Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alternativ fitness

Karakter: 6.0/6
Visninger: 4494

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Offentligt, Rimming, Oralsex, Analsex, Sport og Biseksuel
Jeg elsker at pleje og vedligeholde min krop. Jeg har det godt med at kroppen holdes i form, ikke fordi jeg er nogen bodybuildertype, og det ønsker jeg heller ikke at blive, men når jeg motionerer og rører mig, så har jeg det altså bedst. Så jeg løber jævnligt og tager i fitness mindst tre gange om ugen. På løbeturene slapper jeg af – ja, det lyder underligt – men jeg løber i mine egne tanker, og reflekterer over hvad der sker i mit liv, og hvad der ikke sker. Og i fitness, der får hele kroppen en ordentlig tur, så alle muskler bliver rørt og arbejdet igennem – og så er der faktisk også rimelig mange andre lækre fyre at kigge på, og man kan også være heldig en gang i ny og næ – og det er en af gangene jeg vil fortælle dig om.

Det var en af de dage hvor solen skinnede og jeg havde lyst til en løbetur, men det var også en uge siden jeg havde været til træning i fitness. Jeg fandt på, at jeg kunne varme op med en løbetur op til fitness, så en tur i træningscentret og så måske en løbetur hjem igen. Som tænkt så gjort. Jeg løb afsted og turen gik faktisk ret hurtigt, selvom jeg bor cirka 5 kilometer fra træningscentret. På vej ind så jeg en anden fyr komme gående – han så ret lækker ud, så jeg lod som om min ene sko var gået op, og lod ham komme tættere på. Nu kunne jeg se ham tydeligt, og han var lækker – ikke bare lækker, men rigtig lækker. Jeg havde bemærket ham flere gange før, men havde aldrig haft mulighed for at tale med ham. Det er ofte sådan, at man træner hver især eller sammen med en man har en aftale med.

Jeg gik efter ham ind i omklædningen, og tog min lille rygsæk af, lod som om jeg kiggede ned i den og ledte efter noget, men min opmærksomhed var primært på ham. Han smed hurtigt tøjet, stod nu splitter nøgen – og det gik lige i min pik. Han var ikke bare lækker med tøj, han var særdeles lækker uden tøj. Lige en fyr, som jeg kunne tænke mig lidt alternativ fitness med. Han kiggede op, og vores blikke mødtes. Jeg smilede til ham og han var hurtig til at komplementere min opvarmning – altså min løbetur til centeret. Vi kom lidt i snak og fulgtes ind til opvarmningen ved cyklerne. Jeg tog hurtigt en, hvor der også var en ledig ved siden af. Han tog den anden, og nu var en dialog inden for rækkevidde.

Vi varmede vel op i 20-30 minutter – selvom jeg jo egentlig var varmet op fra min løbetur, men jeg ville bare være tæt på denne lækre fyr. Jeg havde ofte fulgt hans træning og nydt hans krop på afstand, og det kunne godt gøre mig ret liderlig. Faktisk så liderlig, at jeg indimellem var nødt til at gå ud på toilettet og tage en spiller, inden jeg kunne fortsætte, da ellers min begejstring ville være for tydelig.

Træner du alene spurgte han mig, for ellers ville han gerne træne med mig. Jeg var hurtig til at slå til – jeg ville da hellere end gerne træne sammen med ham. Så vil gik over til maskinerne og han var hurtig til at indstille og spurgte om jeg ville være med til en gang cirkeltræning, og hvor vi skiftedes til at træne og hjælpe hinanden med motivation og ydeevne. Jeg var med på den værste.

Han var den første til at træne og jeg skulle supportere ham. Han lagde sig på bænken og begyndte at løfte vægtene. Jeg skulle støtte stang og vægte, og sikre at han pressede sig selv lidt mere end man måske gør hvis man er sig selv. Bare kom tættere på sagde han til mig, og jeg stod nu helt henne ved hans hoved, og han kunne næsten kigge op i mine shorts. Jeg begyndte at mærke pikken reagere – bare tanken om at han kunne se min pik gjorde mig liderlig. Jeg havde ingen underbukser på, så sandsynligheden var der. Der var nu frit udsyn op til min dejlige pik og de nybarberede nosser.

