Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Albert (afsnit et og to)

Karakter: 5.7/3
Visninger: 4929

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
Albert (afsnit 1)

Faderen sidder i stuen, da Albert kommer hjem fra skole. Han kan med det samme se, at noget er galt. Der er hul i Alberts t-shirt, der er snavs på tøjet og så er der flere røde mærker på arme og i ansigtet.
Faderen skynder sig hen til sin femtenårige søn.
åh nej, nu igen, det er sgu for meget, hvem var det denne gang?
tre drenge fra klassen. På vej hjem fra skole.
Faderen griber sin mobil og tager billeder af skaderne.
vi bliver nødt til at lave en anmeldelse, det kan ikke fortsætte sådan.
tror du ikke de vil hævne sig?
vi er nødt til at gøre noget, jeg ringer til skolen og derefter til politiet, skriv en seddel med deres navne.
Faderen ringer derfor først til skolen, og får fat i skoleinspektøren. Han er tilsyneladende lidt langsom opfattende, for han skal have det forklaret flere gange. Og nej, det er ikke drengestreger, det er mobning, grov vold og og bør betragtes som hatecrime.
Så skal der ringes til politiet og indgives en anmeldelse. De modtager naturligvis anmeldelsen, og lover at kontakte forældrene til de tre bøller.
jeg tager lige et bad og klæder om.
Da Alberts forældre blev skilt for seks år siden, blev han hos sin far, mens hans storesøster flyttede med sin mor. Det var ellers den perfekte kernefamilie i en lækker villa i forstaden. Børnene havde deres egen ende af huset med hver sit værelse, med et badeværelse mellem. I søsterens gamle værelse stod nu lidt møbler, samt et par flyttekasser med tøj der enten ikke var moderne, eller som søsteren ikke kunne passe længere. Albert blev draget af pigeværelset, og kiggede rundt, og skulle naturligvis prøve noget af tøjet. Han elskede den følelse, det var, at klæde om og kigge sig i spejlet. Det føles på en dyb måde mere rigtigt for ham, selvom han kun var ni år, og ikke tænkte så meget over sin kønsidentitet.
Som tiden gik tilbragte han længere og længere tid på pigeværelset, og Alberte kom til at blive en del af ham. Faderen kunne ikke undgå at bemærke det, først tænkte han, at det gik over, at det var savnet af søsteren, eller det bare var en leg. Men da det fortsatte, og Albert ikke ville have sit hår klippet kort længere. Og med mellemrum viste han sig i stuen eller køkkenet i noget af søsterens tøj, for ligesom at vise sin far, at han tog det alvorligt. Derfor tog de en god snak en eftermiddag. Faderen sagde, at han var klar over, at det betød meget for Albert. og at han respekterede hans lyst til at klæde om. Albert begyndte at græde, og satte sig op på sin faders skød, når jeg klæder om, kalder jeg mig selv for Alberte. Fra den dag var det aftalt, at han kunne være Alberte hjemme, når han havde lyst eller behov for det.
Med tiden fik Alberte mere nyt tøj, og fik indrettet sit pigeværelse i sin egen stil. Albert kunne have drengevenner hjemme på sit drengeværelse, spille pc skydespil og råbe højt. Men straks de var gået hjem skiftede han værelse og blev Alberte igen.
Albert er tynd og ikke særlig høj, og når han klæder om, kan ingen se, at han er født som dreng. Fra han var helt lille sov han ofte i forældrenes seng, da deres soveværelse lå i den anden ende af huset, og det føltes trygt og rart at ligge i deres seng. Det blev ikke ændret efter skilsmissen. Albert havde endnu mere brug for tryghed, og han følte også han kunne trøste sin far. Man var ikke generte i familien, og alle kunne gå nøgne rundt i hjemmet, og Albert sov altid nøgen ligesom sin far. Det var dejligt at ligge hud mod hud i sengen, og Albert beundrede sin fars maskuline krop, særligt når faderen havde rejsning. Duften af faderens køn, var berusende for drengen. Med tiden fik han lov til mere og mere, kunne røre. kysse og slikke lidt på pikken. Albert lærte at tilfredsstille sin far med hånden og munden, og det blev naturligt for ham at sluge sæden. Alberte lærte også at gøre sin far liderlig, ved at komme ind i stuen i lingeri, og sætte sig til rette på hans skød. Og når han kunne mærke rejsningen, tog han pikken frem og suttede, eller gik ind på faders værelse og lagde sig på sengen og tilbød sig. Det var en god ordning, som begge var tilfredse med. Albert var tretten år, da de begyndte at have analt samleje. Det gav nye dimensioner af nydelse for begge parter, og Albert fandt det som den rigtige måde at have sex på for ham. Han nægtede sig selv at onanere til udløsning, ville egentlig helst se helt bort fra hans lille drengepik, som kun skulle bruges til at tisse med.

