Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Op af bilen

Karakter: 3.8/4
Visninger: 5991

Af: Sbi.

Læs flere noveller af:
» Sbi.

Skriv til:
» Sbi
Jeg stod og ventede på det aftalte sted ved siden af skiltet, havde nok ventet ca. 10 minutter, tiden føltes vældig lang. Endelig kom der en blå Ford Mondeo som aftalt. Den rullede langsomt op ved siden af mig, ”hejsa det er mig der er Peter” sagde chaufføren, en flot veltrænet fyr i midten af fyrrene, ganske som aftalt. Men hvem var de andre 3 fyre i bilen? ”sæt dig bare ind bagi” sagde Peter. Der sad allerede 2 fyre bagi, den ene omkring de 30 og den anden i starten af 20’erne, begge ganske pæne og slanke. Den sidste fyr der sad på passagersædet var vel omkring 50 år, lettere buttet høj og så ret behåret ud. Jeg åbnede bagdøren til bilen, fyren der sad yderst flyttede sig ikke men sagde ”du kan bare hoppe ind i midten”. Mens jeg kravlede over ham fik han gramset grundigt på min røv.

Nu sad jeg pludselig der klemt ned mellem to fyre i en bil sammen med 4 fyre jeg ikke kendte. Jeg begyndte at overveje om det her nu var smart, og hvad jeg dog havde tænkt på, da jeg aftenen forinden havde aftalt at mødes med Peter over chatten, jeg havde skrevet jeg gerne ville sutte og slikke ham. ”Hej jeg hedder Thomas” sagde den yngre fyr på omkring de tyve der sad på min ene side, og jeg hedder Morten, sagde fyren på den anden side, som var omkring 30. ”Og jeg hedder Kurt” sagde den store fyr på passagersædet. ”Ja” sagde Peter ”Jeg tænkte du ikke havde noget imod at hygge lidt sammen med et par af mine venner” mens han smilede bredt til mig i bakspejlet. ”Vi kan sgu’ alle sammen godt lide at blive suttet” grinede Kurt.

Morten der sad på min højre side, var ved at fumle noget med sine bukser og fandt en ret stor halvfed pik frem. ”Her er lidt at lege med” sagde han. Han førte min hånd over til hans pik, og jeg begyndte langsomt at køre op og ned. Jeg kiggede mig lidt nervøst omkring, hvad nu hvis de andre trafikanter så noget. Jeg trak langsomt forhuden tilbage, og jeg kunne dufte pikken, den lugtede lidt af gammel urin og der sad ret meget gammel sperm og nakkeost under forhuden og lige under pikhovedet. ”Den skal lige gøres ren inden vi starter” sagde Morten. ”Helt ærlig” kom det fra Thomas, ”hold kæft” kom det skarpt fra Morten, ”ellers kan du få lov at gøre det”, Thomas sagde ikke mere. Morten kørte en finger halvvejs rundt om pikhovedet, og samlede en del af de gamle sperm rester op på sin finger. Fingeren tørrede han af på min overlæbe og under min næse hvorefter fingeren fortsatte ind i min mund, jeg slikkede den hurtigt ren. ”Nå så du kan li’ det hva’?” sagde Morten. Han tog et godt tag i nakken af mig, og førte mit hoved ned mod hans pik. Jeg slikkede langsomt hans pik ren, mens jeg smagte på hvert slik, jeg havde efterhånden en ret hård bule i mine bukser. Jeg fik også Mortens store nosser pillet op af bukserne som også blev slikket rene, de var ret svedige og klistrede, men smagte herligt. Nu førte Thomas min hånd om bag min ryg, hvor jeg fik hans pik i hånden, en i munden og en i hånden, herligt tænkte jeg. Med lidt besvær fik jeg vendt mig om, Thomas havde en dejlig tyk pik på 16-17 cm længde, havde dog gjort sig den ulejlighed, at vaske sig kort inden mødet kunne jeg dufte. Jeg suttede ivrigt hans pik, mens jeg legede med Morten’s med den anden. Efter et par minutter kunne jeg mærke Morten’s presperm løbe ned af min hånd, jeg fik hurtigt vendt mig og slikkede endnu engang hans pik ren, det smagte himmelsk. Jeg må have suttet endnu et par minutter, men pludselig stoppede bilen, jeg havde mistet al fornemmelse af tid og sted.

Vi nærmest væltede ud af bagsædet, jeg kunne godt mærke, at der ikke ville gå længe inden Morten ville komme. Det fik jeg dog ingen fornøjelse af denne gang, for så snart jeg var kommet ud af bilen, næsten kastede Kurt mig opad siden på bilen, så jeg sad med ryggen op imod bildøren. Han må have leget med sin pik i bilen for den var godt stiv og særdeles stor. Ren var den dog ikke, jeg fik den stukket langt ned i halsen, så langt at jeg var ved at blive kvalt, Kurt havde et godt greb bag mit hoved. Pikken smagte dejligt af en blanding af gammel røvsaft, urin og prespermen var begyndt at komme, hvilket gjorde det endnu bedre.

