Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min Nye Ven Jesper

Karakter: 3.0/1
Visninger: 3502

Af: possumpeezil.

Læs flere noveller af:
» possumpeezil.

Skriv til:
» possumpeezil
Tags: Unge og Første gang
Jeg hedder Torben, og jeg har boet i denne Vanløse kvarter i min hele 16 år. Jeg har flere gode venner, som jeg hænger ud med, både mandlige og kvindelige, men jeg føler mig altid tættere på drenge end piger af en eller anden grund. Der er noget ved dem, deres personligheder og måske endda deres kroppe, der appellerer til mig. Jeg er en ret gennemsnitlig fyr i udseende og størrelse, 1,3 m. høj, 64 kg., blå øjne, lysebrunt hår, glat, trænet krop fra træningspas, og jeg har fået at vide af mine træningskammerater, at jeg udfylder mine trusser ret pænt.

En ny familie på fire flyttede ind til huset på tværs af gaden, og jeg bemærkede med interesse, at drengen syntes omkring min alder og så temmelig sexet ud, da han hjalp med at indbringe familiens møbler. Så jeg gik hen og tilbød at hjælpe ham med hans arbejde. ”Hej, jeg hedder Torben. Jeg bor derovre,” sagde jeg og pegede på mit hus. "Har du brug for en hånd?" Smilende svarede han: "Sikker på! Jeg er Jesper. Grib den kasse og følg mig." Og han tog en kuffert, gik ind og op ad trappen til anden sal. Jeg fulgte bag ham og beundrede formen og bevægelsen af ​​hans røv, da han førte mig op til det der viste sig at være hans værelse. Vi satte vores belastninger ned på gulvet, og han sagde: "Lad os sidde et øjeblik på min seng og lære hinanden at kende. Jeg er udmattet, sprængt, og kunne bruge en lille pause efter alt dette løft." Da han vendte sig mod mig, blev jeg betaget af hans lyseblå øjne, hans blonde hår og hans smukke smil. Da jeg sad ved siden af ​​ham, havde den lokkende aroma fra det svedige arbejde, som Jesper havde udført i morges, en fantastisk effekt på mig. Jeg følte mig vokse "dernede" og jeg prøvede at få kontrol over mig selv. Vi var lige mødt, og han påvirkede mig sådan! Fantastisk!!

"Nå, tid til at komme tilbage på arbejde, Jesper?" jeg spurgte. ”Det trot jeg,” sagde han med det smukke smil. Vi tilbragte eftermiddagen på at hjælpe hans forældre med at trække kasser og møbler fra varevognen til deres hus. I løbet af denne tid blev Jesper og hans forældre og jeg virkelig komfortable med vores nye og voksende venskab. Og i weekenden havde begge vores familier lært hinanden at kende. Så det var ikke underligt, at den følgende weekend, da mine forældre skulle være ude på forretningsrejse, inviterede jeg Jesper hjem til mit hus for at lytte til musik og se DVD'er med mig.

Da vi sad på mit værelse og slappede af og nød vores nye og hurtigt udviklende samvær, begyndte vi at chatte om vores liv indtil nu, skole, venner og hvad vi gjorde i løbet af sommeren. Pludselig spurgte Jesper mig: "Har du en kæreste? Du ser temmelig sexet ud." Når jeg tøvede lidt, svarede jeg: "Det ser du også! Men åh ... jeg er ikke så meget i piger." Jesper: "Betyder det hvad jeg håber det betyder? Foretrækker du fyre? Er du til fyre?" "Håber du?" jeg sagde, øjne brede med overraskelse. Jesper var stille et par øjeblikket, så kiggede han dybt i mine øjne og svarede genert, "Jo. Jeg kan lige så godt fortælle dig foran, til bedre eller værre. Jeg er homo. Er du okay med det, Torben? Er vi stadig venner? " Mig: "Jeg er mere end OK med det. Jeg følte dig øjeblikkeligt, jeg havde en følelse, en længsel efter dig af en eller anden grund. Jeg ved ikke hvorfor, men det er sandt. Måske er jeg også homo. Jeg ved ikke." Og jeg rødmede.

Vi sad roligt et stykke tid, side om side på min seng og hørte på "Somewhere My Love", der spillede i baggrunden. Så brød Jesper tavsheden, "Meget at fordøje her. Lad os ikke skynde os ind i tingene, før vi er sikre på hinanden. Lad os tage det langsomt, OK?" Jeg svarede, "OK. Men .,. men ... um ... kunne jeg måske ... godt, kunne jeg kysse dig? Jeg tror jeg virkelig vil. Vil du det?"

"Ingen skade i det," hviskede Jesper og lænede sig tæt på. ”Og ja, det vil jeg,” tilståede han blidt. Vi omfavnede, genert i starten. Derefter, når lidenskaben fejede over os begge, steg vores greb om hinanden, indtil vi alle var sammen med at fortære hinanden i vores seksuelle spænding. Wow, utroligt! Mit hjerte bankede, og jeg kunne høre Jespers lunger gispende efter luft, da vi frigav hinanden i det øjeblik af ekstase. ”Tak, det var virkelig godt, Jesper” jeg pangede! "Ja, det var dejligt, Torben! Og jeg er så glad for, at vi vil være naboer," flirede han.

”Jeg håber mere end naboer,” sagde jeg, da min hånd kærtegnet hans bløde, varme ben, der rørte ved min. Og rystelser løb op ad rygsøjlen, da jeg følte hans krop reagerede på min berøring. Jeg vidste, at der måtte være mere at komme, men vores magiske øjeblik blev brudt, da sangen endte i baggrunden, og vores sind kom ned på jorden fra de stjerner, hvor vores teenagers aldersbegær (og måske begyndelsen på kærlighed?) havde transporteret os.

Vi skal se.
Kommentar