Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lejrskole i Madrid - part 6

Karakter: 5.0/1
Visninger: 3569

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani, Skolesex og Trekant
Afsnit 1 - Beskeden

Næste morgen lå Hamid og blundede. Han havde svært ved at sove i varmen, og han havde ligget nøgen i sengen hele natten og gjorde det stadig. Det tynde lag til brug som dyne lå bare ved siden af ham. Hamid havde jævnligt ført sin hånd ned til Jeppes pik, der hvilede i hans underbukser. Den var stort set slap nu, men det tog ikke lang tid, før Hamid kunne mærke den blev stiv. Jeppe sov tilsyneladende bare videre. Hamid kunne mærke, hvordan hans egen pik rejste sig, som den havde gjort mange gange i løbet af natten. Var han bare blevet konstant liderlig på denne her tur eller hvad?

I det næstede bankede det på døren, og et nøglekort blev sat imod den, og man kunne høre bippet, der låste døren op. Lærerne havde et ekstra kort til alle elevernes værelser. ”Shit”, nåede Hamid lige at tænke, men da var det for sent. Ind i værelset trådte Jonas, og det første han så var uden tvivl Hamids lysebrune glatte pik, der bankede lige op i luften. Hamid nåede lige at fjerne sin hånd fra Jeppes stive bule i underbukserne, inden Jonas’ blik flyttede sig til den. Jonas måbede og stirrede, inden han igen flyttede blikket mod Hamids pik. Jeppe begyndte at rykke på sig og åbnede øjnene. Hamid greb fat i det hvide lagen og fik lagt det over sig. Det hjalp dog ikke meget – faktisk gjorde det det endnu mere tydeligt, hvor stiv hans pik var. Jeppe kiggede først på Hamids stive pik. ”Hold da op, Hamid! Du kan bare ikke stoppe”, sagde han. Så fik Jeppe øje på Jonas, og som om intet var underligt, sagde han: ”Nå, hej Jonas. Hvad så?”. Hamid drejede sig nu rundt, så han lå halvt på maven, halvt på siden, så han fik skjult sin stive pik, der bare blev ved med at være stiv. Problemet var nu, at han kunne mærke, hvordan det tynde stof formede sig let om hans bløde baller nu og markerede dem, og Hamid kunne mærke lidt af stoffet falde ind i hans revne og forme hans røv. Han kunne stadig se Jonas fra den position, og han så, hvordan Jonas’ blik nu totalt fæstnede sig på hans røv. Hamid flyttede sit blik mod Jonas’ mørkeblå sportsshorts. Det bløde stof var en dårlig ide for Jonas, for det var tydeligt, at hans pik begyndte at rejse sig. Jeppe spottede det åbenbart også, for han lagde en stille kælende hånd på Hamids røv. ”Det er fandme et smukt syn, ikke Jonas? Vi kan i hvert se, at du kan lide synet”, sagde Jeppe kækt. ”Prøv at komme og mærk!”, sagde han så. ”Hvad fanden havde han gang i?”, tænkte Hamid. Men tanken om Jonas’ hånd på hans røv, gjorde ham bare endnu mere liderlig og muligheden med at dreje sig om på ryggen var der ikke, for nu bankede hans pik endnu mere.

Jonas kunne slet ikke samle sig. Han prøvede at sige noget, men det var bare underlige lyde, der kom ud. Til sidst klarede han dog skærene. Han valgte åbenbart at ignorere hele sceneriet. ”Vi har lavet planerne for i dag om på grund af varmen, så vi tager i vandland i dag i stedet for at rende rundt på museum”, sagde han. ”Husk badetøj og håndklæde”, sluttede han af. ”Fedt”, sagde Jeppe, ”ja, det skal vi nok huske. Vi skulle jo nødig rende nøgne rundt, vel Jonas?” I det han leverede den sætning, trak han sine grønne Calvin Klein underbukser ned, og hans stive pik bankede ud i luften. ”Eller det ville du måske synes godt om”, sagde Jeppe tilmed. Jonas blev helt febrilsk. Han prøvede at rette sit tøj men han kunne ikke skjule sin egen stive pik. Alligevel vendte han sig rundt og skyndte sig ud af værelset.

