Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 25)

Karakter: 0/0
Visninger: 3299

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, S/M & Fetish og Oralsex
Jens (afsnit 25)

Igen i dag står min dejlige fyr, og venter på mig foran gymnasiet. Efter et intens morgenkys går vi hånd i hånd op til klassen. Jeg knokler på fra start med det faglige, rækker hånden op, og deltager aktivt i timerne. Efter engelsk har vi en dobbelttime i matematik med Mikkel. Han prøver virkelig på ikke at lade sig påvirke af min tilstedeværelse, men det lykkedes ikke ret godt, han gå i stå i sætninger, stirrer direkte på mig, når han underviser og der er en bule i hans bukser. Det er så tydeligt, at også Daniel bemærker det. Håber ikke han bliver jaloux.
Så skal vi løse opgaver, og der bliver rift om at komme i gruppe med mig. Jeg bliver kapret af en ambitiøs pige og en ret nørdet dreng. Jeg finder ud af at pigen hedder Amalie og drengen Jesper. Tror sgu ikke jeg har lagt mærke til dem før. Amalie ser helt almindelig dansk leverpostej ud, men inde under det halvlange hår og stærke briller gemmer der sig en ret pæn fyr i Jesper. Hans tøj er kedeligt, og hænger ret løst på ham, men alligevel lidt sexet på den nørdede måde.
Det viser sig hurtigt at vi alle tre er på højde i matematikken. Det er faktisk første gang i hele min skoletid, jeg møder lidt modstand fra andre. Derfor bliver vi færdige på under den halve tid af, hvad der er afsat. Da Mikkel kommer hen til vores bord, stiller han sig helt tæt op ad mig, udover at lægge en hånd på min skulder, kan jeg også mærke hans underliv mod min ryg. Han kigger ned over vores arbejde, og må indrømme, at alt er korrekt.
Derfor går vi op i kantinen for at drikke kaffe og holde en pause sammen. Fuldstændigt som forventet kvidrer Amalie om løst og fast, mens Jesper stort set ikke siger noget. Men da Amalie lige skal på toilettet, får jeg mulighed for at løse lidt op for drengen. Jeg spørger ind til hvor han bor, om søskende og den slags.
Han bor i højhusene i det sociale boligbyggeri, og har tre ældre søskende, hvoraf de to allerede er flyttet hjemmefra. Hans ene bror bor dog hjemme endnu og er i lære som tømrer.
Han kan dog ikke lade være med at smile lidt, da han indrømmer, at han er familiens sorte får, der er boglig, og vil studere.
Det smil klædte ham.
“Alle siger, du er bøsse, er det rigtigt” ?
Det indrømmer jeg naturligvis.
“Det helt okay at spørge, og jeg er helt åben om det, men hvorfor vil du gerne vide det” ?
Jesper bliver rød i hovedet og stammer, da han svarer, at han var nysgerrig.
Han bliver dog reddet af Amalie, der kommer tilbage, og straks snakker videre, hvor hun slap.
Jeg har skrevet en seddel med mit mobilnummer, og giver det til Jesper, da vi går tilbage til klassen. Jesper stiver lidt, da jeg lægger en arm om hans skulder, og hvisker;
“Ring eller skriv til mig, hvis du vil snakke”.
Daniel er lidt sur over, at han ikke kom i gruppe med mig. Hans gruppe fik ikke engang løst alle opgaverne, så nu har han lektier for hjemme. Men jeg forklarer ham, at han bliver nødt til at lære noget af det selv, selvom jeg godt vil hjælpe ham, lærer han jo ikke noget af at skrive af efter mig. Det ved han naturligvis godt, men det er pisse irriterende at blive mindet om det.
Jeg er klar over, at jeg må gøre noget for at gøre ham glad igen.
“Jeg giver en pizza i spisefrikvarteret ovre hos Ali på den anden side af vejen”.
Mad er jo vejen til alle drenge teenagers hjerte, så han lyser straks op i et smil. Vi skynder os derover, da der nemt bliver kø i pausen. Der er et ledigt bord, og vi får bestilt pizza og cola.