Han kiggede op på mig, og jeg kiggede på ham. Han smilede lidt frækt, og jeg vidste ikke lige hvorfor det smil blev udløst – med mindre han havde set hvad han gerne ville. Det var fucking frækt at træne på den måde.

Så var det min tur. Jeg lagde mig, men måtte dog først lige rette lidt på pikken, da den ellers ville være lidt for markant i mine shorts. Jeg begyndte også at løfte, og han stod også meget tæt på. Mit blik flakkede. Jeg vidste ikke om jeg skulle kigge op i hans shorts, for jeg havde muligheden og det var som om han stod på en måde, hvor det ville være naturligt hvis jeg lige fik et blik af hans lækre pik. Ja, faktisk ville det næsten være umuligt ikke at kigge op i herlighederne. Jeg kiggede, og så både hans flotte omskårede pik og de lækreste nosser som helt sikkert var fyldt med dejlig sperm. Fuck, det syn gik lige i pikken, og jeg kunne mærke at min pik rørte på sig. Jeg vil lige til at rette på den, men han var hurtigst og pressede mig til at tage fem mere. Jeg gjorde hvad han sagde, men kunne også mærke at min pik pressede på i mine short og det ville helt sikkert være tyde, at jeg nu lå der med en dejlig stivert.

Han smilede til mig, og han havde set min pik, idet han bemærkede at jeg var ”god til jern”. Og jeg grinede tilbage og i det samme rettede han også lige på sin pik. Var han også liderlig? Kunne man være så heldig, at vi blev liderlige sammen?

Vi gik videre til håndvægtene, og her trænede vi også sammen, og nu var der ingen tvivl. Han var også liderlig. Han rørte flere gange og rettede på sine herligheder. Og jeg så det hver gang. Så nu var det også ok, at jeg lige rettede til, så den ikke pludselig stod lige ud. Der var trods alt også andre folk i centeret, men fuck, tænk hvis vi kunne træne alene og så være helt nøgne. Jeg kunne ikke lade være med at fantasere om ham og mig, uden tøj og sammen om træning. Og jeg forestillede mig, hvordan vi undervejs både suttede lidt, kælede for hinandens kroppe og måske også kneppede hinanden hen over nogle af maskinerne.

Så gik vi til cablecross og han fortalte mig udførligt hvordan jeg skulle bruge den optimalt, da jeg åbenbart ikke tidligere havde gjort det korrekt. Jeg stod og trak, og han var helt tæt på mig. Jeg kunne mærke hans ånde, han hviskede ind i mit øre og nu kunne jeg også mærke hans krop røre mig – og jeg tror sgu jeg kunne mærke hans hårde pik mod min røv. Fuck, det gik da lige igennem mig, ud på den anden side af røven og helt ud i min egen pik. Det var nu mere end tydeligt i mine shorts, og godt at jeg stod med front mod væggen.

Han vil have mig til at fortsætte, og jeg tænkte bare på, at hvis han igen kom så tæt på mig, så jeg igen kunne mærke hans pik på min røv, så kunne jeg risikere at komme. Og i det samme kunne jeg mærke ham – han trak mig helt ind til sig, og hjalp med at trække ned, så min røv blev presset endnu mere imod hans pik. Fuck det var frækt, og endnu mere lækkert.

Jeg kom heldigvis ikke, men det var ikke fordi jeg ikke havde lyst til at fylde bukserne med min lækre sperm, men hvorfor ikke vente lidt. Så vi trænede videre.

Hen til benpressen, hvor jeg også fik en guidet tur og med dejlig kropsvenlig instruktion, hvor han pludselig også tog mig på lårene, og lod hånden glide op mod min stadig mere en halvstive pik befandt sig. Hans hånd rørte ved min pik, og han lod den blive der i et kort stykke tid, og det gav et helt sæt i mig, og jeg pressede til som jeg skulle.

