Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 27)

Karakter: 0/0
Visninger: 2941

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
Jens (afsnit 27)

Jeg vågner ved, at jeg skal tisse. Så får viklet arme og ben ud ad Anders. Han ser utrolig sexet ud, mens han ligger der i dyb søvn. Hans lange røde hår ligger ud over puden, og hans nøgne krop giver lyster. Men der er ikke noget at gøre, jeg må ud og pisse nu. Det jeg har klaret mit ærinde, tænker jeg, at jeg lige så godt kan tage et bad med det samme. Mens jeg er ved at vaske hår, går døren til badeværelset op. Igennem glasset kan jeg se, det er Anders. Han kommer ind under bruseren til mig, og sender mig det skønneste smil.
“Godmorgen storebror, har du sover godt” ?
Jeg giver ham en krammer, og et kys, men bemærker også hans dejlige morgenstivert. Så jeg går på knæ, og tager hans tynde pik i munden. Drengen stønner og vrider sig, og ret hurtigt kommer han i munden på mig. Vi deler et spermkys, men nu er jeg blevet liderlig igen. Han vender ryggen til mig og spreder sine balder med hænderne, det kan man da kalde en invitation. Alene med vandet fra badet som smøremiddel, trænger jeg op i ham. Og for anden gang tømmer jeg min pik oppe i ham. Selvom jeg godt ved, at det egentlig er ulovligt at have sex med mindreårige, kan jeg godt vænne mig til tanken om en morgenbolledreng. Jeg vasker min “lillebror”, og gør mig selv færdig i badet. Vi tørrer os og går ind på mit værelse igen. Der er en god halv time til min alarm ringer, så vi smutter op i sengen og igen, og ligger og kæler lidt. Jeg bliver nysgerrig på ham ,og spørger ind til ham.
Så får jeg hele historien. Han blev alene med sin far som syvårig. Hans mor døde efter en kræftsygdom, og i sorgen blev det en vane, at far og søn sov sammen. Når hans far var mest ked af det, fandt Anders ud af at trøste sin far ved at stimulere hans pik, og snart blev det naturlig for dem, at drengen tog sig af sin fars behov. Fra hånd, til blow og anal sex gik der mindre end to måneder. Anders fik lækkert lingeri, og der blev indkøbt forskelligt sexlegetøj. At være sissyboy fyldte Anders med glæde og stolthed. Men legen udviklede sig, og de tændte begge på bondage og dominans, og det ledte til puppyplay. Anders’ far arbejde som officer og måtte med mellemrum rejse væk i længere perioder. I starten boede han hos sine bedsteforældre, når han skulle passes, men efter de havde mødt Morten på en “hundeudstilling” , kom han her og boede. Så kunne Morten også tilfredsstille hans trang til sexuel submission. Faktisk havde han været her et helt halvt år for ganske nyligt.
Nu ringede min alarm, og det var tid til at stå op, vi havde jo været i bad, så vi gik i gang med at lave morgenbord til Morten. Morten kom hjem fra sin løbetur og så sine nøgne boys være klar med kaffe og morgenmad.
“Godt drenge, læn jeg ind over bordet, så tager jeg jer begge efter tur”.
Vi gjorde naturligvis, hvad vi fik besked på. At Morten først trængte op i Anders pinte mig lidt, stod bare der og ventede, men så blev det min tur, og jeg fik ladningen oppe i mig. Morten trak sig ud, og sæden løb lidt ned ad benene på mig.
“Anders du slikker ham lige ren, mens jeg tager et hurtigt bad, så kan I snart komme i skole.
Jeg fik drengetungen op i mit røvhul, og fik slikket mit hul lækkert rent igen. Så kyssede drengen mig på munden, og vi satte os hver med en kop kaffe og ventede på vores herre.
Kommentar