Albert står nu i badet, og kommer sig ovenpå overfaldet. Han er længe blevet mobbet for sit tøsede udseende, og kaldt alt muligt nedsættende. Men volden er tiltaget på det sidste.
Det banker på døren. Faderen stikker hovedet ind.
Mads fra din klasse og hans mor er ankommet, de sidder nede i køkkenet, tror de vil prøve at undskylde.
okay, jeg kommer nu far.
Albert tørrer sig hurtigt, og render ind på værelset og finder en t-shirt og et par joggingbukser. Så går han ud i køkkenet. Mads har røde øjne, moderen ser streng og oprevet ud.
hej Albert, Mads har noget han gerne vil sige.
Ja, Undskyld…….jeg har været en lort over for dig.
straks da Mads kom hjem, kunne jeg se der var noget galt, da så skolen ringede og senere politiet, vidste jeg der måtte gøres noget. I vore hjem respekterer vi alle, og Mads kender vores værdier. Mads skal mødes med skoleledelsen og ssp i morgen, og udfaldet gør, om der skal rejses sigtelse. Det er naturligvis det samme for Jens og Chris. Men det er vigtigt for mig, at Mads kan se dig i øjnene og sige undskyld før skolen i morgen.
Faderen tilbyder mere og kaffe, og drengene får en sodavand.
smut i ind på værelset, så drikker vi lige en kop kaffe
Mads og Albert går ind på værelset, de kigger forlegent på hinanden. Mads er jo egentlig ikke nogen bølle, han er bare kommet i dårligt selskab.
undskyld, det var forkert af mig. Faktisk kan jeg godt lide dig, og finder det modigt, at du tør være dig selv, måske er det det, der provokerer os dumme drenge.
Mads rækker hånden ud, og Albert tager imod den, men snart efter står de og kysser hinanden lidenskabeligt.

Albert (afsnit 2)

