Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min underkastelse 2

Karakter: 0/0
Visninger: 2652

Af: TristanBoy.

Læs flere noveller af:
» TristanBoy.

Skriv til:
» TristanBoy
Tags: Bareback, Analsex, Aldersforskel, Bondage og Tvang
Kneppet hårdt bagfra

Jeg må være faldet i søvn. Jeg vågner ved at jeg falder om på gulvet. Jeg er så solidt bundet, at jeg bare uden videre vælter om på siden. Heldigvis tager det tykke tæppe af for faldet. Nu ligger jeg så der, bundet og hjælpeløs. Kan bare vente på, at min herre dukker op.
Jeg lærte ham at kende for et år siden. Jeg gik i 2.G. og supplerede mine sparsomme lommepenge ved at agere trækkerdreng på en bøssebar i København. En aften dukke min herre, Thomas, op. Han tilbød mig dobbelt takst, hvis han måtte kneppe mig ekstra hårdt.
Han var tilfreds med mig. Der var næsten ingen grænser for, hvad jeg lod ham gøre. For det tændte mig lige så meget at blive underkastet og kneppet hårdt, som det tændte ham at dominere mig. For et halvt år siden flyttede jeg ind hos ham. Han ønskede at træne mig op til at blive en god slavedreng.
Derfor ligger jeg nu her. Solidt bundet, nøgen og hjælpeløs. Afventer at min herre skal få lyst til mig.
Pludselig står han der. Lyset i soveværelset er tændt. Det blænder mig. Jeg har ingen fornemmelse af, hvor længe jeg har ligger her. Mine arme og hænder er nærmest følelsesløse.
Det eneste jeg kan fornemme er min pik, der er solidt bundet op. Og den store buttplugg, jeg har siddende oppe i min drengefisse.
Han griber fat i mig og få mig hevet på benene. Jeg vakler lidt. Mine ben er bundet sammen med en læderrem over knæene og ved anklerne.
Han kigger på mig med sit uudgrundelige, besiddende smil. Jeg er ikke i tvivl om, at han ejer mig.
Pludselig griber han fat i mine brystvorter. Han niver i dem, trækker i dem og vrider dem. Det gør afsindigt ondt, men det tænder mig. Jeg har ekstremt følsømme brystvorter.
Jeg ved han vil straffe mig hvis jeg siger noget som helst. Jeg har kun tilladelse til at sige noget, når han stiller mig spørgsmål.
Han mishandler mine brystvorter. Jeg kæmper desperat for at forholde mig tavs. Men til sidst bryder jeg sammen. En hulken undslipper mine læber.
- Er han en tøs? han lyder mest konstaterende.
- Ja, herre! Jeg er en tøs.
- Gør det ondt?
- Ja, herre!
- Skal jeg stoppe?
- Nej, herre!
Han smiler tilfreds og nyder tydeligvis, at tårerne triller ned ad kinderne på mig.
Endelig stopper han. Han løfter mig op og bærer mig hen til sengen. Han signalerer at jeg skal sætte mig på knæ med ryggen til ham. Jeg ved hvad jeg skal. Jeg bøjer mig forover, så mit hoved ligger på sengen. Min krop ligger hen over mine sammensnørede ben. Min røv stritter lige i vejret.
Min herre står bag mig. Han nyder formentlig synet af min bundne krop, som ligger åben og kneppeklar til ham.
Han griber fat i buttpluggen i min drengefisse. Jeg holder vejret. Forventer han vil trække den ud. Han trækker den halvt ud, hvorefter han hårdt skubber den ind igen. Sådan står han en tid og knepper mig med den. Det rykker i min pik. Det gør mig liderlig at blive kneppet - selv af en buttplug.
Pludselig trækker han den ud af mig. Han griber fat i mit halvlange, blonde hår og løfter mit hoved. Han presser buttpluggen ind i min mund.
- Du kan lige slikke den ren, mens jeg gør mig klar til dig.
Den smager af røv. Min røv. Men jeg adlyder min herre og sutter den omhyggeligt ren.
Imens griber han fat om mine hofter. Han presser sin pik mod min røvspalte. Han er stenhård. Klar til at kneppe mig.
Men foreløbig nyder han at lade mig føle hans pik mod min røv. Jeg skal ikke være i tvivl om, hvor stor hans pik er - 22 stenhårde centimeter. Jeg skal ikke være i tvivl om, at jeg skal have banket hver eneste centimeter op i mig.
Han finder min åbning, der er klar til at blive indtaget efter at være blevet åbnet af pluggen.
Mine ben er bundet sammen. Jeg kan ikke bevæge mig. Jeg ved bare, at når som helst trænger han ind i mig.
