Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Albert (afsnit 4)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 4006

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Skolesex og Incest
Albert (afsnit 4)

Da Alberte kom hjem, sprang hun ind i stuen til sin far. Hun kyssede ham og takkede for at invitere Mads og moderen. Faderen sad helt nøgen og så cykelløb på tv. Derfor klædte Alberte sig også helt af, og kravlede på sin faders skød. Han fik straks rejsning, og med små vrik med bagdelen, gled pikken og i hendes numse. Alberte sad først helt stille, og nyd følelsen af den store mandepik fyldte hende helt ud. Men begyndte så at ride sin far. Da han kom, blev hun bare siddende, og lod pik og sæd blive oppe i hende, hun klemte lidt med sine numse muskler for fastholde pikken, men den gled naturligvis ud efter noget tid. Alberte tog et hurtigt bad, før hun skulle sove, hun lagde sig derfor i faderens seng, og ventede på at han kom og puttede hende. Der gik ikke længe så var faderen også klar til at gå i seng. De lå tæt sammen, og nød følelsen af hinandens nøgne kroppe.
prøv at mærk far, mine bryster er ved at blive hårde, og de er vokset en smule.
ja, det er rigtigt, godt du er begyndt på din kur.
jeg kan næsten ikke vente til jeg har fået flotte bryster.
de skal nok komme søde skat.
Da sov i ske som så ofte før, og faderens arm holdt rundt om Alberte. Da de vågnede skulle faderen ud og tisse, men da han kom tilbage, fik han sin morgensuttetur. Alberte slugte sæden, og stod op for lige at tage et hurtigt bad. De fik morgenḿad sammen, faderen skulle på arbejde og Albert skulle i skole. Albert valgte nogle lyse jeans og en pæn lyseblå t-shirt. Der var kun tid til en simpel makeup, med eyeliner og lidt farve på kinderne. Og så afsted på cyklen.
Da han kom ind i klassen, var der kun kommet tre af pigerne. De skulle alle lige kramme Albert, rose ham for hans gode tøjstil og flotte diskrete smike. Pigerne blev lidt mere nærgående, og følte rundt på Alberts krop, og han fik mange kys på kinderne.
du Albert, kommer du ikke med os hjem efter skole idag, vi skal bare have lidt pigehygge ?
det vil jeg da gerne, skal vi bare følges hjemad ?
ja, vi skal være hos Emily.
Da de kom hjem til Emily, gik de alle ned i kælderen, der var en sofagruppe. det var tydeligt at det kunne bruges som tv-stue og gamerrum. Der var fire piger foruden Albert. Emily hentede chips og cola.
skal vi ikke bare gøre som vi plejer ?
De andre piger var enige med Emily, så de begyndte at klæde sig af. De sad nu kun i trusser og bh.
også dig Albert !
okay.
Albert klædte sig af til sine lyserøde underbukser, hans overkrop var nøgen, og afslørede de bittesmå pigebryster, der var ved at udvikle sig. Der var jo kun i minimal bule i underbukserne. men den tiltrak sig alligevel opmærksomhed.
må vi ikke godt se den ?
okay, men jeg ligner en lille dreng dernede.
Pigerne skulle efter tur prøve at røre ham, lege lidt med den slappe pik, og mærke på de små underudviklede testikler. Emily ville gerne vise, at hun var leder af pigerne, så derfor tog hun Albert lille pik i munden. Den voksede faktisk lidt, og med lidt besvær fik hun trukket forhuden tilbage.
nej, hvor er den sød.
hvorfor er den så lille ?
hvorfor har du ikke hår dernede ?
Albert måtte i gang med den lange forklaring. Han fortalte, at han er født som dreng, men i virkeligheden er en pige, og at stophormonerne havde forhindret hans pubertetsudvikling. Han havde altså ikke udviklet sig dernede siden elleve års alderen. Nu skulle krydshormonerne hjælpe hans forvandling til det rigtige køn.
vil du se os ?
ja tak.
Pigerne tog deres bh af og lod trusserne falde. De have alle flotte og faste ungpigebryster. De var også alle pænt trimmet, men det var kun Cecile, der havde barberet sig helt glat. Albert slikkede på pigernes bryster efter tur. De hvinede af fryd, når han sugede deres brystvorter ind i sin mund, og forsigtigt satte tænderne i. Pigerne kunne ikke lade deres køn være, så de begyndte at stimulere sig med en finger.
søde Albert, vil du ikke godt slikke vores fisser ?
det vil jeg da gerne.
Albert startede med Emily, hun lagde sig på ryggen på sofaen, og Albert satte sig i position mellem hendes ben. Han vidste udmærket hvad der krævedes af ham, og gik straks i gang. Emily er den højlydte type, så der kom mange suk, støn og hvin fra hende. Albert slikkede både dybt og omkring klitten, sugede og brugte lidt drillende slik. Der lød et mindre skrig fra hende da, hun fik orgasme. To andre piger hjalp hende op og stå igen, men den fjerde lagde sig tilrette, Emily roste Albert, og bedyrede, at det var det bedste hun nogensinde havde prøvet. Astrid var dejlig våd og klar, og Albert fik hende til at komme på tre minutter. Hun var en del mere stille, men det var tydeligt, at hun kunne lide det. Så var det Cecilies tur, hendes glatte fisse var ligeledes godt våd. Det var super dejligt at slikke safterne i sig. Hun kom også ret hurtigt, så nu var der der kun Nikoline tilbage, hun gjorde sig klar på sofaen, og Albert gik straks i gang. Hun var lidt mere tilbageholdende, men det fik kun Albret til at gøre sig endnu mere umage med at tilfredsstille hende. Det kom som en mindre chok for Nikoline, da hun fik sin orgasme, den havde aldrig været så dyb før.
Albert inviterede straks sine veninder hjem til sig, de skulle alle hilse på Alberte. de ville de alle meget gerne.

Kommentar