”Hvad fanden var det?”, sagde Hamid lidt vredt, da han drejede sig rundt. ”Han er sgu da vildt tændt på vores frække stive drengepikke – og på din fucking lækre røv. Han vil så gerne lave noget frækt med os”, sagde Jeppe og grinede. ”Så du hans stive pik?”, spurgte Jeppe. ”Ja, det var sgu svært at undgå”, grinede Hamid lidt. ”Det er vist tydeligt nu, at han gerne vil lege med os, men vil vi lege med ham?”, spurgte Hamid lidt nervøst, for han kunne mærke, at han faktisk havde lyst, men hvad tænkte Jeppe. ”Ja, klart mand! Han er da mega lækker og flot. Gad godt at se hans pik. Og tænk at kunne sige at man har kneppet med sin lærer. Fuck, det er frækt. Jeg er i hvert fald frisk!”. Hamid følte på en eller anden måde lettelse. Så var det ikke kun ham, der var underlig liderlig. ”Cool. Jeg er helt klar også”, sagde han så. ”Fedt, så skal vi bare få ham med på det også”, grinede Jeppe, inden han gav Hamids røv et klask, trak underbukserne op over sin stive pik og gik ud af sengen og ind på badeværelset.

Afsnit 2 - Omklædningen

Turen til vandlandet gik uden problemer, og nu stod de i omklædningen. De havde hørt, at to af lærerne gik med ind i selve vandlandet. Det var Pernille af damerne og selvfølgelig Jonas af herrerne.

Nu stod alle drengene og Jonas i badet og vaskede sig, inden de gik ind i vandlandet. Hamid kunne ikke dy sig for at studere Jonas lidt. Han havde en virkelig flot krop, let markerede mavemuskler og stramt men ikke for stort brystparti. Hans pik så lækker ud, glatbarberet, ikke kæmpe stor men af mellemstørrelse, selv om det var svært at vurdere, når den var slap. Igennem sportsshortsene tidligere havde det lignet, at den havde en rigtig fin størrelse i stiv tilstand. Jonas vendte sig om, og Hamid kunne nyde synet af en flot røv med bløde og spændstige baller. Jonas var virkelig et flot syn.

Det var tydeligt, at Jonas også studerede drengenes nøgne kroppe i badet. Mange af drengene bemærkede det ikke, men for både NC, Jeppe og Hamid var det tydeligt, hvordan Jonas’ blik gik op og ned af de forskellige drenge, både på deres pikke og røve. Hamid lagde især mærke til, hvordan Jonas havde svært ved at flytte sit blik fra NC’s store pik, selv i slap tilstand. Men ok, hvem havde ikke det…? De tre drenge fangede hinandens blikke og smilede og grinede lidt over, at de kunne se det samme hos Jonas.

Langsomt begyndte drengene at blive færdige, og de hoppede i deres badeshorts og gik ud i vandlandet. Til sidst opdagede Hamid, da han vendte sig rundt, at det kun var ham og Jonas, der var tilbage. ”Nå, er du ved at være der?”, spurgte Jonas, mens han stadig stod under bruseren. Hamid syntes det var lidt akavet efter hvad, der var sket i morges. ”Men måske du skal vente lidt, til den der er faldet lidt mere..”, sagde Jonas og sendte blikket mod Hamids pik. Hamid kiggede ned og opdagede, at hans pik var halvstiv. ”Fuck mand’”, tænkte Hamid. Jonas kunne åbenbart se Hamids forskrækkelse. ”Rolig, jeg har jo set den i fuld vigør, så mig gør det ikke noget – og det er jo et flot syn… Men måske andre i vandlandet vil synes, det er lidt mærkeligt”, smilede Jonas. Det hjalp ikke Hamid. Hans pik rejste sig endnu mere og var nu næsten helt stiv. Han kiggede på Jonas og kunne se, hans pik også hævede sig lidt nu. ”Åh hov, undskyld, det var ikke meningen”, sagde Jonas, hvis pik nu også var vokset til hel stiv. Det var også en flot i pik i stiv tilstand. Den havde en rigtig fin mellemstor størrelse, både i fylde og længde. Jonas tog sit håndklæde og tørrede sig lidt og trak i sine blå badeshorts med ryggen til Hamid. Shortsene satte sig perfekt på Jonas’ røv og fremhævede hans let buede baller. Det var et smukt syn. Det hjalp ikke Hamid, og hans pik stod lige ud i luften. Bare ingen af de andre drenge kom ind i badet nu. Jonas vendte sig om og smilede. Hans pik var faldet lidt, og nu var det ham, der modsat om morgenen gjorde Hamid forlegen og en smule rystet. ”Nå, nu går jeg – håber det så bliver lettere at få den lidt ned”, sagde han. Jonas kiggede ned på Hamids bankende stive pik. ”Erhhe”, var det eneste Hamid kunne fremstamme. Inden Jonas gik ud af badet, tog han sin venstre hånd frem. Han nulrede Hamids boller en smule, inden han førte sin hånd langsomt op af skaftet på Hamids stive pik. Han sluttede af med at hive langsomt et par gange i pikken. ”Fuck mand, ja’”, sagde han stille. Hamid kom med et par ængstelige liderlige støn, inden Jonas slap hans pik og gik ud i vandlandet.

