Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min Nye Ven Jesper (afsnit 3)

Karakter: 0/0
Visninger: 1450

Af: possum2peezil.

Læs flere noveller af:
» possum2peezil.

Skriv til:
» possum2peezil
Afsnit 3: Soixante-neuf og sut

Fordi Jesper og jeg bor over gaden fra hinanden og vi har begge to begindt at have stærke følelser for hinanden, det er helt naturligt for os at bruge en masse tid i hinandens værelse. Vi snakker, spiser af og til, kigger på skærmen, hører musik sammen ... Ah ja, og vi kysser, kæler, omfavner, sutter, osv., det som alle unge gøre naturligt, selv unge bøsser.

Sidste Lørdag jeg var meget liderlig når vi mødte i Jespers hus og det var meget svært at styre mit stivert og skjule den ... men hvorfor skulle jeg skjule? Jesper og jeg er blevet elskere og helt intime med hinanden. "Hj, Jesper skat," sagde jeg. Jesper smilede varmt og svarede, "Sådan, er du så glad at se mig, som jer at se dig? Og er du så liderlig som jeg er nu?" Jeg kiggede ned og så en gradvis stigning i Jespers stramme hvide trusser. Jeg svarede blidt, "Hvad tror du, elskede? Kig på mine blå trusser. Er der ikke et synlige våde plet deri, et plet som du har forårsaget? At være sammen med dig gør mig altid våd, min skat!" Jesper: "Kom så, Torben. Lad os hygge os lidt og kigge på porno. Hvad vil du have, vil du se en stor, mandig mand der knepper en ung naiv jomfru, eller hvad?" "Naaah," sagde jeg, "jeg vil hellere se to dejlige liderlige bøsser der sutter hinanden og sluger sæd." Jesper ivrig: "Det vil jeg også. Det vil jeg se, mener jeg." Og efter en kort tøven, han tilføjede blidt, "Men jeg er klar til at gøre det hvis du er også klar til det samme." Han rødmede lidt.

"Det er jeg klar til!" svarede jeg hurtigt og lige så ivrigt som Jesper. "Jeg drømte hele ugen lang om den sexy ophidsende duft fra dine tyndt behåret nosser og deres dejlige pikomrade. Jeg ville gerne give min venstre nød til at slikke og sutte dig til udløsningen! Har du lyst til det og til at gøre det samme med mit behåret udstyr? Jeg indrømmer at jeg har spekuleret om dit sæd, hvad det smagte om, og hvis det smager som mit eller lidt (eller måske helt) anderledes. Så lad os gøre det. Lad os finde ud af det, suttende hinanden færdigt for første gang."

Jesper nikkede og svarede, "OK. Skal vi først i bad?" "Nej, det ønsker jeg ikke," jeg sagde bestimt, "jeg har lyst til at nyde din duft, din lugt, din smag som du er lige nu. Badet er ikke nødvendigt, ikke i det mindste, ikke for mig. Men jeg kan vaske mig, hvis du vil det." "Godt ... som vi er nu," udbrød Jesper, "Badet er heller ikke nødvendigt for mig." "Aftalt," råbte jeg.

Vi gik til Jespers seng og vi strippede hinanden ned til vores blotte glatte hud, vores erektioner stolt udstillet. Vi lå i sengen, hoved til tå i soixante-neuf stilling, Jesper under og jeg på toppen. Om lidt jeg nærmede mit hoved til Jesper's pæne stivert, langsomt mens jeg nød duften af ​​hans nærmende pik og kugler. Jeg slikkede pikhovedet der var våd med præsperm og sugede lidt på sin spids, fordi hans præsperm smagte lækre og søde. Da jeg slikkede og begyndte at suge hele pikken, Jesper stønnede dybt og langt og hele hans krop skælvede. Mit hjerte bankede og min hjerne svulmede og slingrede fra sensorisk overbelastning da jeg sugede Jesper og indåndede hans duft, og smagte ham og følte hans varme våde læber arbejdende på min stive dunkende pik.

Så begyndte Jesper at sutte min pik, genert i starten, men med voksende lyst, da han blev vant til aromaen og fornemmelsen og smagen. Vi blev begge fortabt i ophidselsen. Og vi blev ved at slikke og sutte i måske en times tid. Værelset var stille bortset fra sengens bevægelse og vores stønn og suk og tilfældige råb. Til sidst råbte Jesper "Jeg kommerrrrrrr!!!!" Han prøvede at trække piken ud fra min suttende mund. Men jeg forhindrede ham og sagde "Giv mig din sæd, skat. Feed me!" Jesper gjorde det, og jeg slugede det hele. Smagte godt, bedre end min egen!

Om lidt kom jeg også ... i Jespers mund lige som han kom i min. Og han slugede, men med lidt mere besvær, enten fordi han ikke var vant til smagen eller måske på grund af sædmængden. I hvert fald han slugede det hele og han rensede villigt og kærligt min pik med sin tunge og bløde læber. Jeg var helt tilfreds, og jeg troede, at Jesper også var meget tilfreds med vores første sammemsut.

Fra mit synspunkt var der flere ting ved vores sammensut, som var mindeværdige udover den vidunderlige følelse af at sutte og blive suget på samme tid. De var vores nærhed, vores kropskontakt, lydene vi lavede, lugten af ​​vores kroppe og kønsdele, smagen af ​​pik og sæd og spændingen ved at udveksle vores sæd.

Det skete lørdag. På søndagen holdt vi en kort snak om vores sammensut, som vi begge nød meget, det syntes. Jesper fortalte mig, at han var nysgerrig efter en bestemt lugt, han bemærkede, som han var sikker på, kom fra min røv. Men det var en god lugt, ikke som han forventede røv at lugte. Han spekulerede på, hvor røvsex måske var sjovere end han havde forestillet sig at det ville være. Jeg sagde at vi kunne prøve det, hvis han var nysgerrig og interesseret. Han indrømmede at han stadig var nysgerrig og at, hvis han prøvede det med nogen, ville det være med mig. Men han var stadig usikker. Jesper sagde til sidst, "Lad os tænke over det i et par dage, og hvis vi begge stadig er interesserede, kan vi tale om hvordan vi går videre."

Vores forhold vokser dybere som dagene går, men er Jesper klar til dette virkelig store skridt? Jeg ved, at jeg er klar, men jeg vil være sikker på at Jesper også er det. Numseslik, er det noget for os? Tid og et par nætter til at tænke tingene igennem skal fortælle.
Kommentar