Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sebastian (afsnit 4)

Karakter: 0/0
Visninger: 1890

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Sebastian (afsnit 4)

Jonas kan mærke, at en ferie i udlandet ville være helt okay. Han har faktisk en del ferie tilgode. Kan man bortføre andre folks børn til en sex ferie ?
De snakker om mulige rejsemål. Sebastian er klar, hvornår det skal være, han har dog ferie i uge syv. Jonas lover at tjekke forskellige muligheder. Men understreger, at han forventer Sebastian passer sin skole. Jonas vil vide om drengen slet ikke har nogen aftaler, eller om der er nogen, der forventer at høre fra ham. Sebastian har dog allerede skrevet hjem, at han bliver hos sin kammerat, så lige nu, kan de gøre hvad de vil. Jonas vil helst ud og spise, men drengen har kun det tøj har kom i. Og det egner sig ikke til pænt brug.
Alternativet bliver at lave mad fra bunden sammen, og det bliver løsningen. De smider bagekartofler i ovnen, laver en dejlig grøn salat. Jonas finder nogle bøffer i fryseren, som han optør i mikroovnen. Han har også en dåse med bearnaise sovs. Jonas mener han fortjener en god rødvin, og drengen vil gerne smage. Det er allerede blevet helt naturligt for dem at være nøgne sammen. Lige kunne mærke på et par baller,trække lidt i pikken og ikke mindst kysse. Maden bliver et festmåltid, og vinen smager fantastisk. De tager den sidste vin med ind i stuen, og slænger sig i sofaen, så finder de en film på netflix. Jonas har længe haft planer om at se Call me by your name...så dette er vel den bedste anledning.
Det var en dejlig film, men også lidt frustrerende.
Jonas kan ikke lade være med at fantasere om, at drengen boede fast hos ham. Som de ligger der på sofaen, helt nøgne, og op ad hinanden. Men en dreng på femten bør have jævnaldrende venner og ikke hænge på en halv gammel liderlig bøsse. Sebastian leger med Jonas’ pik igen, og da der kommer lidt liv i den, tager han den i munden. Uden egentligt at gå efter udløsning, vil drengen bare gerne stimulere og nyde sin elskers smag og duft.
Men da pikken er blevet helt stiv igen, er der ingen vej udenom, Jonas må op i Sebastian igen. Drengen ligger sig på alle fire i sofaen, og Jonas trænger op i ham bagfra. Det bliver en lang og blid kneppetur. Jonas nyder synet af sit lem forsvinde ind i sin unge ven.
Der kommer og tilfredse lyde fra drengen. De har fundet den perfekte rytme sammen. Sebastian skiftevis strammer og slapper sine anale muskler. Men Jonas kan ikke holde længere, han sætter farten lidt op, og cremer drengens indre. Jonas falder om i sofaen, men der er mere liv i Sebastian, han stiller sig op, og onanerer direkte ned i ansigtet på Jonas. Da han når klimaks, lader han det meste af drengesæden tvære rundt i ansigtet, men stikker også pikken i munden på Jonas, så han kan gøre den ren. Jonas har ingen planer om at vaske sig, han vil bare lade sæden tørre af sig selv, og nyde duften og smagen af sexen så længe som muligt..
De vakler ind i seng, og under dynen. Og snart efter sover de begge godt viklet ind i hinandens kroppe.
Kommentar