Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lejrskole i Madrid - part 7 (Afsnit 1/3)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 3229

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Aldersforskel, Onani, Skolesex og Trekant
Næste dag – som var den sidste fulde dag på turen – var gået med kedeligt museumsbesøg. Stemningen mellem drengene og Jonas havde været lidt underlig. Både efter vandlandet og på museet havde Jonas opført sig helt normalt – charmeret pigerne og såmænd også drengene. Pigerne havde som vanligt spillede op til den lækre Jonas, og Jonas havde smilet sødt til drengene. Men det var som om, at drengene ville mere og håbede på mere, men Jonas lagde ikke rigtig op til det. Især Jeppe var irriteret og en smule fornærmet. Både NC og Hamid havde livligt fortalt om turen i saunaen, og Jeppe – der virkelig lod til at føle noget for Jonas – var meget ærgerlig over, at han ikke havde fået den oplevelse med.

Nu var de alle tre på værelset, inden det var godnat-tid denne sidste aften. NC havde tiltusket sig et bad på værelset, da hans bad var optaget af hans værelseskammerat. Hamid og Jeppe havde stille talt om, at NC bare brugte det som en undskyldning for at lægge op til noget. Ingen af drengene havde lavet noget med hinanden siden vandlandet, og Hamid kunne mærke, at han havde opbygget noget liderlighed, der snart skulle forløses. Jeppe og Hamid lå begge på sengen kun iført deres undertøj. Hamid lå i et par lyseblå Calvin Klein briefs med sort kant og Jeppe i et par røde Hilfiger-trunks med hvid kant. Hamid vidste, at han tog sig godt ud i de briefs – den fine bule og den klare markering af hans faste røv, når han stod op. Lige nu lå hans pik dog slap i de briefs og skabte en flot bule alligevel. Hamid kiggede på Jeppes bule – hans pik var uden tvivl også slap, men alligevel skabte den en lækker bule i de røde trunks. De lå begge på ryggen og kiggede op i loftet.

'Jeg fatter ikke, at jeg ikke var en del af det liderlige show I havde gang i i den sauna’, sagde Jeppe så. Hamid tænkte, at nu ville Jeppe fable om det igen. ’Ja, der gik du godt nok glip af noget’, fik Hamid provokeret. Jeppe drejede hovedet mod Hamid. ’Hvorfor fanden gik I ikke bare ud efter mig? Du vidste jo, jeg ville være frisk…!’, spurgte Jeppe bebrejdende. Hamid rejste sig op på siden og hvilede på sin ene albue. Jeppe kunne ikke undlade at kigge ned af Hamids lækre bryst og mave, der nu vendte mod ham, og Jeppe lod også blikket glide ned mod Hamids bule i de lyseblå briefs. ’Hold kæft, han er total uimodståelig…!’, tænkte Jeppe. Han kunne mærke sin egen pik rejse sig lidt. ’Hvad fanden havde du tænkt dig?’, blev Jeppes tanker afbrudt med af Hamid. Hamid virkede lidt fornærmet. ’Skulle jeg have bedt Jonas om at tage sin tunge ud af mit røvhul og holde 5 minutters pause, mens jeg lige gik ud i svømmehallen med en bankende stiv pik, der dryppede presperm…??’, spurgte Hamid. Jeppe holdt vejret. De kiggede på hinanden – og så begyndte de at grine helt vildt. ’Jeg kan kun sige, at det ville fandme have tændt mig’, grinede Jeppe videre.

De lå stadig og smilede og smågrinte, da det bankede på døren et par gange, og der blev taget i døren, som gik op, da de ikke havde låst døren med kortet. Det var Jonas, der åbnede døren. Det første, han fik øje på, var NC’s tøj der lå i en bunke med hans hvide underbukser øverst. Jonas kiggede på den lukkede dør til badeværelset, studsede lidt over det og vendte blikket mod de to drenge i deres undertøj i sengen. Jonas smilede, grinede lidt og rystede en smule på hovedet. ’Er I nogensinde fuldt påklædte?’ spurgte Jonas. Hamid smilede, men Jeppe skænkede næsten ikke Jonas et blik. Jonas var i bare tæer, blå Nike træningsbukser og en sort t-shirt. ’Men okay, der er godt nok også en god varme herinde…’, udbrød Jonas, og i det samme trak han sin t-shirt over hovedet og smed den på gulvet. Det tiltrak straks Jeppes opmærksomhed, og han vendte sig mod Jonas og rejste sig op på albuerne.

