Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Albert (afsnit 5)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 2866

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex og Analsex
Albert (afsnit 5)

Da Albert trillede ind i sin indkørsel, kom Klaus straks ud, han måtte have holdt øje med ham.
din far er lige kørt, kan du komme ind til mig nu ?
ja, det er da okay.
Vil du ikke godt tisse mig i munden, så har jeg lidt lommepenge til dig ?
jeg skal faktisk tisse, så det vil jeg gerne.
De gik ud på badeværelset, og Klaus lagde sig ned på gulvet, han havde taget sit tøj af på vejen derud. Albert åbnede sine bukser og lod strømmen flyde fra sin lille pik. det blev til en ordentlig skylle, men Klaus kunne lide det, og slugte en del og lod resten sprøjte ud over sig.
Tissevåd, og nu godt stiv rejste Klaus sig op.
jeg har 500 til dig, hvis du også sutter mig.
det er vil jeg gerne.
Albert klarede jobbet, og modtog sine penge. Så smuttede han ind til sig selv igen.
Albert klædte om til Alberte, og tændte for sin pc. Hun søgte lidt på forskellige hjemmesider, men fandt en Blog om transpersoner. Der var også en chat og kontaktforum. Alberte udfyldte sin profil, og uploadede et billede af sit ansigt og overkrop. Pling. Der kom en besked med det samme, det var fra Simone.
hej, jeg så din profil, jeg søger en veninde som dig, er du interesseret ?
Hendes profil var meget spændende, og billedet så rigtigt lovende ud. Hun var 17 år, og boede i samme område som Alberte. Hun skyndte sig at skrive tilbage.
ja, hvor og hvornår ?
kan du mødes på en cafe nu ?
ja, jeg er frisk.
De aftale en kendt cafe/bar centralt i byen, om mindre end en time fra nu.
Alberte havde været der før, og vidste, at bussen kom ret tæt på stedet. Hun kiggede sig i spejlet, og var godt tilfreds med tøj og hår. Makeuppen skulle dog lige peppes lidt mere op.
Og så afsted med sommerfugle i maven. Da hun ankom til cafeen stod Simone allerede udenfor og ventede på hende. Hun fik et kys på kinden, og sammen gik de ind den den pænt besøgte cafe. De bestilte kaffe, og fandt et ledigt bord med plads til to. Da Alberte så ind i øjnene på Simone, var det som de havde været veninder altid. De fik hurtigt gang i en god samtale. Simone var crossdresser, og ikke på hormoner, hun havde bare et naturligt feminint udseende, og klædte sig smukt. Hun havde en kort nederdel på, med sorte leggins indenunder, en lyserød t-shirt, og en åben sort denimjakke. Hendes hår var sat i en lang hestehale, makeuppen var stilfærdig men pæn. Mange mænd holdt øje med de to piger. Men de sad tæt sammen, og signalerede ikke interesse for andre. Musikken var lidt for høj, og da de havde drukket deres kaffe, foreslog Simone et glas vin hjemme hos hende. Det var Alberte mere end frisk på. Det viste sig, at Simone havde en lille lejlighed på det selvsamme torv. De gik hånd i hånd op ad trappen til tredje sal. På døren stod der; Simon Andersen.
mine forældre købte denne lejlighed til mig, så jeg kunne gå på gymnasiet her, men nok også for at slippe for at se på mig derhjemme.
wauw, det er spændende, at du bor her alene.
Lejligheden bestod af to værelser, køkken og bad. Stuen var rigtig hyggelig med sofaarrangement og i det hele taget smagfuldt indrettet.
du må gerne tage noget af dit tøj af.
okay, det vil jeg gerne, gør du det så også ?
strip for mig først.
Alberte rejse sig, mens Simone tændte for musikken. Blide funky rytmer og kvindesang kom ud af højtalerne. Alberte genkendte det som Sade. Hun kunne lide at danse, så det var frækt at tage tøjet af i løbet af dansen. Da sangen var ved at slutte havde hun kun trusser på. Med et smil til Simone lod hun også dem falde til gulvet. Nu stod hun splitternøgen i en fremmed persons lejlighed, og følte sig begæret. Simone rejse sig gav Alberte et kys på vejen, og hentede to glas og en flaske hvidvin. Nu var det Simones tur til at smide tøjet, det blev ikke til strip dans, men en stille afklædning. Da hun nåede til trusserne, kunne man se teltet i hendes blondetrusser. Hun befriede sin stive pik, den var glatbarberet og allerede våd i spidsen. Alberte søgte hendes blik, og fik et nik til ja, før hun bøjede sig frem og tog herlighederne i munden. Den smagte ren og lækker, og prespermen klisterede lidt i munden.
må jeg godt kneppe dig søde ?
ja, det ville være dejligt.
Alberte lagde sig på knæ i sofaen, med numsen strittende bagud. Simone hentede glidecreme i soveværelset, og kom tilbage, og smurte sin pik og Albertes numsehul ind. Simones pik var i voksenstørrelse, men dog lidt mindre end hendes fars, så Alberte var parat til at lade sig blive gennemkneppet. Simone trængte op uden besvær, og begyndte med rytmiske bevægelser til musikken, at nyde sin nye veninde. Hun holdt desværre ikke så længe som Alberte kunne ønske sig, men Simone skød sin sperm op i endetarmen, og lod pikken blive til den faldt ud af sig selv. Der var kun lidt smag af afføring, da Alberte vendte sig om og gjorde pikken ren igen med sin tunge. De lagde sig udmattet tilbage på sofaen, og lå nøgne med Alberte øverst. Alberte tog et sip af sin vin, den var overraskende god. Så hun skyllede det meste ned i en bevægelse.
kan du lide vinen, det er en, min far selv importerer fra Italien ?
den smager af mere.
Simone hældte galant op igen. Og de kyssede dejligt sammen igen.
vil du blive og sove her ?
ja, jeg skriver lige til min far.
Simone rejste sig og Alberte fik kigget ordentligt på sin nye elsker. Hun havde både meget maskuline og feminine træk, dog brede skuldre, og tydelige muskler, men et smukt ansigt og det lange hår som stadig var i hestehale.
jeg træner en del, kan du lide, det du ser ?
om jeg kan, du er jo smuk.
og du er jo den dejligste tøz jeg har set, du har jo små bryster og næsten igen pik.
Alberte lod sig beundre, og nød berøringen af hendes lille klit, og næsten ikke synlige testikler.
ja, jeg har jo taget hormoner, så jeg bliver ikke udviklet som dreng.
det er smukt til dig.
tak, men jeg er da glad for, at du har den lækre pik, det var super dejligt.
De gik ud på badeværelset, og gjorde sig klar til natten. Alberte tørrede sig i numsen og vaskede sig lidt, mens Simone børstede tænder.
vil du låne min tandbørste, hvis jeg kan kneppe dig, kan vi lige så godt også dele tandbørste.
jeg tager nok en med næste gang, men tak, jeg vil gerne låne den.
Nøgne smed de sig på sengen, de delte dynen, men Alberte der var en del mindre, lagde sig som lilleske med Simones arm rundt om livet på sig. De faldt ret hurtigt i søvn begge to.

Kommentar