Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 26)

Karakter: 0/0
Visninger: 2842

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex og Analsex
Jens (afsnit 26)

Jeg er hjemme et kvarter før klokken er 22. Morten sidder halvnøgen i stuen, da han kalder på mig. Tænker jeg skal bruges inden sengetid, men Morten beder mig blot om at tage plads. Så får jeg en længere forklaring. En hans bedste venner er igen blevet udstationeret af forsvaret indtil jul. Derfor skal han igen passe hans søn Anders. Han har åbenbart boet hos Morten tidligere. Anders er 14 år og går i 8. kasse på en skole i byens udkant. Han får det andet gæsteværelse ved siden af mit, og vi skal dele badeværelse. Anders bor alene med sin far, og de har et ret tæt forhold. Faktisk er Anders ikke vant til at sove alene. Morten vil gerne have mig til at hjælpe drengen med lektier, og i det hele taget være sød overfor ham.
Jeg lover, at jeg vil gøre mit bedste.
Jeg giver Morten et godnatkys, og går på badeværelset for at gøre mig klar til natten. Jeg tager mit tøj af. og vasker mig. Tænker badet kan vente til i morgen tidlig. Så går jeg ind på mit værelse.
“Whisky” ?
Der ligger denne smukke rødhårede dreng i min seng helt nøgen. Hans lange hår dækker en del af hans ansigt.
“Hej Jens, ja det er mig, men kald mig bare Anders, er det okay jeg sover hos dig i nat” ?
“Ja da det er okay”
“Morten har fået sin tur med mig, og nu ville jeg gerne hilse på min reserve storebror”.
“Har da ønsket mig en lillebror, fra jeg var helt lille”
Mens jeg står og kigger på den lækre dreng, er min pik blevet stiv. Jeg smider mine underbukser, og kravler ned under dynen til ham. De går op for mig, hvor liderlig jeg er, fik jo ikke lov til at få udløsning hos Daniel. Anders er utroligt sexet, og han er helt klart vant til at skulle stå til rådighed. Han nærmest sluger mig pik i en bevægelse, men jeg vil op i ham, så stopper ham, tvinger ham rundt på ryggen, og bøjer hans ben op til hovedet. Kan se hans stjerne stadig er våd, og der er sædrester ved hans hul. Den frække dreng har ikke vasket sit hul efter Morten brugte ham. Jeg presser mig op i ham, bruger ikke tid på finger eller glidecreme. Anders` helt glatte drengepik er stiv, men lige nu gælder det min tilfredsstillelse.

Morten sidder på sin seng med sin ipad og nyder at se drengene kneppe. Han onanerer stille. Nyder bare synet, og glæder sig over at have to “Boys” i huset.

Jeg holder desværre ikke ret længe, før jeg sprøjter oppe i ham. Mens jeg stadig er oppe i ham, lader jeg mig falde ned over drengen, og kysser ham på munden. Trætheden kommer væltende ind over mig efter orgasmen. Jeg falder nærmest i søvn liggende på ham.
Kommentar