Albert tog Mads i hånden, og trak ham med ind på Albertes værelse.
her er en vigtig side af mig.
Mads kigger rundt i pigeværelset. Det er rigtigt hyggeligt, og der er kælet for detaljerne.
wauw, er det også dit værelse ?
ja, det er en side af mig, kan du lide den ?
må indrømme, at jeg er overrasket, men det er super fedt.
jeg har brug for at være Alberte, vil du lære hende at kende ?
tror jeg er blevet lidt forelsket i hende, er det okay ?
kom og besøg hende i morgen efter skole.
De gik sammen ud i køkkenet igen. De voksne kunne straks se, at der var sket noget.
Da de voksne talte så godt sammen, endte det med, at de blev inviteret til at spise med.
Faderen åbnede en god flaske rødvin, og gik i gang med at lave aftensmad, drengene hjalp til og dækkede bord og gik til hånde.
Mads og Albert virkede som to gamle venner. Det var umuligt at se, at der havde været et voldeligt overfald for få timer siden. Faktisk rørte de ved hinanden, når de kunne komme til det.
Maden blev lækker, og de voksen fik mere vin. Drengene gik ind på drengeværelset, for at spille et pc-spil. Da moderen kom for at hente Mads, fik Albert en kys på kinden.
vi ses i morgen.
Næste dag i skolen, mødte de tre par forældre op med deres sønner på skolens kontor. Skolelederen og SSP medarbejderen var tilstede. Først var der et kort møde med hver familie, og til sidst et samlet møde, hvor det blev besluttet at give Albert en undskyldning og forældrene ville erstatte det ødelagte tøj. Drengene fik at vide, at der ville blive rejst tiltale for vold, hvis det gentog sig. Så blev Albert og hans far kaldt ind. Hver dreng måtte give hånd og undskylde, og love at de havde lært noget af episoden. Mads kiggede Albert i øjnene og smilte. De havde jo en aftale senere.
Skoledagen gik uden yderligere begivenheder.
Så Albert skyndte sig hjem, så han kunne blive til Alberte. Først tog han et hurtigt bad, og vaskede sig i skridtet, han havde slet ingen kønsbehåring . Alberts tissemand lignede en på en dreng på 10-11 år. Og det passede ham aldeles udmærket. Hans testikler sad tæt oppe, og var ikke større end mandler.
Alberte valgte et sæt blonde lingeri i lyserødt. Hvide selvsiddende netstrømper, en kort rød nederdel, samt en hvid bluse med hjertemønster. Håret skulle sættes, og der blev lagt en afdæmpet makeup. En fræk blomsterparfume fuldendte forvandlingen.
Hun sad foran spejlet på sit pigeværelse, da det ringede på døren.
Mads havde tydeligvis også været i bad, fået ren t-shirt på, og sat sit hår. Han så super dejlig og fræk ud. De kildede i maven på Alberte, da hun gav sin gæst et et velkomstkys. Hun tog Mads i hånden, og førte ham med ind på pigeværelset. Der kom dæmpet popmusik fra en højtaler. Mads satte sig på sengen, mens Alberte hentede to sodavand. Hun trak lidt op i sin nederdel, da hun satte sig på skødet af Mads. De kyssede, men der var ved at ske noget i bukserne på Mads, og det var lige, hvad Alberte håbede på. Hun gik på knæ og kælede med bulen gennem hans jeans. Hun kiggede op, og fik et smil og et nik, fra Mads, til at fortsætte. Hun knappede bukserne op, og trak ned i lynlåsen, et par pæne sorte underbukser, holdt stadig den svulmende drengepik indespærret. Mads lettede lidt i sædet, så Alberte kunne trække bukserne ned om knæene på ham. Den smukke drengepik stod stiv op af maven, og de faste nosser, var blottede, men med en fræk tæt mørk hårdusk over pikken. Alberte begravede ansigtet i nosserne, og suttede dem efter tur op i munden. Langsomt gik turen op ad skaftet, og der lød et lettelsens suk fra Mads, da pikhover forsvandt i munden på hende. Med rutinerede bevægelser og frække suttelyde, stimulerede hun den overophedede drengepik.
jeg kommer, skreg Mads
Men Alberte fastholdt sin sug, og lod sin nye elsker tømme sig i hendes mund. Mads smagte vidunderligt dejligt, og hun lod intet gå til spilde. Da hun endelig slap den faldende pik, slikkede hun lige det sidste op.
åh, hvor var det super dejligt, mange tak.
det er da mig, der takker. Du er super lækker.
Sammen lagde de sig på sengen. Mads lod sine bukser hænge nede, og Alberte lod sin hånd hvile på hans nu slappe pik. Mads kyssede Alberte, og kom derfor til at smage sin egen sæd. Det var en god oplevelse, han aldrig havde troet, han ville kunne lide.
Alberte rejste sig op, og begyndte på en sensuel måde at klæde sig af, hun dansede lidt til musikken, og lod tøjstykkerne falde. Mads gjorde store øjne, da han så det frække lingeri, og blodet begyndte at vende tilbage til lemmet. Alberte var nu helt nøgen. Hendes lille klit var stiv.
Hun havde forberedt sig, og hun havde stillet en vandbaseret glidecreme frem på bordet. Nu smurte hun sig lidt i numsehullet, og tog en klat ud i hånden. Mads fik sin stive pik smurt ind, han havde aldrig haft sex, så han var tryllebundet, af alt det der skete.
Alberte satte sig overskrævs på sin elsker, og lod sig sænke ned over drengepikken. De havde øjenkontakt, da hun begyndte at ride ham. Først føltes det lidt uvant for ham, men snart fandt han han ind i rytmen, og begyndte at støde kontra. Med et gisps sprøjtede han sin sæd op i Alberte. Hun bøjede sig ned og kyssede ham igen. Der lød et lille plop da den våde slappe pik slap ud af den anale lysthule. Det fik dem begge til at grine.
Alberte havde naturligvis også sørget for papirservietter, så hun kunne tørre sit hul og drengepikken.
De lå nu igen og slappede af, da faderen kom hjem. Han havde jo set både cyklen udenfor og skoene i entreen. Så han ville ikke forstyrre.
Mads så lidt chokeret ud, men Alberte beroligede ham. De tog dog tøj på igen.
Så ud af værelset kom nu de to unge hånd i hånd.
hej Mads, hyggeligt at dig igen, jeg har på fornemmelsen, at vi kommer til at se dig en del i fremtiden.
ja far, jeg tror jeg har scoret mig en fyr.
Mads blev rød i hovedet, men fik fremstammet et;
dejligt jeg måtte komme igen i dag.
ja endda to gange søde
Alberte gav sin nye elsker et smækkys på munden.
Faderen havde sat kaffe over, og satte sig ind i stuen hver med en kop i hånden.
I det ene hjørne stod et lille hvidt flygel.
vil du høre mig spille ?
meget gerne, vidste ikke du kunne spille klaver.
der er så meget, du ikke ved endnu søde.
Alberte satte sig bag instrumentet, og slog de første akkorder an. Så begyndte hun at synge. Den lyse pigestemme fyldte rummet, og de blide klage understøttede sangen fint.
wow, den sang kendte jeg ikke, den er rigtig smuk.
det er nok fordi, jeg selv har lavet den. Jeg skriver de fleste af mine sangtekster selv og laver melodien her.
hold da op, har du mange ?
nok til min første cd.
Alberte grinede, og gav sin lover et kram. Mads skulle til at komme hjemad, men det føltes naturligt at give Alberte et et ordentligt farvelkys først.


Kommentar