Hamid stod tilbage i et godt stykke tid. Han var overdrevet tændt igen. Han tænkte på, hvor Jeppe var henne – men på den anden side var han glad for, at han havde været alene om Jonas for en stund, om end at tanken om flere med og om Jonas også var en lækker tanke. Hver gang det lykkedes ham at få sin pik til at falde lidt, kom der et billede af Jonas ind i hovedet på ham. Inde i sig selv skreg han på mere af Jonas. På et tidspunkt kom der et par af drengene tilbage efter en skyller. Det hjalp faktisk Hamid. Han skyndte sig at vende sig om og skjulte sin stive pik. Han koncentrerede sig, mens drengene snakkede og fjollede, og efter lidt tid var hans pik faldet ned. Han skyndte sig i sine røde badeshorts og gik ud i vandlandet.

Afsnit 3 - Saunaen

De fleste lallede rundt, fladede ud, fjollede eller legede i vandet. Hamid lagde mærke til, at Jonas var med til flere lege og sjove ting. Jonas smilede flere gange til ham og opfordrede ham til at være med. Det lod Hamid nu være med – simpelthen fordi han var bange for at blive tændt på en eller anden måde og få stiv pik. Hamid følte sig også lidt træt og efter lidt tid i vandlandet og et par ture i et par vandrutsjebaner, gik han ud i badet for at stille sig under den kolde bruser. Hamid var den eneste i badet, han tog de røde badeshorts af, og han stod i en god rum tid og nød det kolde vand drive ned af hans krop.

”Nå, kan du klare det kolde vand?”, lød det bag ham efterfulgt at et mellemhårdt klask på hans ene balle. Det var NC, der stillede sig ved siden af ham. Han tændte for vandet, og Hamid bemærkede, at han allerede havde taget sine badeshorts af. Han kiggede ned på den store pik, der hang ned ud fra NC. ”Nå, har du savnet denne her…?”, grinede han og tog fat i sin pik og kørte den lidt rundt. Hamid grinede bare og rystede let på hovedet. ”Hmm, men den har i hvert fald savnet dig!”, sagde NC, og Hamid smilede og lagde mærke til at NC’s pik løftede sig lidt. ”Nå, men jeg skal sgu slappe lidt af i saunaen. Du skal vel med..?”, fortsatte han og tog sit håndklæde og gik hen mod saunaen. Hamid var helt med på den. Han var ret glad for sauna, hvis det ikke var tonse-varmt. Han tog sit håndklæde og gik med NC ind i saunaen, som de havde for sig selv. De satte sig på den øverste af de tre rækker på deres håndklæder. Hamid kiggede igen på NC’s pik, som stadig var halvstiv. Han havde da ikke tænkt sig at lave noget her…? Den tanke skulle han ikke havde gjort sig, for nu begyndte hans egen pik at rejse sig. ”For pokker, mand”, tænkte Hamid. Han rettede sin ryg mod saunaens væg og løftede sit hoved op mod loftet og lukkede øjnene. Sådan sad han lidt og nød roen og ikke mindst den rigtige fine varme.

”Sut mig”, sagde NC pludselig efter godt og vel 5 minutter. ”Her…??”, udbrød Hamid, der åbnede øjnene og så, at NC’s pik bankede stiv op af NC’s mave. NC svarede ikke, men løftede bare sin venstre hånd mod Hamids hoved og ledte roligt men fast Hamids hoved ned mod pikken. Hamid havde ikke andet valg end at tage pikken i munden. Han kunne mærke, hvordan det store pikhoved fyldte hans mund ud, og han begyndte langsomt at slikke og sutte på NC’s pik. Jo, han havde sgu savnet den. NC slap Hamids hoved og nu fortsatte han sin ivrige sutten. Han besluttede at tage den så dybt, han kunne og lod den mørke pik glide længere og længere ind i hans hals. NC kunne lide det, for han stønnede hårdt. Hamid følte en kvælningsfornemmelse og trak pikken lidt længere ud af halsen, inden han fortsatte sin sutten og slikken på pikhovedet og det øverste af skaftet. Han lod samtidig sit blik gå til sin egen pik, der selvfølgelig var bankende stiv. Han kunne også se, at den allerede var våd, og der dryppede lidt presperm ned på hans håndklæde.