Hamid blev forblændet af Jonas’ flotte overkrop – de letmarkerede mavemuskler og det flotte brystparti. Det var også et plus for Hamid, at Jonas næsten ingen behåring havde. Hamid lod blikket falde mod Jonas’ bule i træningsbukserne. Det lignede virkelig, at Jonas ikke havde nogle underbukser på. Træningsbukserne gled ligesom rundt om hans bule og markerede hans pik tydeligt. Hamid tænkte straks på oplevelsen i saunaen – på Jonas’ tunge om og i hans røv, da han trak sig ind i ham og ikke mindst, da han sendte sine skud op i ham. Hamid kunne mærke kuldegysninger gå igennem sin krop af nydelse, og bulen i hans briefs voksede. Hamid blev forlegen og forsøgte at rykke på sig, men han vidste ikke, hvad han skulle gøre. ’Slap af, Hamid’, hjalp Jonas. ’Jeg ved jo, hvad du kan lide – og du ved jo, hvad jeg kan lide… - så tag det bare roligt’, smilede Jonas til ham. Det fik Hamid til at slappe af, og han kunne mærke bulen falde lidt.

’Jeg kom egentlig bare for at tjekke om alt er ok’, spurgte Jonas. Hamid nikkede stille og med et ’Helt sikkert’, tænkte han, at det var overstået. ’Faktisk ikke’, svarede Jeppe så. Hamid blev en smule overrasket. ’Hvordan kan du fjolle rundt med mine venner uden mig…? Det, synes jeg sgu ikke, er i orden!’, sagde Jeppe vredt. Hamid himlede med øjnene og tænkte, at Jeppe måtte da være totalt fortabt i Jonas, når nu han ville forfølge dette.

’Nå nå…’, var Jonas’ umiddelbare reaktion. ’Er der en fyr her, der føler sig en smule overset…?, spurgte Jonas. Jonas begyndte at gå hen imod Jeppes plads i sengen. ’Jeg troede da ikke, du var sådan en homo-fyr som de andre’, sagde Jonas provokerende og satte sig på kanten af sengen ved Jeppe. ’Ørhhh…’, var umiddelbart det eneste modsvar Jeppe havde. Nu havde Jonas sat sig helt tæt på Jeppe. Jeppe lod sig helt automatisk falde ned på ryggen. ’Men hvis det er…’, sagde Jonas og begyndte stille og kælende at føre sin hånd op af Jeppes lår, ’så skal du da ikke snydes…’.

Jonas lod sine fingre kæle omkring Jeppes bule i de røde trunks. De sagde ikke noget, mens Hamid betragtede dem. Det varede ikke længe før, det var tydeligt, at Jeppes pik var stiv i underbukserne. Jonas blev ved med at kæle på den nu stive og hårde bule. Jeppe vred sig lidt i nydelse. Jonas bøjede sig ned mod Jeppes bryst, tog sin tunge ud og lod den køre rundt om Jeppes ene brystvorte. Jonas blev ved med at kæle stille på Jeppes stive pik i underbukserne, og med den anden hånd kælede han for og med den af Jeppes brystvorter, han ikke slikkede. Jeppes brystvorter var mega stive og strittede vildt i vejret. Jeppe blev virkelig pirret, og han lå og vred sig i nydelse, mens han kom med små støn.

Hamid havde nu flyttet sig op på siden igen og betragtede det hele både med nydelse, spænding og også en anelse misundelse over, at det ikke var ham, der blev kælet for. Men fair nok, han havde jo fået en tur. Hamid syntes, det var så frækt at se sin lækre lærer kæle og pirre hans kammerat. Hamids pik var for længst blevet stiv, men den lå stadig og bankede i hans briefs.
Hamid kiggede ned af Jonas mod hans pik. Nu var det meget tydeligt, at Jonas ikke havde underbukser på. Jonas’ stive pik sås tydeligt imod stoffet på træningsbukserne – og det endda selvom han sad på kanten af sengen foroverbøjet ned mod Jeppe. Hamid førte blikket tilbage mod Jeppes stive bule, som der stadig blev kælet for uden på hans trunks. Nu var der kommet en lille våd plet der, hvor Jeppes pikhoved hvilede mod stoffet.

