Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 23)

Karakter: 0/0
Visninger: 2999

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Gruppesex, S/M & Fetish, Analsex og Tvang
Jens (afsnit 23)

Da jeg vågner er det med en vis uro i maven. Jeg skal være hund på en hundeudstilling. Kom ikke og sig jeg ikke får afprøvet noget. Går ud og tisser, må jo sidde ned på grund af pikburet, men så smutter jeg i bad. Da jeg er færdig på badet, går jeg nøgen ud i køkkenet, her sidder Morten med sin kaffe.
“Godmorgen min dreng, er du klar til showet i dag, der er morgenmad klar til dig” ?
Jeg kan se at Morten glæder sig til dagen. Så sætter mig bare ned, og får noget brød og kaffe. Morten hjælper mig herefter med at få alt udstyret på plads, starter med harnisk, derefter halsbånd og hundesnor, så kommer knæ og albuebeskytterne på og til sidst hundemasken og halepluggen.. Nu er jeg sgu en hund eller puppy. Vi tager lige et par omgange i stuen, for lige at repetere. Får kun enkelte slag med hundepisken, for lige at markere, hvem der bestemmer. Da Morten er tilfreds får jeg en badekåbe over mig og bliver trukket med ud til bilen, hvad jeg ikke havde tænkt på, er, jeg jeg skal ligge i bagagerummet under kørslen.
Bilen stopper, jeg har ligget okay på et tæppe. Da jeg kan se noget igen, holder vi foran en gammel nedlagt landsbyskole. Der holder en del andre biler, flere af dem med stål hundebure i deres stationcars. Så er det ned på knæ, har fået besked på at jeg under ingen omstændigheder må sige noget, andet end vov og lyde. Hver hundeejer har sin egen stadeplads langs ribberne i den gamle gymnastiksal. der hænger navneskilte over hver plads. Fuck, jeg hedder Fido 2.
Kan se en del andre drenge/hunde på plads. Tøjret til ribberne. Min nabo puppy ser ikke ret gammel ud, en lækker dreng på vel en 12-13 år. Hunden hedder Whisky, måske på grund af hans rødbrune lange hår. Han kravler hen og snuser lidt til mig bagi. Det er tydeligt, at han går op i rollen, og sikkert har været udstillet før. Så kommer han op til mit hoved, og hvisker et næsten uhørligt, “hej Fido”.
Jeg kan se at Morten står klar med pisken, skal ikke nyde noget af at svare med ord. Så siger bare “vov”.
Nu kommer der en stemme i højtaleren, hundeejerne får besked på at gå rundt og vise deres hunde frem for dommeren. Det er lidt komisk, men også lidt spændende og sexet. Tror vi er ca ti hunde. Enkelte af hundene er helt sikkert voksne unge fyre. Da jeg lige mister koncentrationen, får jeg med det samme et hårdt slag med pisken. Føj det sveg. Jeg skal vist passe bedre på, hvis min røv ikke skal blive for stribet. Hver gang vi passerer dommerbordet skal vi udføre en ordre eller kunst. Fx sidde pænt, give pote, rulle rundt, logre med halen, eller dække helt ned. Jeg klarer mig fint, godt vi fik øvet i går. Så jeg får en godbid i form af et stykke chokolade.
Så kommer der en ny besked via højttaleren. “Alle hun puppies bede gøres klar”.
Jeg bliver trukket ud midt på gulvet, og får taget min haleplug ud. Vi er åbenbart fire, heriblandt min nye ven Whisky. Vi er alle i chastity.
“Værsgo til alle hanhunde”.
Nu forstår jeg det, de andre hunde har jo ikke chastity på deres pik. Mærkes straks en bag mig, der slikker mig i numsehullet, og ret hurtigt efter en pik, der trænger op i mig. Hanhunden knepper mig som en drøm, kan mærke safterne fra min prostata dryppe fra mit bur. Da han er kommet, står den næste klar. Potehanskerne ligger på mine skuldre, mens han kneper mig hårdt. Fuck, det er skønt.
Desværre er der ikke mere til mig lige nu. Men kan se at Whisky stadig får pik. På lydene fra ham, kan jeg høre, at han også virkelig nyder det.
Det er blevet tid til dagens præmier. Meget overraskende blive jeg kaldt op. Sammen med to andre puppies. Tredjepladsen går til en stor hanhund med masser af kropshår. Men så bliver jeg kåret som vinder af andenpladsen. Whisky den lækre lille tæve vinder naturligvis. Men jeg er ret stolt, og det håber jeg også Morten er.
Så er det hele pludselig forbi, og jeg skal ud og ligge i bagagerummet igen. Da vi er hjemme og holder i garagen, bliver jeg lukket ud.
“Det var fandeme godt klaret min dreng, når du har været i bad og fået klædt om, tager vi ud og spiser”.
Jeg drister mig til at sige; vov, vov…..


Kommentar