Mens Hamid havde NC’s pik godt inde i munden, gik døren til saunaen op. I døren stod Jonas. Hamid tog NC’s pik ud af munden og kiggede på Jonas, der stod nøgen i døren. ”Åhh”, kom der ud af Hamids mund. ”Luk nu lige døren, du lukker jo varmen ud..”, sagde NC. Hamid var forundret over, hvordan NC kunne håndtere situationen sådan. Jonas lukkede døren og kom ind. Nu smilede han trods alt lidt. ”I er jo vilde, mand!”, udbrød han. Nu begyndte hans pik at rejse sig. ”Vi ved, du vil være med”, svarede NC. ”Hamid, vis ham hvad du har og fortsæt så med at sutte”, sagde NC til Hamid. NC førte igen Hamids hoved ned til sin bankende, nu våde pik. På intuition drejede Hamid nu sin krop sådan, at hans venstre ben gik ned på den midterste bænk i saunaen, mens hans højre hvilede på den øverste bænk. Det gjorde, at hans røv gled lidt ud over bænken og blottede hans hul. Alt dette imens han suttede ivrigt på NC’s pik. Hamid kunne høre Jonas nærme sig. ”Smag på ham”, sagde NC, mens han stønnede let. Det næste, Hamid kunne mærke, var Jonas’ våde tunge mod sit hul. Hurtigt gik det op for Hamid, at det havde Jonas prøvet før. Tungen blev kørt hastigt rundt om hullet, ind i hullet og ind imellem blev der spyttet i hullet. Hamid lagde mærke til NC’s hårde støn blandet med Jonas’ nydelses-støn. Hamid kunne heller ikke undgå at stønne nu. Jonas’ fantastiske sutte- og slikkeri kombineret med at have NC’s kæmpe pik i munden var helt igennem eminent.
”Åh, fuck man, det gør du godt, Hamid”, stønnede NC nu højt. Hamid kunne mærke, hvor tændt NC var nu. Han var mindst lige så tændt. Han kunne lige øjne sin egen stive pik, der i den stilling lå fladt på håndklædet på øverste række under hans mave. Der var helt vådt på håndklædet af presperm. Hamid mærkede, hvordan Jonas nu lod sin tunge glide fra hans boller op igennem hans revne forbi hans hul. Den bevægelse gjorde han 3 gange, og Hamid stønnede højere for hver gang. ”Giv ham nu den pik!”, pustede NC. Hamid kunne fornemme, Jonas rykkede på sig, og han satte fødderne på den nederste bænk. Hamid vidste, hvad der skulle ske og rettede lidt på sig, og så mærkede han Jonas’ pik mod sit hul. Jonas pressede lidt til, Hamid slappede af, og ind gled Jonas’ pik. Den føltes lidt som Jeppes pik, om end at den virkede mere fyldig. Den fyldte ham virkelig ud. Jonas blev ved med at føre sin pik ind i Hamid og gik virkelig dybt. Hamid pustede hårdt, men havde stadig NC’s pik i munden og suttede. Så startede Jonas med at kneppe Hamid. Han startede langsomt ud, men der gik ikke længe, før at Jonas øgede farten og virkelig kneppede løs. Hamid nød det i fulde drag. Han nød, at Jonas lige vidste, hvad han skulle, og at han bare skulle tage imod. ”Åh ja, knep hans lille drengerøv’”, stønnede NC. ”JA!”, udbrød Jonas nu. ”Kan du lide denne her pik oppe i dig, Hamid?”, stønnede Jonas. ”Erhh”, stønnede Hamid med NC’s nu knaldbankende pik i sin mund. ”Arhhh”, udbrød NC nu, og han rykkede på sit underliv.