Han presser sit pikhoved mod min åbning. Jeg holder vejret. Langsomt glider han ind i mig. Stopper op, ligesom hans pikhoved er kommet indenfor.
- Er du klar, lille luder??
- Ja herre! Jeg er klar.
Jeg holder vejret. Ved hvad der nu sker.
I en hård, glidende bevægelse glider hans store pik ind i mig. Glider helt ind i mig. Han stopper først, da jeg kan mærke hans nosser mod mit mellemkød.
Jeg stønner og klynker. Ikke af smerte, men af liderligt velvære. Fornemmelsen af denne enorme, stenhårde pik, banket fuldstændig til bunds i mig. Jeg stønner. Fornemmer hvordan vellysten fylder mig. Lige nu er jeg bare så meget min herres lille luder. Hans lille kneppedukke.
Mine ben er bundet sammen, så min drengefisse er helt stram. Præcis som han kan lide det. Præcis sådan, som fylder mig med størst vellyst. Nu er der ikke andet i hele verden end hans pik og min drengefisse. Vi smelter sammen til en enkelt organisme, af liderlighed og vellyst.
Han begynder at kneppe mig. Først roligt og langsomt. Så sætter han farten op og banker hårdere ind i mig. Trækker sig ud, for at banke sit stål i bund igen. Igen og igen.
Rytmen veksler, langsomt, langsomt, hurtigt, hurtigt, hårdt.
Jeg glider over i en ekstase af vellyst og liderlighed. Jeg opfatter ikke andet end hans bankende stål. Han holder mig om hofterne mens han knepper mig.
Jeg kan høre på hans vejrtrækning at også han er ligger under for sin vellyst.
Jeg tilfredsstiller ham. Jeg opfylder mit formål.
Det handler om hans tilfredsstillelse. Jeg har naturligvis ikke lov til sprøjte, når han knepper mig. Det er sket et par gange, mest i begyndelsen hvor han brugte mig. Hver gang er jeg blevet straffet hårdt.
Efterhånden har jeg lært at holde min orgasme i ave og jeg har lært, ikke at sprøjte min sperm ud mens han knepper mig. Men det er svært og kræver min fulde koncentration.
Især når han knepper mig som nu. Bagfra og med sammenbundne ben, så min drengefisse er max stram. Hans stenhårde pik bearbejder min prostata med ubarmhjertig ihærdighed. Det er som om det tænder ham yderligere, at han ved at han presser mig til det yderste at, hvad man kan forlange, selv af en slavedreng som mig.
Det bliver heldigvis ham der kommer først. Pludselig udstøder han nogle høje brøl samtidig med at han støder endnu hårdere ind i mig.
I fire fem hårde stød tømmer han sin ladning dybt inde i mig.
Han holder end kort pause, hvorefter han fortsætter med at kneppe mig. Vi stønner begge højt af liderlighed og vellyst. Jeg stønner af udmattelse af at holde på min trang til at sprøjte.
Efter en tid trækker han sig ud af mig. Han griber fat i mig og vender mig om. Han stikker sin pik ind i munden på mig. Omhyggeligt og lydigt begynder jeg at slikke den ren.
Den er våd af røvsaft og sperm. Omhyggeligt slikker jeg det hele op. Han har et fast greb i mit hår og bevæger sig stille i høfterne. Han nyder at mundkneppe mig på denne måde. Jeg nyder at tjene min herre. Jeg håber inderligt, at han er tilfreds med mig. At jeg er så lydig og så underdanig, som han ønsker.
Så trækker han sin pik ud af min mund og bøjer sig ned og kysser mig. Hårdt, krævende. Som en mand nu en gang kysser sin luder efter sex.
- Du skal sove hos mig i nat, så jeg kan kneppe dig, når jeg får lyst til dig, hvisker han mellem to kys.
Det er som om han vil slikke min mund ren for sperm og røvsaft.
Jeg er stolt. Jeg plejer at sove i et andet værelse. Det er kun engang imellem jeg får lov at sove hos ham.
Jeg får lov at ligge bundet på sengen yderligere en stund, inden han vender tilbage, løsner mig og sender mig i bad. Da jeg kommer tilbage til soveværelset, giver han mig igen halsbåndet på. Han tager en kraftig hundelænke, som han med en hængelås fæstner til en ring i halsbåndet. Den anden ende af kæden bliver låst fast til en krog ved hovedgærdet i sengen.
Jeg lægger mig til rette. Han lægger sig bag mig og lægger armene omkring mig. Vi er begge nøgne. Jeg mærker hans muskuløse krop tæt mod min egen. Jeg kan mærke hans pik mod min drengefisse. Jeg er klar over, at vi ikke kun skal sove denne nat.
Kommentar