Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 29)

Karakter: 0/0
Visninger: 2918

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin og Oralsex
Jens (afsnit 29)

Jeg vågner ved at min lillebror sutter min morgenstive pik. Men jeg skal tisse, så bliver nødt til at rejse mig fra sengen. Giver dog lige Anders et kys på vejen. Det er dog ikke nok for den liderlige dreng, han springer op, og følger mig ud på badeværelset.
“Pis på mig søde storebror”.
Anders sætter sig på gulvet i brusenichen, og åbner munden. Hvad gør man ikke for at glæde ham ?
Jeg lader mit morgenpis sprøjte ud over ham, rammer ham både i munden, og ud over hele kroppen. Hans egen pik begynder også at pisse op ad hans egen krop. Jeg tænder for bruseren, og træder ind til ham. Anders rejser sig op, og vi kysser med mit pis i hans mund. Det smager ret kraftigt, men ikke dårligt. Så griber jeg bodyshampooen og vasker min frække lillebror. Anders står med lukkede øjne, og nyder at stå passivt, og lade mig vaske ham. Glemmer naturligvis ikke hans smukke numse, men lader hans drengepik vente lidt. Jeg går på knæ og sluger hans stive pik, og begynder at sutte den. Først står han helt stille, men efterhånden tager liderligheden over, og han bevæger sig kraftigere og kraftigere i takt med min sutning. Jeg får belønningen, han kommer i min mund.
Så bytter vi roller. Forløbet bliver helt det samme.
Vi spermkysser lidt, før vi træder ud af badet og tørrer os.
Anders har jo sit tøj i sit eget værelse. Så vi går ind og klæder os på i hvert vores rum.
Vi mødes i køkkenet, og når lige at sætte kaffen over og dække morgenbord, før Morten kommer hjem fra sin løbetur. Han kysser os begge, og fortæller os, at vi er nogle dejlige drenge og han er glad for at vi kan leve sammen.
Det bliver lige til et gruppekram, hvor vi bekræfter, at vi skam også er glade for ham. Morten tager et hurtigt bad, vi spiser, og Anders bliver kørt i skole. jeg har en halv time for mig selv, før jeg skal afsted, så åbner min pc. Der er besked på messenger fra Tommy….mit hjerte slår en kolbøtte, føler på den ene side, at jeg er utro mod ham, elsker ham jo virkeligt højt, men også, at jeg bliver nødt til at have Daniel og Anders i mit liv. Tommy skriver:

Elskede skat
Savner dig hver dag
Men vi kan snart mødes igen, Frederik har sagt, vi kommer hjem til jer i en uges tid.
Frederik rejser videre, men jeg kan bo hos jer hele ugen.
Tænk dig, jeg har fået buret taget af, min pik er så småt ved at komme til live igen.
Jeg spiller pik tre gange dagligt...mindst….men tænker på dig, hver eneste gang !
Kys fra din Tommy

Glæden bruser gennem min krop. Jeg bliver nødt til at fortælle ham om både Daniel og Anders, men nu skal jeg i gym, så kommer til at tænke over hvad jeg skal svare, men sender dog en lille besked tilbage.

Søde Tommy
elsker dig, kan næsten ikke vente til at se dig
der sker så meget for mig i gymnasiet og herhjemme
må skrive lidt mere senere
Kys din Jens


Fuck, må skynde mig, Daniel står sikkert og venter ved hovedindgangen til skolen. Jeg må snakke med ham i dag….det bliver svært…..
Kommentar