Jonas stoppede sit kæleri og slikkeri og rejste sin ryg op og blev siddende på kanten. ’Jeg tror sgu, han kan lide det, Hamid’, sagde Jonas henvendt til Hamid, mens han stadig kiggede på Jeppe med fokus på den våde plet i hans underbukser. Hamid smilede bare bekræftende. Jonas løftede lidt op i den hvide kant på Jeppes underbukser og trak kanten lidt ned over skaftet på Jeppes pik. Den øverste halvdel af hans pik kom til syne, og Jeppes presperm glinsede på hans pikhoved. Jonas bøjede sig ned igen og kørte forsigtigt sin tunge rundt på det yderste af pikhovedet og slikkede prespermen væk. Han rejste sig igen. ’Mmmmm – ikke dårligt’, sagde Jonas. ’Skal du smage, Hamid?’, sagde Jonas igen henvendt til Hamid. Hamid ville rigtig gerne være med i denne leg. Jonas tog sin hånd ned under kanten af underbukserne og tog fat om Jeppes pik og hev i den et par gange. Jeppe råbte højt i nydelse, da Jonas kørte den af på ham. Så stoppede han, og så klemte Jonas til om Jeppes pik og strammede til op mod hans pikhoved. Frem piblede Jeppes fine presperm frem igen. Jonas gjorde med skulderen signal til Hamid om, at det var nu. Hamid bøjede sig ned og slikkede først prespermen væk og smagte den salte smag. Hamid kunne dog ikke modstå at tage pikken længere ind i munden og virkelig sutte til på den. Han tog den tilmed temmelig dybt. Jeppe vred sig endnu mere, og Hamid kunne både mærke og smage, at der kom mere presperm i hans mund. ’Årh ja, Hamid – smag du bare løs!’, sagde Jonas, og det var tydeligt at høre, at han også nu var temmelig opstemt og liderlig.

Hamid blev dog afbrudt, da han roligt blev flyttet væk af Jonas. Jonas rykkede på sig, så han nu kom op i sengen på knæene. Så bøjede han sig ned over Jeppes pik og tog den i munden. Hans arme førte han igen op til Jeppes brystvorter og pirrede dem. Jeppe fortsatte med at ligge og vride sig. Hamid, der igen lå med siden til, kunne nu ikke dy sig for at føre sin hånd hen til Jonas’ pik. Han kælede først stille om den stive pik, men tog så lidt fat i den også. Fornemmelsen af at røre Jonas’ pik var fantastisk. Jonas flyttede dog en af sine hænder hen til Hamids hånd og førte den nu bestemt ned under kanten af træningsbukserne, så Hamid kunne mærke Jonas’ pik rigtigt. At mærke den glatte pik imellem sine hænder tændte Hamid vildt. Hamid kørte Jonas’ pik af – først langsomt men snart i et hurtigere tempo. Jonas begyndte nu også at give lyde fra sig – alt sammen imens han suttede og slikkede på Jeppes pik.

Hamid trak sin hånd op af træningsbukserne og sammen med sin anden hånd, valgte han nu at trække bukserne af Jonas – ned over hans stive pik og ned over hans lækre røv. Da bukserne blev trukket ned over hans røv, kunne Hamid ikke lade være med at lade sine hænder føle stille og kælende på Jonas’ baller. Det var en fantastisk røv at føle på. Bukserne blev trukket ned til knæene, og med benene fik Jonas selv trukket bukserne helt af. Synet af den nøgne Jonas med Jeppes pik i munden tændte Hamid vildt. Han fik kigget ned af sig selv og på sin stive pik i de lyseblå briefs. Nu var der også hos ham kommet en mørk våd plet af den presperm, han producerede.

