Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sebastian (afsnit 3)

Karakter: 0/0
Visninger: 2177

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Bareback, Oralsex og Aldersforskel
Sebastian (afsnit 3)

Jonas vågner med nærmest panikangst. Han hjerte slår hurtigt og sveden pibler frem. Hvad har han indledt sig på ? I Sengen ved siden af ham ligger Sebastian nøgen, og sover trygt. Det er stadig meget tidlig morgen, men der er lys nok i rummet til at Jonas kan se den smukke dreng. Han ved jo godt at han tænder på drenge, men havde aldrig forestillet sig at det kunne blive virkelighed. Og så var det jo drengen, der havde forført ham, og opsøgt ham hjemme. Kan en voksen mand have et forhold til en dreng på femten ? Alting stritter imod, og Jonas er klar over at han nok vil blive mødt med fordømmelse. MEN…..det er det bedste sex han nogensinde har oplevet, og tænk nu hvis det var muligt….
Mens Jonas ligger og kigger på drengen, slår Sebastian øjnene op. Et smil breder sig på drengen ansigt, og Sebastian trækker sin elsker ned til et lidenskabeligt morgenkys. Kort efter er voksenpikken dybt inde i munden på drengen. En sugende sutning får Jonas over stregen, og han fylder sin unge elskers mund med morgensperm.
Jonas vil gerne gøre gengæld, men drengen vil have morgenmad og kaffe. Nøgne går de ud i køkkenet, de stinker begge af sex, men er ligeglade.
Sebastian nyder at vise sin helt glatbarberede drengepik frem. De hjælper hinanden med at få morgenmad og kaffe på bordet. Og som da de sad i saunaen i går, kommer snakken til at flyde frit mellem dem. De snakker som gamle venner, eller onkel og nevø…..eller er de som et kærestepar ?
Det lykkedes Sebastian at få Jonas til at ringe og sige han “arbejder hjemme” i dag, og Sebastian pjækker fra skolen. Efter morgenmaden tager de et langt karbad. Jonas fik indsat spabad da hele badeværelset blev moderniseret. Sebastian ligger med ryggen opad Jonas, det føles så naturligt og rart, selvom Jonas er blevet stiv igen, og hans pik kiler sig ind mellem drengens baller. Selvom det måske ikke er direkte sex, så er det utroligt stimulerende og tilfredsstillende at mærke drengens krop. Efter en afskylning, går de nøgne ind i stuen. Sebastian tænder for tv'et men får øje på en en spillekonsol og udfordrer Jonas til at game. Jonas henter dynen, og de sidder ved siden af hinanden i sofaen blot med dynen over benene. Jonas har en del spil, men det er ret hurtigt tydeligt at Sebastian er noget hurtigere på tasterne. Men de får flere grineflip, og Jonas har intet imod og tabe til drengen.
Nogle timer senere tilbyder Jonas at ringe efter pizza. Han finder sit dankort frem og trækker i noget træningstøj for ikke at skræmme budet. Tøjet bliver dog trukket af igen, så snart der er serveret i køkkenet. Igen vil Sebastian have øl. De skåler og spiser. Sebastian fortæller, at hans forældre har erkendt, at deres søn er bøsse. Men at det bliver en nyhed, at han har fundet en voksen mand til et forhold. Drengen er oprigtig interesseret i et fast forhold.
Jonas er smigret, men vil også have at Sebastian passer sin skole og andre interesser.
Nu vil drengen have pik, han lægger sig på bordet og åbner og blotter sin smukke stjerne.
Jonas griber glidecremen og knepper sin elsker dybt og heftigt. Da orgasmen kommer, bøjer han sig over drengen og kigger ham dybt i øjnene, mens han tømmer sig oppe i ham. Jonas trækker sig ud, og sætter munden til hullet og rimmer sin egen sæd. Men nu vil Sebastian kneppe. De bytter plads, og det hele gentager sig.
Da de begge er tilfredse udbryder drengen; Hvor skal vi hen på vinterferie ?
Kommentar