Ja, lige præcis sådan, sagde han, og så klappede han mig på låret – igen meget tæt på pikken, og selvfølgelig ramte han min liderlig pik. Jeg begyndte at tænke over om det var overlagt, eller om det bare var ønsketænkning fra min side.

Til sidst skulle lænden trænes og jeg lå hen over hyperextension maskinen og nu lå pikken da i det mindste mellem de to støttepuder, og han stod nu foran mig, så hver gang jeg strakte ryggen, så mødte mine øje lige hans underkrop og synet af han bule i bukserne – det var ret frækt. Jeg kunne næsten duften hans frække underlig, og næste mærke hvordan hans pik strakte sig ud mod min liderlige mund. Han gik nu ned bag mig, og lagde sin ene hånd på mine baller og den anden hånd på min mave, mens han forklarede hvordan jeg skulle trække vejret. Jeg ved ikke om jeg hørte efter, men jeg kunne igen mærke hans store varme hænder på min krop og reaktionen gik atter direkte ned i min pik.

Det havde være skøn træning, og vi fulgtes ud i omklædningen. Han snakkede om at det kunne vi da godt gentage – det er altid bedre at være to til at træne – så presser man sig altid lidt ekstra. Jeg måtte giv ham ret, og det kunne være lækkert. Men nu skulle vi i bad – sammen.

Vi klædte os af, og min pik var altså stadig lettere halvfed. Jeg holdt håndklædet lidt for, men da jeg så ham gå ud i baderummet, så så jeg også at hans pik var lidt mere end bare halvfed. Jeg gloede som om jeg ikke havde set en pik før, men det var også et skønt syn. Den pik kunne jeg godt tænkte mig endnu mere af.

Under bruserne grinede han lidt, mens han ivrigt vaskede sin pik og de lækreste nosser. Ja, jeg bliver sgu altid sådan lidt ekstra liderlig, sagde han og fortsatte. Især når jeg træner med en anden flot fyr, som også har en lækker krop. Han kiggede tydelig op og ned af mig, og hans blik stoppede også ved min pik. Du er da også ret godt udstyret komplementerede han mig med, og nikkede ned mod min pik der nu heller ikke hang lige ned længere. Og jeg lagde da også mærke til, at du godt kunne lide at kigge på mig og min krop, sagde han så. Er du til fyre? spurgte han mig så direkte. Og ja, det kunne jeg jo så svare ham, at jeg er.

Cool – han fortalte at han var lidt til begge sider, men faktisk erkendte ham, at han fik mest ud af at have sex med fyre. Det er selvfølgelig lidt nemmere derhjemme med kæresten, lige at få et hurtigt put inden man skal sove, pikken ind og ud og så sover man bedre. Han grinede, gned lidt ekstra på sin nu næsten stive pik og tog fat om sine lækre nosser. Han var næsten glat hen over pikken og havde tydeligt barberet sine nosser så de var helt glatte, fyldige og særdeles lækre.

Han tog håndklædet omkring sig og gik over mod saunaen – nå, sagde han så, som bøsse vil du vel gerne med i sauna, ik´? Smilede til mig, og jeg var hurtigt efter ham.

Der var ikke andre der inde, og vi faldt stadig godt i snak. Håndklæderne faldt hurtigt og vi kunne nu begge sidde og betragte hinandens liderlig kroppe, som de nu begge udstrålede. To dejlige stive pikke og med dertilhørende lækre nosser.

Han rykkede nærmere, og pludselig greb han fat om min pik, lænede sig ind over mig, kyssede mig på munden og tog så min pik i munden. Jeg gispede lidt, og vidste ikke rigtigt hvordan jeg skulle reagere. Han var hurtig – slap bare af, sagde han, der var jo ikke andre i baderummet, og de kommer sjældent direkte i saunaen. Det havde han jo ret i, så vi havde det lidt for os selv.