Jonas slap Jeppes brystvorter og tog nu fat i underbukserne på Jeppe. Han blev nødt til at tage Jeppes pik ud af munden, da han trak underbukserne af Jeppe. Hamid kunne se Jeppes pik, der var gennemblødt af et mix af Jonas’ spyt og pikkens presperm, dunke ud i luften. Men det var kun kortvarigt, for straks havde Jonas Jeppes pik i munden igen – nu med den ene hånd kælende omkring Jeppes boller. Jonas var kommet op på knæ, og Hamid greb muligheden for at flytte på sig. Han kravlede ned mellem Jeppes ben og op imellem Jonas’ knæ, så Jonas’ strittende pik var lige ud for hans hoved. Hans ben faldt let udover enden af sengekanten, og han kunne virkelig mærke, hvor våd hans pik var, da den flyttede sig i underbukserne.

Hamid nød synet af den flotte glatte strittende pik. Han greb om den og tog den i munden. Hamid nød at have Jonas’ pik imellem sine læber. Det var tydeligt, at Jonas også nød det, for han stønnede mere og mere. Jonas fjernede sin ene hånd fra Jeppes brystvorter og førte den ned til Hamids hoved. Han tog fat om hovedet og holdt det fast. Så begyndte han at bevæge sit underliv og køre sin pik frem og tilbage ind i Hamids mund. Hamid nød virkelig at blive mundkneppet på denne måde, mens Jonas selv fortsatte sit sutteri af Jeppe. Hamid kunne mærke, at Jonas førte sin pik et godt stykke ind i Hamids mund og hals. Hamid nåede lige at undgå en kvælningsfornemmelse. Så stoppede Jonas sine bevægelser, og hans pik hvilede nu i munden på Hamid. Hamid lod sin tunge køre rundt om skaftet og hovedet på Jonas’ pik. Prespermen flød ud af pikken, og Hamid kunne tydeligt smage den salte smag. Det var for frækt og lækkert at nyde Jonas’ saft.

Hamid tog pikken ud af munden, og nu var han både fristet og mega tændt. Han bevægede sig mellem Jonas’ knæ, så han nu kom om bag ved Jonas. Jonas var stadig på knæ og strittede lidt med sin lækre røv. Hamid kælede lidt på ballerne igen. Han markerede på Jonas, at han skulle sprede benene lidt mere, hvilket Jonas gjorde hurtigt. Til syne kom Jonas’ hul, og Hamid blev helt betaget af det. Han kiggede ned på sin stive bule i sine briefs og kunne se, at den mørke våde plet bare var blevet endnu større. Han beholdt dem dog på og bøjede sig ned mod Jonas’ hul. Hamid lod sin tunge køre stille forbi hullet. Jonas bevægede sig en lille smule, da Hamid ramte hullet. Hamid gjorde det igen. En gang til men nu stoppede han sin tunge og begyndte at slikke kraftigere om og i Jonas’ hul. Jonas stønnede nu hårdt, mens han havde Jeppes pik i munden. Jeppe vred sig fortsat og nød det lange uimodståelige blow-job. Hamid slikkede et godt stykke tid. – det tændte ham vildt, at Jonas nød det så meget. Hamid slikkede og stak også sin tunge ind i hullet – det lod til, Jonas ikke kunne få nok. Hamid tog sin ene hånd rundt om Jonas og fik fat i hans stive pik. Han kørte den lidt af, mens han fortsatte slikkeriet. Jonas’ pik var meget våd, og Hamid kunne mærke, hvordan prespermen nærmest flød ud af pikken. Situationen var total fræk.

Midt i denne totale nydelse fornemmede Hamid, at døren til badeværelset var gået op. Han stoppede sin rimming af Jonas og vendte sig om. Der stod NC splitnøgen. Der var stadig dråber på hans krop fra det overståede bad. I hans blik var der både forbløffelse, overraskelse, undren men også begær og lyst at spore. ’Fuck mand…’, sagde NC stille. Hamid betragtede NC’s flotte krop og lod blikket vandre til hans vilde, lækre, store, mørke pik. Den hang slapt ned, men Hamid kunne se, at den langsomt begyndte at rejse sig. Hamid vendte blikket mod Jonas og Jeppe, men de var totalt forgabte i det vilde blow-job og sansede ikke noget. Da Hamid igen vendte blikket mod NC, mødte synet af NC’s store pik i vild stiv tilstand ham. ’Hamid, flyt dig lidt, den røv er til mig…’, sagde NC og begyndte at gå hen imod Jonas’ strittende røv, mens Hamid flyttede sig.

(Fortsættes)
Kommentar