Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 24)

Karakter: 0/0
Visninger: 2898

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, S/M & Fetish, Analsex, Aldersforskel, Onani, Incest og Tvang
Jens (afsnit 24)

Vi får en super dejlig middag på en fin restaurant. Alle der ville have kigget på os, ville tænke her sidder far og søn og hygger. Men sandheden er, at jeg er en villig sexslave for min onkel. Han presser mine grænser hele tiden, men har ikke budt mig noget, jeg ikke kunne lide.
Faktisk er jeg ret taknemmelig for at lære så meget nyt. Når man tænker på min opvækst ude på landet, og frygten for at blive drillet for at være svans, bøsse eller homoseksuel. Kært barn har mange navne, men alle disse var tabu og totalt uaccepteret i mit miljø. Heriblandt fra min egen far. Sjovt at mine forældre ikke havde gennemskuet, at Morten var boylover, og blot overladt deres sekstenårige søn til ham. At jeg havde suttet pik på min storebror i mange år, var der jo ingen der vidste.
Jeg beder om lov til at gå ud og tisse, bliver jo nødt til at sidde ned, da pikburet gør, at det er svært at styre strålen. Ved pisrenden står to mænd, der straks rykker fra hinanden, da jeg træder ind på toilettet. Jeg fristes til at sige de bare skal hygge sig, men vil helst undgå opmærksomhed. De stirrer dog begge intens på mig, da jeg låser mig ind på wc'et. Tænker der står gay tatoveret i panden på mig. Eller måske er jeg bare lækker i andres øjne.
Mændene står der stadig, da jeg går hen for at vaske hænder, og jeg får elevator blikket igen. Jeg smiler til dem via spejlet, og vrikker lidt med røven, før jeg går tilbage til vores bord. Morten har bestilt kaffe og dessert til os. Jeg siger pænt tak, men ved jo godt, at jeg skal yde noget senere.
Hjemme beder Morten mig om at smide tøjet, han tager selv sit eget tøj af.
“Godt min dreng op og lig på bordet på ryggen nu skal du få pik”.
Jeg adlyder med det samme, og trækker benene højt op, og blotter mit hul. Morten er stangliderlig, og smører straks mit hul med glidecreme, og i en bevægelse kører pikken op i mig. Så knepper han mig hårdt, og efter få minutter kremer han mit indre.
“Du kan lige tage et hurtigt bad, men så er det i seng med dig, det er jo skoledag i morgen, men jeg tager buret af dig. Det kan jo være du skal bruge den”.
“Tak for i dag Morten sov godt”
Efter badet ligger jeg lidt med min telefon. Den har jo ikke været med i dag. der er tre beskeder fra Daniel.
“Tak for en dejlig tur, savner dig allerede”
“Kan du komme hjem til mig nu” ?
“Venter på at høre fra dig søde”.
Jeg skriver straks tilbage, at jeg har været på tur med Morten, og først lige er kommet hjem. så kommer der en ny besked.
“Kan jeg ringe til dig nu” ?
“Jep”.
Vi taler sammen om løst og fast, om turen, om den dejlige sex, og lækre Markus, vores søde studiegruppe piger, MEN... så spørger han, hvor jeg var henne i dag, og hvad vi har lavet….
Shit….vil helst ikke lyve for min bedste ven.
“Jo, ser du, Morten har en fetish med puppy play, så jeg har været hund i dag på hundeudstilling, sammen med flere andre”. Jeg prøver at genfortælle det meste, undlader dog det med hanhundene, og fortæller lidt mere om min flotte andenplads.
Jeg kan høre at Daniel bliver tavs. Der har kun været få lyde i den anden ende.
“Hold da op, har naturligvis set det i pornofilm, vidste ikke at det blev dyrket sådan rigtigt. Men jeg er egentlig lidt misundelig. Tror nu nok jeg ville være den, der holdt i halsbåndet med dig nede på gulvet. Så griner han. Du tænder sgu på at være submissiv, men du ved jeg virkelig kunne lide det, da du kneppede mig”.
“Ja søde D… og jeg ser frem til at gøre det igen”.
Så dejligt og ligge og spille på sin pik, med en sød fyr i telefonen. Pludselig kan jeg ikke holde længere, min pik sprøjter sin varme sperm ud over mig. Der lander sæd fra mit ansigt til ned over kroppen. Jeg stønner og grynter.
“Ligger du og onanerer, tror sgu da lige jeg hørte dig komme” ?
“Ja søde, lå lige og tænkte på dig”.
“Vi ses i morgen, må vist lige ud og vaske mig lidt. Kys !”
Kommentar