Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Albert (afsnit 6)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 2520

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex og Analsex
Albert (afsnit 6)

Mads og hans mor skulle komme om en time. så Alberte rendte rundt om sig selv. Alt skulle være perfekt. Borddækningen, blomsterne, lysene, servietterne og der skulle ikke ligge noget og flyde i hjørnerne.
Faderen lavede maden, det var italienske småretter; tærte, pasta, forskellige sovse, svinekød i hvidvin, tunmousse, oliven, brødstænger, salater og kyllingelår. På bordet var den gode italienske rødvin trukket op.
Alberte var i en lys sommerkjole, og bare ben, håret var sat op og makeuppen på plads.
Da det ringede på døren, var hun lige ved at tabe de dyre Italienske sodavand.
De gik begge ud og åbnede. Og de kyssede samtidig hver deres hver deres gæst. Der var ingen tvivl, faderen var lun på Mads’ mor.
Alberte tændte lysene på bordet, og de satte sig med de unge overfor hinanden. Det var rigtig slow food, som man kunne nyde længe. Vinen var god og de unge smagte også på den.
Da kaffen kom på bordet vankede der også italiensk is med mandelkager til.
Snakken gik ubesværet, og de unge blev ikke holdt udenfor. Alberte fortalte, at hun skulle være med i et morgen tv program, for at fortælle om at være transseksuel samt spille og synge en af sine sange.
De voksne tog deres glas med ind i stuen, mens de unge ryddede op efter maden. Mads og Alberte smilte til hinanden, da der kom kysselyde fra stuen. De unge smuttede ind på Albertes værelse for at snakke og høre lidt musik. Da der kom et godt nummer ville Alberte danse med sin fyr, Mads rejse sig forlegent op, og prøvede at bevæge sig til musikken, det så lidt sjovt ud. Men Alberte var lykkelig.
Da der lidt efter blev banket på døren, stak faderen hovedet ind.
håber det er okay, I sover her i nat ?
det lyder dejligt far. Vi ses til morgenmaden.
Alberte trak sin fyr med ud på badeværelset for at gøre klar til natten. Mads stod op og tissede, mens Alberte satte sig ned, da det blev hendes tur.
Da de kom tilbage på værelset, hjalp Alberte med at få alt tøjet af Mads, før hun selv klædte sig nøgen. Så krøb de op under dynen. Efter lidt kysseri, gik Alberte direkte efter pikken på Mads, den skulle suttes stiv, så de kunne have sex. Alberte stillede sig på alle fire og lod sig penetrere bagfra. Mads nød den nye udvikling hans sexliv havde taget, fra våde drømme og onani til samleje med Alberte. Da han var kommet lagde de sig tæt sammen.
er det ikke dejligt at tænke på, at vores forældre knepper i soveværelset ?
jo, det havde jeg ikke set komme, men de skal også have det godt.
Snart efter sov begge par.
Alberte vågner om natten, hun skal tisse. Da hun går tilbage mod sit værelse, får hun lige lyst til et glas vand. I køkkenet sidder Mads` mor. Hun er nøgen, og får sig en smøg.
undskyld jeg lige ryger her, men det er ikke rart at gå ud uden tøj på. Kom og sid lidt sammen med mig.
Alberte sætter sig på skødet af sin “svigermor”, hun lugter af sex. Det er en dejlig berusende duft.
Hun kan dog ikke lade være med at føle Alberte mellem benene. Den lille tissemand er hård, og dejlig at røre ved.
savner du ikke at kunne få udløsning som en rigtig fyr ?
nej, slet ikke, jeg er jo en pige.
jeg er så glad på Mads’ vegne at han har fundet dig, han er så glad for tiden.
jeg er også meget glad for Mads.
Alberte smutter ind i sengen igen, hun deler dyne med Mads, der sover dybt. Da hun vågner igen, ligger Mads og kigger på hende.
godmorgen min skat. Du ser så sød ud, når du sover.
tak søde, må jeg sutte dig inden badet ?
ih tak skat, jeg er stiv.
Alberte glider ned på plads mellem hans ben og tager den stive dengepik i munden. Den smager fantastisk dejligt af precum. Men snart efter er hendes mund fyldt med sæd. Hun synker det meste, men kysser også Mads, og lader ham smage den dejlige nektar. De unge går ud i bad, og sæber hinanden ind. Sikke en dejlig start på dagen.

Kommentar