Han var super god til at slikke min pik, og det var tydeligt at han vidste godt hvad han ville have. Han satte sig igen op, og nu kunne jeg så komme til. Jeg tog hans stive og hårde pik i munden, og lod min tunge lege med hans blottede pikhovede. Han gispede og da jeg samtidig begyndte at lege med hans lækre spermfyldte nosser, så kunne jeg høre på ham, at han gerne ville mere end det.

Jeg suttede ham og kælede for hans lækre krop, og jeg slugte det meste af hans pik, mens han stønnede og jeg kunne høre han nød hvert et stød. Åh, det var lækkert og pludselig kunne jeg mærke at han kom. Han stødte sin pik endnu længere ind i min mund og ned i halsen, og jeg kunne mærke hvordan hans lækre sperm fyldte min mund. Fuck det var frækt.

Jeg beholdt spermen i munden og kyssede ham, mens jeg lod hans sperm glide ind i hans mund. Han sank og smilede til mig. Fuck det var lækkert, sagde han, og pissefrækt at få sin egen sperm på den måde. Du er i det hele taget en ret lækker fyr – lige en fyr til mig smag.

Nu kunne vi høre andre i baderummet, så vi måtte lige passe på. Han foreslog at vi luskede ud på toilettet, for han ville have mere. Vi kom begge ind på toilettet og han hviskede til mig, at han ville have min pik op i røven, hvis ellers jeg var med på den.

Jeg var ikke lang tid om at nikke og sige at min pik mere end gerne ville gennemkneppe hans lækre røv, som jeg nu havde haft kig på i knap to timer. Jeg slikkede ham godt og grundigt, varmede hans hul op, brugte fingrene og legede samtidig med hans nosser.

Han slikkede også min pik endnu mere, og gjorde sit til, at jeg blev godt og grundig liderlig.

Giv mig pik, sagde han. Jeg vil have dig nu. Jeg vil mærke din lækre stive og liderlige pik, for jeg er mest vant til dildoen derhjemme, men nu vil jeg have den ægte vare. Jeg lod min pik presse lidt på. Jeg er pænt udstyret, så det tog lidt tid. Den gled langsomt men sikkert ind, og heldigvis havde vi både kondom og glidecreme med. Jeg kunne mærke på ham at han var klar, og pressede så langsomt på og gled længere op i ham. Han var dejlig stram, og jeg mærkede hvordan min pik nød hver en centimeter den kunne glide ind i denne flotte og sexede mand.

Han stønnede og jeg kunne mærke hans liderlighed tage til, og han gispede på en ophidsende måde uden at det blev for meget. Min pik gled nu helt op i ham, og jeg begyndte at kneppe ham. Fuck det var lækkert. Jeg gled dejligt ind og ud, og så helt i bund. Det var fuldstændigt som jeg havde drømt om, lige siden jeg så ham uden for centeret. Jeg satte mig også på toiletbrættet, for han ville ride min stive, hårde og liderlige pik. Den gled hurtigt ind igen, og han red så frækt, og nu mærkede jeg hvordan jeg begyndte at komme – fuck, min pik ville eksplodere oppe i ham, og jeg mærkede hvordan han trak sig sammen om min spermfyldte pik. Det var super skønt, og han kyssede mig, og hans øjne lyste op, han smilede til mig og sagde, at denne træningsdag var det bedste han nogensinde havde oplevet sammen med en mand.

Efter badet klædte vi os på, og han endte med at køre mig hjem. Mens vi kørte lå hans hånd i mit skridt, og jeg kunne allerede mærke at pikken begyndte at reagere. Jeg lagde også min hånd over til ham, og mærkede straks at hans pik allerede var godt stiv.

Han fortalte, at han havde lyst til endnu mere med mig, og ikke bare på et toilet, men lidt mere komfortabelt, så vi aftalte at han skulle komme forbi mig næste dag, så kunne vi lige varme op i sengen og så efterfølgende tage en løbetur sammen. Jeg kunne kun glæde mig til vi skulle mødes, for jeg var bestemt heller ikke færdig med vores alternative fitness træning.
Kommentar

Navn:ayba
Dato:13/05 2020
Lækker novelle - lige en fantasi jeg har haft længe, kommer der ikke en fortsættelse til den.