Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

One way

Karakter: 4.0/4
Visninger: 4660

Af: GaretPolenis.

Læs flere noveller af:
» GaretPolenis.

Skriv til:
» GaretPolenis
Jeg havde nu haft sommerferie i cirka en måned, og feriehverdagen var begyndt at skylle ind over mig. Hverdagen var en kombination af at ligge på stranden og glo på fyre, der var 2-3 år ældre end mig og med en del muskler og med små, røde, trekantede, tætsiddende badebukser eller lange, løse og spraglede badeshorts på en lettere solbrun hud. Det var et stykke tid siden, jeg havde fundet ud af, jeg var bøsse.
Efter turen på stranden var jeg gået op til bruserne. De var indrettet sådan, at der var 2 brusere i hvert træskur. Der var ikke så mange der brugte dem, men det hændte. Jeg var én af dem, der ofte brugte dem. Mest fordi det lå så tæt på stranden, så man kunne få skyllet sandet af sig, men også at det tændte mig at stå og onanere, mens der kunne komme en fyr ind og bruge bruseren ved siden af. Måske opdage mig, endda deltage?

Det var en mandag eftermiddag og himmelen var ligeså blå som den havde været det de sidste par uger. Ikke en sky, men kun solen der skinnede ned på stranden. Det var en turiststrand, hvor der kom mange unge mennesker, fordi byen havde et rigt natteliv. Man spottede sjældent det samme ansigt to dage i træk, men nogengange genkendte man nogle af menneskene.
Jeg var 17 år gammel, lettere muskuløs og ikke mindre end 167 centimeter høj; livet var skønt. Det var en længe ventet pause fra gymnasiet i år, og den var ligeså behagelig, som jeg havde forventet, den ville være.
Min veninde og jeg ligget på stranden det meste af dagen, men nu var det tid til at gå hjemad for at få noget ud af aftenen. Hun gik direkte hjem, men jeg gik, selvfølgelig, op til brusehuset og tog mig et langvarigt bad. Jeg lagde mine badebukser og mit håndklæde på en træbænk derinde og gik ind under en bruser.
Cirka et minut efter gik døren op; en fyr kom ind. Det skramlede lidt bag mig og derefter hørte jeg ham gå ind i den anden brusekabine og tænde vandet. Jeg kiggede over på bænken: Der lå et håndklæde, en lille rygsæk og et par af de små, tætsiddende badebukser.
Hvordan mon han så ud? Det var første gang, skillevæggen havde irriteret mig. Der burde være en slags one-way kighul deri, så man lige kunne tjekke den anden ud.

Jeg badede videre som før og han gjorde det samme. Jeg stod med ryggen vendt ud mod bænken og stod derfor med næsen vendt mod væggen. Pludselig stoppede den anden bruser. Jeg hørte ham traske ud med våde sjap og med en en smule sukkende lyd. Jeg fik følelsen af at han stod og kiggede på mig. Det håbede jeg egentlig lidt på. Jeg kiggede mig over skulderen og fandt ud af, at jeg havde følt rigtigt. Han stod og kiggede på mig mens han tørrede sig. Jeg fik kun et hurtigt blik af ham, men det var nok til at jeg så, han var lækker.
Han var lettere muskuløs og hårløs på hele kroppen.
Jeg kiggede ned og så til min store skræk, at synet af ham gav udslag i min pik. Jeg måtte finde en position, så han ikke kunne se det. Det ville være for pinligt!
-"Skal jeg hjælpe dig med den dér?" sagde han med en blød stemme.
Han havde set det. Afsløret. Men når han siger sådan er det måske ikke negativt at blive afsløret?
Jeg vendte mig om og smilede skævt til ham. Han kom med en lille overbærende grin. Det kunne fortolkes som et vrinsk, som den hingst han lignede, men jeg vælger at tolke det som en grin. Selvom det selvfølgelig er dejligt med hingste.
Han kom nærmere og begyndte at gå ned i knæ. Der var tankeflugt i mit hoved, men tankerne omhandlede kun én ting. At jeg nu skulle få et blowjob af en fyr som ham; det er ikke noget, man oplever hver dag.

Han startede med at gabe over mine boller. Han kunne lige have dem i munden og rode langsomt og elegant rundt med dem. Det kunne føles i hele kroppen når han ramte de fantastiske punkter. Jeg var i ekstase - stod bagoverbøjet lænet mod de kolde fliser og med det rindende vand, der ramte min brystkasse og løb ned over min krop og ned på hans krop og til sidst ramte gulvet og sendte små vanddråber op og ramte mig på inderlåret. Det ville normalt irritere mig, men det var svært at bekymre sig om nu.
Nu slikkede han mig opad skaftet og snart vidste jeg, han ville tage den i munden. Ventetiden var mere pirrende end selve følelsen. Nu var han der. Nu blev det godt. Hans læber lukkede sig stramt om mit pikhoved. Det var ikke ligefrem fordi, min pik var slap ligenu; den ville kunne bruges som bropille, var jeg overbevist om. Han tog den helt ned i halsen. Følelsen af mit pikhoved mod hans hals' indre fik mit næsten skubbet helt hén til orgasmepunktet.
Og nu var jeg der. Han kiggede op på mig med et udtryk, jeg aldrig har set før, men det var ikke et negativt udtryk. Han trak den ud i mundhulen og lod tungen løbe hurtigt rundt omkring pikhovedet. Min pik pulserede! Og pludselig sprøjtede jeg. Jeg mærkede først bagefter at jeg rystede og mærkede stadigvæk den estatiske følelse i hele kroppen. Mit sperm var bevis derpå. Det var løbet ud af hans éne mundvig - resten havde han slugt.

Jeg troede jeg skulle give ham samme tur, men så gik han. Desværre.
Kommentar