Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alex og Adam (afsnit 2)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 3566

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin, Oralsex og Første gang
Alex og Adam (afsnit 2)

Jeg ved at Adam slikker mig i øret.
godmorgen min prins, har du sovet godt ?
Adam ligger og kigger på mig med et sjofelt smil.
det var lidt vildt i går, hvorfor gjorde du det ?
tror du ikke jeg ved du er gay, jeg tror, jeg nogle gange kender dig bedre end dig selv. og så er din søgehistorik på din pc fuld af gayporn.
din orm, har du været inde og kigge ?
du burde lære dig et par tricks, du er jo helt åben for andre.
det giver dig vel ikke lov til at tjekke mig ud.
fortryder du det i går ?
nej, det var dejligt.
godt, så kan du starte dagen med at sutte min pik før badet, jeg skal ud ad døren snart.
Egentligt er det pisse strengt, at han har taget sig friheder over for mig, men på den anden side, har jeg drømt om det længe. Måske kender han mig bedre end jeg tror.
Der er ikke andet at gøre end at komme i gang med at sutte ham.
Adam har taget sine underbukser helt af, og ligger nu på ryggen med sin stive pik lige i vejret. Jeg har heldigvis tjekket en del teknik ud på nettet, men det er første gang jeg skal give et blow.
Jeg trækker forhuden tilbage og lader min tunge lege med pishullet, det flyder med pre. Slikker rundt om hele pikhovedet, før jeg sutter mig vej ned ad skaftet. Tager hans nosser en ad gangen i munden, og lave sugelyde på dem. Så tilbage til pikhovedet. Nu vil jeg se hvor langt jeg kan få ham ind. Gag refleksen kommer ret hurtigt, kan mærke jeg skal tage det stille og roligt her i starten. Men jeg er fast besluttet på at gøre det godt. Adam den skid, ligger bare helt stille, og nyder min behandling, der kommer dog små opmuntrende lyde fra ham. Så tager jeg fat med den ene hånd og pikroden på ham, og begynder at køre munden op og ned over så meget, jeg nu kan klare. Nu stønner han højere, det nok ikke helt tosset det jeg gør.
jeg kommer skat.
Ganske rigtigt min mund fyldes igen med hans varme sperm. Jeg er sgu blevet en pikslikker.
kom med ud i bad, du kan altid tage en time mere på øjet bagefter. De andre står nok ikke op før senere. Du stinker sgu af sex.
Jeg smider bare mine underbukser på gulvet, og følger efter Adam ud på badeværelset. Først pisser vi over kors, men vi griner lidt af det hele. Så ind under bruseren. Adam vasker mit hår, og sæber hele min krop ind. Så bliver jeg skyllet godt og grundigt. Da jeg vil gøre gengæld, bliver jeg sendt ud af badet.
du tørrer dig og går i seng igen, jeg får travlt nu, men jeg kommer hjem til dig ved frokosttid.
Jeg kan høre Adam gør sig færdig, og at han kommer ind efter sit rene tøj. Det bliver vist bare noget træningstøj og rene underbukser. Så er han ude af værelset. Jeg får dog lige et luftkys på vejen.
Jeg trækker dynen op over hovedet, vender mig på siden og prøver at få lidt søvn. Tankerne myldrer rundt i hovedet på mig. Er vi kærester nu, eller bare venner med fordele ? Vil han have mig, eller er jeg bare et stykke legetøj ? Ved jeg kan stole fuldstændigt på ham, så jager de negative tanker væk, og koncentrerer mig om den dejlige oplevelse af; at have sex for første gang med en anden end mig selv.
Jeg ikke hvor længe jeg har ligget og halvsovet. Men pludselig går døren op, ind kommer en morgenfrisk Oscar, kun i pyjamasbukser, og så den sædvanlige natble, han har insisteret på at få lov til at beholde. Han havde problemer med at holde på vandet om natten, så det blev besluttet, at han kunne bruge natble, men jeg har ham mistænkt for at udnytte det lidt, og tisser i bleen, fordi han kan lide det. Han er bare fucking cute. Han trækker op i dynen og kaster sig ind ved siden af mig. Jeg bliver pludselig bevidst om, at jeg er helt nøgen. Og faktisk ret morgenliderlig af at ligge og tænke på sex med Adam. Oscar ligger nærmest oven på mig, jeg kan mærke hans kølige krop mod min.
godmorgen storebror, får jeg ikke snart mit morgenkys ?
jeg er sgu da ikke din storebror, han er til træning.
jamen så må du jo kysse mig.
Så får jeg et kys på munden, men han giver ikke så let op. Oscar fastholder kontakten, og hans lille tunge finder vej ind i min mund. Sådan ligger vi og tungekysser længe, men så finder han min stive pik. Det er lidt grænseoverskridende, men han holder godt fast. Så sætter han sig op på maven af mig, med min pik presset mod hans bløde natble. Der kommer et fredfyldt blik i øjnene på Oscar, han sidder sgu og pisser ovenpå mig. Jeg kan mærke varmen fra bleen, der bliver tungere og tungere.
din lille gris, du sidder da, og pisser på mig.
ja, det er dejligt, tak, jeg smutter i bad, vi ses til morgenmaden
Så får jeg et hurtigt kys mere, og drengen er ude igen.
Kommentar