Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sebastian (afsnit 1)

Karakter: 4.3/3
Visninger: 3519

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Offentligt og Aldersforskel
Sebastian (afsnit 1)

Jonas boede i sine forældres gamle hus. Han havde arvet det, da begge forældre døde med få års mellemrum af kræft. Efter en uddannelse som jurist og godt fast arbejde var der godt styr på det meste - dog ikke kærligheden. Det var lykkedes ham at undgå alt for nærgående spørgsmål, da han havde travlt med studier og sport, men inderst inde vidste Jonas godt selv, hvad der var i spil. Han var bøsse, og tændte på yngre fyre. Det var kun blevet til lidt tilfældige møder og enkelte kontakter på boyfriend. Han holdt meget af at svømme, og brugte den lokale svømmehal tidligt om morgenen flere gange om ugen. Denne morgen skulle dog komme til at ændre på meget.
Jonas havde crawlet i en halv time, da han måtte op af bassinet og videre på arbejde. Han tog sine speedos af i badet, og stod med lukkede øjne og lod klorvandet skylle af. Han fornemmede godt at bruseren ved hans ene side også blev brugt. Da han fik kigget til siden, stod der en nøgen yngling. Den unge mand havde valgt bruseren ved siden af Jonas, selvom der var flere ledige. Jonas kunne ikke lade være med at tjekke ham ud. Drengen var jo smuk; skulderlangt blondt hår, slank atletisk krop og helt glatbarberet i skridtet.
Jonas vidste, at hvis han ikke kiggede væk nu, ville han få rejsning. Han nærmest flygtede ind i saunaen.
Jonas faldt lidt til ro på den øverste bænk, og lod varmen blødgøre hans krop. MEN freden varede kun kort, døren gik op, og den nøgne dreng kom ind. Selvfølgelig satte han sig ved siden af Jonas, lidt for tæt efter normale privatheds grænser.
Drengen præsenterede sig selv som Sebastian. Og de indledte en lille snak og forholdene i svømmehallen og fordele ved at træne om morgenen. Sebastian gik stadig i folkeskole, og på samme skole som Jonas gik på som barn. Det fik de et lille grin over. Sebastian rykkede tættere på, og lagde nu som tilfældigt sin hånd oven på Jonas’. Det fik straks blodet til at flyde mod pikken, og Jonas kunne mærke, hvordan han blev hård mellem benene. Drengen snakkede bare videre, om at han skulle møde senere, og ville bruge tiden før skolen fornuftigt.
Pludseligt ligger hånden på indersiden af låret ganske nær det stive lem.
Jonas er nærmest i panik, og hjertet galoperer. Men Sebastian er helt rolig. Jonas skæver til drengen, hans pik er også vokset. Så spørger drengen om, han giver et kys. Deres øjne mødes først, så deres munde og tunger. Sebastian griber om mandepikken, og begynder at stimulere den med hånden. Så sker det som ikke må ske. Døren bliver åbnet og lynsnart rykker drengen en halv meter bort. To ældre herrer træder ind og sætter sig, men de har gang i snak og bemærker knap nok, at der er andre i saunaen. Jonas griber sit håndklæde, som han sidder på, og holder det op foran skridtet, og skynder sig ud i baderummet.. Han går straks under den kolde bruser, og mærker hvordan rejsningen falder. Da hjertet banker normalt igen og lemmet hænger slapt ned, kommer Sebastian ud, han er helt ugenert stadig banke stiv. Han går hen til Jonas, og spørger, om han ikke giver en kop kaffe. Jonas mumler og nikker ja.
De har plads næsten i hver sin ende om omklædningsrummet. Men de er begge hurtigt i tøjet.
Udenfor peger Sebastian på cafeen på den anden side af gaden. De går over gaden og indenfor. Jonas køber sort kaffe, men drengen får cafe latte og en bolle med ost. De snakker sammen som gamle venner eller onkel og nevø. Sebastian lokker det fulde navn ud af Jonas, og pling, så kommer der en venneanmodning på messenger. Jonas tilføjer ham , men undskylder, at han må løbe, da arbejdet kalder. Drengen sender ham et luftkys til afsked.
Jonas arbejder koncentreret, tænker det bare var en engangsoplevelse. Forsøger at glemme hændelsen. Han spiser sin frokost med to kvindelige ansatte som han plejer.
Der kommer en sms, Jonas kan mærke vibrationen selvom mobilen er sat på lydløs. Han tager telefonen frem, kan se den nye besked. Åbner den, og er lige ved at tabe telefonen. Han har modtaget et nøgenbillede i fuld figur fra Sebastian, med teksten; skal vi ses ?
Jonas bliver højrød i hovedet, og undskylder sig, og styrter ud på toilettet.
Efter lidt vand i hovedet, tager han sig sammen og skriver tilbage; ja tak…..
Resten af dagen går med rutineopgaver, men Jonas kan ikke lade være med at åbne billedet igen og igen. Hvad sker der med ham ? Er han blevet forelsket i en dreng ?
Hans pik er ikke i tvivl, den lækker presperm i underbukserne konstant.
Jonas er på cykel og køber lidt ind på vejen hjem. Han åbner også en god flaske vin for at berolige sine nerver. Pasta med tomatsovs, smager nu også bedst med lidt rødvin.
Han når lige at skylle tallerken ren, da det ringer på døren.
Da han åbner døren, står Sebastian med et kæmpe smil og spørger; skal vi bolle ?

Kommentar