelig i søvn.
Kommentar