Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Albert (afsnit 7)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 3260

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
Albert (afsnit 7)

Det bliver en herlig morgen. Faderen har hentet morgenbrød, og der dufter af kaffe. Alberte nøjes med en underkjole, og Mads tager sine boxershorts og en t-shirt på. Moderen sidder kun i blondetrusser og nøgen overkrop. Faderen der har været ude, har tøj på. Det er en helt almindelig familie situation. Dog har forældrene kun kendt hinanden ganske kort, og det unge par, er kun lige blevet kærester, efter mange års fælles skolegang. Alberte er stolt af sine bryster, der ses tydeligt gennem stoffet. Men så skal Mads til stævne, og de tager afsted og efterlader faderen og Alberte alene. Faderen smider tøjet og Alberte følger efter ind i stuen. Hun tager også sin fine underkjole af, og lægger sig nøgen ovenpå sin far.
Hvor var det dejligt, jeg tror at Mads og hans mor kommer til at være en del af vore liv nu.
ja, det tror jeg også, håber vi kan blive en familie.
Faderen fører en finger op i sin datters numsehul, og fingerknepper hende blidt. Han er selv blevet stiv, og ønsker sex nu.
Alberte opfanger signalet og sutter på faderens pik, før hun tilbyder sin numse til ham. Han trænger op i hende, og knepper rimeligt hårdt, som han ved, hun bedst kan lide. Efter orgasmen ligger de bare på sofaen og slapper af.
Alberte får en sms fra sin elskede. Der er et billede med fra omklædningsrummet i hallen, Mads’ pik er stiv, og i baggrunden kan man se andre nøgne drenge.
Teksten lyder; Savner dig mig tøs.
Alberte skynder sig at svare med et billede af sin nøgne krop, hun undlader dog faderen i billedet, og skriver; Savner også dig skat.
Senere går Alberte ind på sit værelse for at lave lektier. Hun er stolt af sine fine karakterer i skolen.
Mens hun arbejder, kommer der en besked på facebook. Det er fra morgen tv. De vil gerne bekræfte deres aftale med hende til en snak om at være transkønnet, samt tilbyde, at hun kan fremføre en af sine sange live. Det kan hun umuligt afslå. Så hun skriver tilbage, at hun er interesseret. Der kommer straks svar tilbage med et telefonnummer på tilrettelæggeren. Hun ringer op, og det bliver aftalt, at hun skal medvirke næste uge. De får en god snak om programmet. Alberte føler sig tryg og begynder straks at overveje, hvilken sang hun vil fremføre. Hun er blevet lovet et flygel til showet. Hun skynder sig ind til sin far for at fortælle om den gode nyhed. Han ligger og sover under et tæppe på sofaen. Han fik vist ikke meget søvn den foregående nat. Alberte lader ham sove, og sætter sig til klaveret og prøver nogle af sine sange igennem.
Hun skriver dog lige til Mads, at han kan kigge forbi senere, hvis han har tid.
Kommentar