Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 28)

Karakter: 0/0
Visninger: 2604

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest og Tvang
Jens (afsnit 28)

Morten kommer tilbage og giver os besked på ikke at lave nogle aftaler i aften. Så klæder vi os på, jeg tager min cykel til gymnasiet og Anders bliver kørt i skole, da hans skole ligger i den anden ende af byen.
Det gir et stik i mit hjerte da jeg ser Daniel stå tålmodigt og vente på mig. Klart han er min boyfriend, men jeg elsker også både Tommy og nu også Anders. Jeg bliver nødt til at fortælle Daniel om min nye lillebror, men han behøver jo ikke vide, at jeg knepper ham. Jeg får mit morgenkys på trappen. og vi går hånd i hånd op til klassen.
Vi har matematik med Mikkel i første modul, og Jesper kommer for at arbejde sammen med mig, men Daniel vil også være med, selvom han er i en anden liga. Vi sætter os ud på gangen ved et lille bord. Det viser sig at Jesper nærmest er et naturtalent for at undervise, Så Daniel får faktisk lavet sine opgaver, og næsten forstået det meste. Daniel giver ham et kram og et kys på munden som tak. Den stakkels generte dreng rødmer og stammer.
Der sker ikke meget mere den dag, bortset fra at Daniel og jeg sutter hinanden på toilettet i den lange pause.
Jeg må fortælle Daniel at jeg skal hjem efter skole, da en dreng bliver passet hos os for tiden. Han vil naturligvis vide en masse om ham, og hårdt presset må jeg indrømme, at han er lækker, og at jeg har kneppet ham. Jeg forsikrer Daniel om, at han er min boyfriend, selvom jeg godt ved jeg har sagt de samme til Tommy. Men jeg er jo bare en horny teenager, der vil prøve lidt af det hele.
Heldigvis skal Daniel selv spille med sit band i dag, så han har faktisk heller ikke tid til mig. Efter et kys smutter jeg hjem på min cykel.
Jeg når lige at sætte mig med en kop kaffe, da Morten kommer hjem med Anders. Jeg får kys fra begge to, men Morten skal ordne papirarbejde på sit kontor, og jeg får besked på at hjælpe Anders med sine lektier. Vi sætter os ind på mit værelse, da det er det hyggeligste. Min “lillebror” har både matematik og engelsk for til i morgen. Drengen er faktisk okay til begge dele, og med lidt støtte kan han det meste selv. Han viser dog stor glæde ved min støtte, og vi kysser lidt på min seng.
“Åh, hvor er det dejligt, at du hjælper mig storebror, jeg skal nok takke dig ordentligt senere”.
“Tror vi skal arbejde lidt i aften, så vi må hellere vente med at se, hvad der er tilbage i os senere”.
Morten er også blevet færdig på kontoret. Så vi bliver kaldt ud i køkkenet.
“Gå ind og tag tøjet af drenge, jeg vil have jer til at hjælpe med aftensmaden”.
Vi adlyder naturligvis begge to, og stiller helt nøgne klar til køkken tjeneste. Vi får et forklæde på, og bliver sat i gang. Der skal laves salat og bages kartofler samt varmes sovs. Morten vil senere stege store bøffer efter at have fået smagt på vinen. Mens vi venter på kartoflerne,får vi også et glas vin, og skal sidde på hvert sit knæ af Morten. Morten leger på skift med vores pikke og kugler.
“I aften skal vi bare hygge os og lære hinanden bedre at kende. Vi er jo en lille familie i de næste mange måneder.
Det er jo en lidt speciel situation, vi sidder to nøgne drenge og nyder den gode mad, mens Morten er fuldt påklædt. Det er klart for mig, at han har noget i tankerne til i aften, men jeg kan ikke regne ud hvad.
Anders og jeg rydder op og skyller af. Nu skal vi sidde i sofaen sammen.
“Jens, du begynder med at kneppe Anders lige her på bordet, jeg vil se på”.
“Ja, søde storebror, knep mig”.
Det er faktisk lidt frækt, at skulle kneppe lige foran Morten. Min pik vil helt sikkert gerne lege med, den står stiv og klar med det samme. Min lækre “lillebror” lægger sig op på knæ og albuer på sofabordet. Morten tryller lige noget glidecreme frem, han vil selv smøre Anders og min pik ind. I en bevægelse trænger jeg op i hans trænede hul. Jeg kan mærke jeg tænder på det, og at jeg trænger til at komme i ham igen. Morten tager billeder med sin mobil, og snart efter sprøjter jeg oppe i drengen.
“Nu slikker du lige op efter dig, og så kan du give Anders et blow”.
Jeg adlyder naturligvis, og stikker tungen op i hullet på ham. Jeg kan smage min sæd. Anders stønner noget så dejligt. Så lægger drengen sig på ryggen, og jeg går i gang med at sutte min lillebror. Morten har travlt med kameraet, men hurtigt får jeg belønningen i form af den lækre drengesperm. Jeg gør naturligvis helt rent efter hans udløsning.
Vi sidder så sammen, og får lov til at se billederne. De er piv frække.
“Nå, drenge, nu kan I hente en øl til mig, og hvad I nu vil have, så kan I skiftet til at sutte min pik”.
Som de lydige drenge vi er, rejser vi os straks, og henter to øl og en cola til Anders. Morten har taget bukserne ned, og viser sin stive pik frem. Nu skal vi arbejde lidt igen. Det er frækt at vi slikker fra begge sider, og skiftes til at sutte på pikhovedet. Vi lader hans mandesperm løb ned ad siderne på skaftet, før vi slikker efter.
“I seng med jer drenge, det er jo skoledag i morgen”
Anders og jeg tager et hurtigt bad sammen, før vi lægger os nøgne og tæt i min seng.
Kommentar