Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sebastian (afsnit 2)

Karakter: 4.0/1
Visninger: 2736

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Sebastian (afsnit 2)

Jonas skal lige til at sige nej tak, men pikken står stiv i bukserne, og er af en helt anden mening. Derfor bliver Sebastian lukket ind. Jonas har gennemført en omfattende modernisering af huset, og alt står knivskarpt og moderne. Han tager drengen med ind i dagligstuen. Han tilbyder noget at drikke, som svarer frækt, at han vil have en øl. Da Jonas kommer tilbage med to øl, ligger drengen allerede kun iført sine flotte Andrew Christian underbukser på lædersofaen. Jonas sætter sig ned,og de begynder at kysse, og hans hænder går på opdagelse på den smukke dreng. Sebastian nyder det, men spørger til glidecremen.
Jonas henter glidecremen i soveværelset, og smider også alt tøjet der. Sebastian ligger på knæ og albuer nu helt nøgen og stritter med numsen. Jeg har haft lyst til dig hele dagen, siger drengen. Knep mig please.
En god klat bliver nu smurt ind i stjernen og omkring pikken. Jonas finder en god stilling bag drengen, og trænger op i ham. Først går det stille og roligt, men Jonas kan mærke at opbygningen dagen igennem samt morgenens hede, får ham over kanten hurtigt, så han knepper hårdt igennem, og kommer oppe i Sebastian.
Jonas overvældes at skyldfølelse, han ved jo ikke engang om hvor gammel drengen er. Alle mulige panik tanker kommer til ham.
Sebastian vender sig roligt om, hans drengepik står stiv, han roser Jonas og siger pænt tak, men vil gerne suttes nu. Udsigten til at smage drengespermen vinder. Jonas tager hele pikken i munden, og starter på at sutte Sebastian tom. Drengen sprøjter sin sæd dybt i halsen på Jonas, ikke en dråbe går til spilde.
Jeg håber jeg må sove her, jeg har sagt hjemme, at jeg sover hos en kammerat, og vi er jo venner nu. Nu ligger de bare helt nøgne, ser lidt tv, og nyder deres øl. Sebastian vil se soveværelset. Drengen er blevet stiv igen, mens Jonas behøver lidt mere tid. Må jeg kneppe dig. Jonas, tror ikke sine egne ører, men lægger sig villigt ned på ryggen, og bøjer benene op til hovedet. Glidecremen kommer i brug igen, og nu er det Sebastians tur til at kneppe. Det er helt sikkert noget han har prøvet før. Jonas kan mærke sin prostata blive stimuleret af drengepikken, og snart efter kommer Sebastian oppe i ham.
De ligger sammen under dynen, og kommer ned fra den dejlige sex.
Vi bliver nødt til at tale sammen nu. Jonas må få styr på sig selv, og finde ud af, hvem han deler seng med. Sebastian er villig til at fortælle. Han er glad for at have sex med sine kammerater, men han tænder mest på mere modne fyre. Da han fik øje på Jonas i svømmehallen, vidste han bare, at han måtte gøre et forsøg. Da han netop er fyldt femten, er det ikke ulovlig sex, og han vil gerne have et forhold til Jonas.
Jonas føler han bør afvise drengen, men hans pik er blevet stiv igen, og efter endnu en gang sex, falder han i søvn med drengen i sine arme.
Kommentar