Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 30)

Karakter: 0/0
Visninger: 2675

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Skolesex, Incest, Trekant og Tvang
Jens (afsnit 30)

Ganske som vanligt, står Daniel på trappen og venter på mig, fuck det er nice. Efter et dejligt morgenkys går vi hånd i hånd op til klassen. Vi har engelsk de første timer, der klarer Daniel sig okay. Så kommer en intro til de mere hårde naturfag, det glæder jeg mig til. Vi får en flere sider lang test, der skal vise vores niveau. Jeg klarer den rimeligt hurtigt, men kan se panikken i øjnene på Daniel. Nu får jeg tid til at skrive til Tommy, og forklare om min situation. Hvordan kan jeg overbevise ham om, at jeg elsker ham, samtidig med at fortælle om både Daniel og Anders. Jeg starter med det nemmeste, og fortæller om min nye “lillebror”. Skriver at jeg sover med ham, og at vi har sex, at han er super sød, og at vi kan lege med ham sammen. MEN det er naturligvis op til Tommy selv, han har pladsen i mit hjerte, og det er ham, jeg elsker.
Så kommer turen til historien om Daniel. Suk, det er sværere. Starter med at fortælle, at vi er to gayboys i klassen, at vi holder sammen, og viser alle, at to drenge kan have et åbent forhold. Skriver, at jeg er sikker på, at Tommy vil kunne lide ham. Igen forsikrer jeg Tommy om, at han er min kæreste, og det er ham jeg vil have.
Jeg sender beskeden, og håber at han vil tage godt imod den.
Daniel er nærmest svedig og frustreret efter testen, det bedste jeg kan gøre for ham, er at tage ham med ud på toilettet og tage hans tryk. Vi låser os inde på det sædvanlige lille lokum, hvor vi plejer at give efter for vores behov. Jeg er fast besluttet på, at sutte ham glad og afslappet til vores snak i pausen. Heldigvis er drengen godt liderlig, så han sprøjter i min mund efter få minutter. Jeg stopper ham, da han vil bytte.
“Kom der er noget vi skal tale om, lad os købe en kop kaffe og sætte os”.
Daniel ser lidt foruroliget ud, naturligvis kan han mærke, der er noget vigtigt på vej.
Vi køber kaffe og finder et hjørne i kantinen.
Han får først historien om min nye lillebror, at han bor hos mig, og at vi sover sammen. Daniel kan godt forstå, jeg ikke kan holde fingrene (pikken) fra ham. Han smiler og kalder mig sin lille liderlige drengeknepper. Han vil vide og han er lækker, og om han må se ham snart. Daniel fortæller, at han vil holde et party hjemme hos sig, og at jeg kan tage Anders med. Det vil jeg naturligvis meget gerne, men skal jo have lov af Morten først.
Morten har jo sagt, at Daniel gerne måtte komme og spise med en dag. Så tænker han kunne komme med hjem i dag møde Anders og måske hygge os lidt sammen.
Daniel vil gerne spise med, så jeg skriver og spørger Morten. Jeg får lov lige med det samme. Jeg skal dog selv købe ind og lave maden, men får lige fem hundrede kroner på mobilpay. Morten er sgu ikke fedtet. Daniel skriver hjem, at han spiser hos mig. Men nu starter næste lektion, så er der ikke tid til at tale om Tommy. Vi har dansk resten af dagen.
Vi cykler hjem til mig, men smutter lige indenom Kvickly, og køber ind. Det bliver frisk pasta, laks, hjemmelavet pesto og foccacia brød, samt en salat med tomat og bøffelmozzarella. Køber også en italiensk rødvin og en hvidvin. Det blev faktisk kun lidt over de fem hundrede jeg fik fra Morten.
Da vi er hjemme vil Daniel kæle og måske mere, men jeg sætter ham straks i gang med at hjælpe med maden. og ganske rigtigt kort tid efter kommer Morten hjem med Anders. Min lillebror kaster sig over mig og kysser mig på munden. Så hilser han først pænt på Daniel, men giver ham alligevel et kram og et kys på kinden. Morten vil ikke stå tilbage for nogen, så han kysser mig også på munden, og tager mig på ballerne. Så giver han hånd til Daniel, men da han ser lidt skuffet ud, får han også et kys.
Anders går i gang med at dække bord, mens han sender frække smil til Daniel. Jeg knokler på med maden, har brød i ovnen, laks på panden, pasta i gryden. Heldigvis er pestoen færdig. Daniel åbner vin, og skænker for Morten. Som det mest naturlige tager Morten fat om inderlåret på Daniel, og fører hånden op i skridtet på ham. Daniel ser først overrasket ud, men så nyder han berøringen. Anders har været inde på værelset og tage tøjet af, han kommer nu splitter nøgen ud i køkkenet og sætter sig på skødet af Morten.
“Undskyld Daniel, men vi plejer at være nøgne, når vi er hjemme”
“Jeg skal ikke ødelægge noget, må jeg bruge dit værelse” ?
Daniel smutter ind på mit værelse, og kommer tilbage nøgen, hans pik svulmer allerede lidt.
Maden er færdig, så da de andre sætter sig til bords, må jeg jo og smutte ind og smide tøjet. Nu er vi tre nøgne drenge. Morten kigger tilfreds rundt på os. Morten og jeg sidder på den ene side af bordet, mens Daniel og Anders indtager den anden. Vi spiser og nyder maden og vinen, selv Anders drikker lidt vin. snakken flyder frit, og pludselig sidder en nøgen Anders på skødet af min boyfriend. Daniel bliver lidt hektisk, da det lykkedes Anders af få hans pik op mellem sine baller. Jeg burde nok have advaret ham mod min liderlige lillebror. Morten siger vi kan smutte ind på værelset, han skal nok skylle af og rydde op. Anders udbryder et jubelskrig, og styrter afsted, Daniel der nu er synligt hel stiv følger efter, mens jeg må følge trop. Da jeg kommer ind på mit værelse, er Anders allerede på alle fire på sengen med en tube glidecreme i hånden. Jeg nikker til Daniel, at han godt må kneppe min lillebror, mens jeg kigger på. Han kommer rimeligt hurtigt i den stramme drengenumse. Så er det min tur. Jeg trænger op i ham, og knepper i den spermvåde drengefisse. Anders klynker velfornøjet. Han kan bare ikke få nok.
Da jeg er færdig, vender Anders sig om, og vi tager en suttetur på drengepikken. Daniel og jeg deler sæden mellem os i et kys hen over min lillebror.

Morten der har set det hele live på sin ipad, banker nu på døren, og siger kaffen er klar i stuen.

Vi stiller alle tre nøgne med våde pikke i stuen. Der er dækket kaffebord, og sat lækre småkager frem. Anders sætter sig på skødet af Morten. Efter en time må Daniel hjem.
Jeg følger ham til døren og kysser ham godnat.
“Håber ikke det var for meget i aften” ?
“Tværtimod, jeg glæder mifǵ allerede til at besøge jer igen”.
Jeg bliver ikke engang overrasket, da jeg ser Morten er i gang med at kneppe Anders på sofaen. Sikke et familieliv vi har…..
Kommentar