I samme øjeblik lod Jonas tempoet øge, selvom det næsten ikke kunne blive hurtigere. ”Harhh”, nærmest skreg NC, og Hamid kunne mærke, hvordan NC’s sperm fløj ned i halsen på ham. Han lod pikken blive i munden og mærkede de næste tre skud flyve ned i hans hals og ud i hans mund. Hamid samlede det meste af spermen inde i sin mund og slugte det. ”Åh ja, slug hans safter”, stønnede Jonas, mens han fortsat kørte sin pik ind og ud af Hamid. Hamid suttede og slikkede NC’s pik ren og tog den ud af munden. Den var allerede faldet lidt og kun lidt våd af slikkeriet, for Hamid havde tømt den helt.
Hamid rettede lidt på sig, så hans røv strittede bare en lille smule ekstra. Det tændte Jonas yderligere. ”Århh, din røv, Hamid!”, udbrød han. Så var det som om, at Jonas slog tempoet i stykker. Han gav et par kraftige ryk dybt ind i Hamid, og på det fjerde hørte han en ordentlig pusten fra Jonas og mærkede, hvordan Jonas’ sperm fløj op i ham. Jonas blev inde i ham og gav ham nogle små hurtige ryk. Hamid mærkede, hvordan spermen gik ind i hans røv, da Jonas sprøjtede flere gange. Til sidst trak Jonas sig ud. Det gjorde lidt ondt på Hamid, men da han igen slappede af, var følelsen ekstrem. Jonas vendte nu Hamid om, så han igen sad ved siden af NC. I bevægelsen fornemmede Hamid, hvordan noget af Jonas’ sperm gled ud af ham, og han så det ramte både den midterste bænk og gulvet i saunaen.

Jonas placerede ham på håndklædet og gik straks ned til Hamids våde pik. Hamid mærkede, hvordan Jonas suttede ivrigt til og gik dybt ned over hans pik. NC kiggede på, men nu tog Jonas fat i NC’s pik og kørte den af. Den store pik blev hurtigt stiv igen, og NC stønnede og pustede igen. Synet af sin lærer suttende sin våde pik i gang med at give en anden elev en pikspiller blev for meget for Hamid. Han råbte højt et støn ud af sin krop og skød et ordentligt skud sperm ind i Jonas’ mund. Det var som om, han bare blev ved med at sprøjte i sin vilde orgasme. Jonas suttede og slugte, som det kom ind i ham. Jonas kiggede op på Hamid, der kun kunne stønne. Blikket blev afbrudt af endnu et hårdt støn, da NC kom endnu en gang. Denne gang blev det bare til et enkelt skud, der ramte Jonas’ hår, inden at resten af hans sperm bare flød ud og ned over hans pik.

Jonas blev ved med at spille NC’s pik og fedtede den i NC’s egen sperm. Dette imens at han bare blev ved med at sutte Hamids pik og sluge hver en dråbe, der kom fra den. Til sidst slap han dog NC’s pik og tog Hamids ud af munden. Begge drenge sad og pustede efter denne vilde tur. Jonas sad nu på knæ på den midterste række og smilede op mod dem. ”Hold nu op, et par frække fyre I er’”, pustede han let. ”Shit, du var vild, Jonas”, pustede NC, der stadig rystede let. ”Arhh”, var det eneste Hamid kunne sige i en lang udånding. Jonas rejste sig op og stillede sig så han stod lige foran Hamid og tog roligt fat i Hamids hoved. Jonas førte Hamids hoved hen til sit og satte hans mund mod sin. Jonas kørte sin tunge mod Hamids tunge, og hurtigt begyndte Hamid at lege med. ”Et kys!!”, tænkte Hamid. På trods af alt det andet frække og lækre de havde lavet, syntes han også, denne temmelige simple ting var mega fræk. Han kunne smage den salte smag fra det af sin egen sperm, som stadig var i Jonas’ mund. Hans våde pik rejste sig selvfølgelig. Hamid slappede af i kysset og kunne mærke mere af Jonas’ sperm i hans røv flyde ud af ham. Til sidst stoppede Jonas kysset.

NC sad og måbede, mens han stadig pustede. ”Okay…”, fik han fremstammet. ”Knep og kys”, kalder jeg det sagde Jonas – og så skraldgrinede han. Han gik ned fra rækkerne, og Hamid kunne ikke undgå endnu en gang at lægge mærke til Jonas’ mega lækre røv, og den blev kun bedre i bevægelse. Jonas gik ud i badet – Hamid håbede ikke, der var andre derude, for Jonas’ pik var stadig halvstiv. Hamid lænede sig tilbage med sin stadig stive bankende let mod hans mave. NC sad også blot roligt og slappede af nu. Efter lidt tid hvor deres pikke havde lagt sig sagde NC: ”Fuck, det her må jeg bare nå at prøve en gang til på denne her tur.” Så rejste han sig, tog sit håndklæde og gik ud. Den kommentar og tanke gjorde bare, at Hamids pik rejste sig igen, og han måtte vente lidt længere på at kunne rejse sig, tørre de værste spermklatter væk i saunaen og gå ud af den sexlugtende varme kasse.
(Fortsættes)

Kommentar