Lige ved siden af kunne jeg se, at Thomas havde fået bukserne rygtet ned om anklerne, og Morten var ved at stikke sin store pik op i hans røv. Thomas skar en grimasse af smerte da pikken blev presset op i hans stramme røvhul. Peter satte sig foran ham og stak sin pik i munden af ham, og snart så han ud til at nyde hvert et sekund. Der gik ikke lang tid før Morten brølede sin orgasme ud, mens han spermede Thomas i røven. Morten trak sig langsom ud af Thomas’s røv, rejste sig og kom over til mig for at få pikken slikket ren, jeg slikkede ivrigt alle røvsafterne i mig og kunne smage spermresterne, der stadig hang som klistrede tråde fra pikken.

Jeg fik pillet bukserne af, og Thomas blev flyttet over så han kunne ligge på alle fire og slikke min pik mens Kurt bollede ham i røven. Thomas stønnede lidt da Kurt’s store pik blev skubbet op i røven af ham, men han suttede lystigt på min pik. Morten trådte lidt til side, og nu kom Peter, stillede sig over Thomas med pikken imod mit ansigt, jeg gik naturligvis straks i gang med at sutte det bedste jeg havde lært. Efter kort tid dunkede min pik voldsomt, og jeg kunne høre på Kurt’s stønnen at han kom i Thomas’s røv, jeg var kun sekunder fra at komme da Thomas stoppede med at sutte mig, jeg kunne have skreget. Men Kurt var kommet oppe i Thomas’s røv, og brugte nu hans mund til at slikke hans pik ren med. Peter trak hurtigt hans pik ud af min mund da Thomas’s gennempullede røvhul var blevet ledigt. Han satte sig hurtigt bag Thomas og gled ind i det velsmurte hul. Morten kom over igen og tog fat i min nakke og arm og sagde, ”lig dig herned”. Jeg blev lagt ind under Thomas så jeg havde hans pik i munden, og direkte udsigt til Peters nosser og pik her hammere op i Thomas’s røvhul. Peter trak sig ud af hullet et par gange og stak hans pik i min mund, den sejlede af røvsaft og alt den sperm, der stadig var oppe i Thomas’s røv. Efter en godt suttetur i min mund og endnu engang oppe i Thomas’s røv kom Peter i et stort brøl, mens han stadig var oppe i røven på Thomas. Peter trak sig ud og Morten og Kurt fik lynhurtigt vendt Thomas rundt, så vi nu lå i en 69’er. Thomas suttede igen løs på min efterhånden jernhårde pik, samtidig sænkede han røven nedover min mund og pressede let, den opsparede sperm fra Morten, Kurt og Peter bare væltede ned i min mund, godt blandede med Thomas’s røvsafter. Jeg kunne slet ikke nå at sluge det hele, det løb ned af mine kinder, Kurt var dog hurtigt til at samle spermen op fra mine kinder med hans hænder op hælde det tilbage ind min mund, så jeg på den måde fik drukket og slugt det hele. Jeg kom samtidig i en kæmpe orgasme, og sprøjtede min sperm op i Thomas’s mund, og han gjorde sit bedste for at sluge det hele, men det var nogle kæmpe kaskader jeg sendte af sted. Thomas rystede af liderlighed, han var den eneste der ikke var kommet endnu. Han satte sig op på knæ, og lod mig slikke hans røvhul helt rent, da det var helt rent slikkede jeg hans stenhårde nosser samtidig med, at han spillede sin pik. Det gav nogle kraftige ryk i ham, hvorefter han lænede sig lidt tilbage og stak det yderste af sit pikhoved ned i min mund. Han nærmest spulede sin sperm ned i halsen af mig, og mundbollede mig langsomt derefter, indtil pikken blev halvslap og suttet ren.

Jeg kom langsomt op på knæ, selvom jeg var helt udmattet, og mine kæber var ret ømme. Jeg kunne dog se at Morten og Kurt havde fået stive pikke igen af det lille show og mit sperm drikkeri. Peter gik igang med at sutte Morten og Kurt hev mig over til bilen i håret. Thomas blev sat med ryggen opad bilen og fik hans store pik i munden, og med hans store hænder, fik han dirigeret min mund om til hans røvhul. Både Thomas og jeg slikkede og suttede det bedste vi havde lært, mens Kurt havde hænderne på taget af bilen så han rigtig kunne mundbolle Thomas, der gik heller ikke længe inden han spermede Thomas i hele hovedet, og jeg blev sat til at slikke det hele op. Morten der var blevet suttet godt stiv af Peter kom over og stak sin store pik i min mund, tog et godt greb i min nakke og mundkneppede mig til spermen væltede ud i min mund, Thomas slikkede de sidste rester op fra min hage og kind.

Jeg fik et par servietter samt lidt vand, ellers blev der ikke sagt meget på vejen tilbage. Peter sendte mig et smil og et blik, sagde ”tak for det” og ”vi ses forhåbentlig igen”, det eneste jeg fik sagt var ”tak – det håber jeg også”!

Jeg skriver på et engelsk keyboard, så du må undskylde hvis der er slåfejl. Ellers må du meget gerne sende dine kommentarer til historien, ris eller ros og eventuelt et forslag til en fortsættelse.
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:01/01 2015
Det må väre läkkert at have nogle dejlige pik at sutte og slikke rene for sperm må gerne komme med en fortsättelse, hvad der vil ske näste gang i skal mödes for du vil jo gerne have sådan 4 stive pikke at lege med.