“Kan du ikke tage med mig hjem i dag, så kan du hjælpe mig med mine lektier”.
“Det vil jeg gerne, men skal spørge Morten først, eller får jeg smæk, men mon ikke du har andre planer udover matematik” ?
Daniel sender mig et liderligt smil, mens jeg skriver til Morten.
“Hvem siger, at jeg ikke kunne finde på at smække dig” ?
Jeg får lov, men skal være hjemme kl 22. Daniel skriver til sin mor, at jeg spiser med i aften.
Da vi får fri, går vi hjem til Daniel. Hans mor vil først komme om nogle timer, så der er lidt tid til hygge.
Da vi kommer ud i køkkenet, tager Daniel en stol frem, og sætter sig.
“Jens, du har igen været en uartig dreng, jeg bliver nødt til at give dig en endefuld”.
Jeg skal lige til at protestere, men så kan se, at Daniel har gang i et rollespil. Så jeg lader mig bliver trukket hen over knæet på ham. Jeg har jo stadig mine jeans på, men Daniel begynder at smække mig rimeligt hårdt. Det er egentlig ret frækt, og gør heller ikke specielt ondt, men tænker, jeg hellere må gå med i legen. Så jeg hyler op, og kæmper lidt imod. Det tænder Daniel, så jeg skal rejse mig op og trække mine jeans ned. Nu ligger jeg med mine flotte Andrew Christian underbukser i vejret. Daniel genoptager straffen. Nu kan det mærkes tydeligere, og en varme og ømhed begynder at sprede sig ud over mine balder. Han slår skiftevis på den ene så den anden balle. Men nu kommer næste skridt, han trækker mine underbukser ned, og blotter min røv, og så går han ellers i gang igen. Nu er der virkelig tale om en endefuld, min røv svier og nærmest gløder. Da han er tilfreds med straffen, bliver jeg skubbet ned på gulvet. Så trækker han mig op på knæ stadig i bar røv med bukserne nede.
Daniel åbner sine bukser og trækker sin pik frem.
“Se nu hvad du har gjort, du må straks gøre noget ved det”.
Jeg er med på legen, og bøjer mig over hans stive pik, og begynder at sutte den. Min egen pik er også banke stiv, og drypper precum. Daniel er blevet smask liderlig og kommer hurtigt i min mund. Som den underdanige dreng jeg er, viser jeg ham, at jeg sluger hans sæd, og min tomme mund bagefter.
“Rejs dig op og tag dine bukser på slemme dreng”.
Jeg forstår nu, at han ikke har tænkt sig at ordne min pik nu Det skal være en del af ydmygelsen.
“Vi har jo noget matematik, vi skal se på”.
Daniel tager sine bøger og pc frem. Jeg bliver nødt til at stå lidt op. Min ømme røv kan ikke sidde ned, lige med det samme.
Så må jeg undervise min boyfriend, med våd og stiv pik i bukserne, og gennem smækket bagdel.
Jeg har jo et fint overblik over opgaverne, og det lykkedes nogenlunde at få Daniel til at forstå matematikken. Så laver Daniel kaffe til os, og finder nogle småkager frem. Jeg kan efterhånden godt sidde ned. Vi hører dæmpet jazzmusik, da hans mor kommer hjem. Og sammen laver vi hjemmelavet mad fra bunden. Det er super hyggeligt, savner helt mine eftermiddage med min mor hjemme på gården.
“Har I drenge klaret det i skulle, så vi kan spise snart” ?
Daniel svarer, ja, og det går op for mig, at hun lige har spurgt om vi har haft sex. Kan jo ikke så godt protestere og sige, at det kun er Daniel, der har fået udløsning, og jeg stadig er liderlig. Maden er lækker, og snakken går fint om bordet.
Vi hjælpes ad med at rydde op, og får lige en kop kaffe mere i køkkenet.
“Tak for mad, jeg må vist se at komme hjemad”
Jeg rejser mig og finder min taske. Daniel følger mig ud.
“Er du okay, skat” ?
“Ja, det var frækt, men pas på hævnen er sød”.
Kommentar