Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 22)

Karakter: 0/0
Visninger: 3217

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Skolesex, Incest og Tvang
Jens (afsnit 22)

Jeg vågner ved at jeg skal tisse, der er rimeligt lyst, og vi ligger mere eller mindre oven på hinanden. Jeg får befriet mig fra arme og ben fra Daniel og Markus, og finder vej til toilettet.
Tænker jeg lige så godt kan tage et bad med det samme, så er der mindre trængsel senere.
Nu kommer pigerne hjem, jeg kan høre de fniser lidt uden for døren, men så kommer de begge ind på toilettet. Jeg står bag badeforhænget, der et et snup bliver trukket til side. Pigerne kigger op og ned ad mig.
“Du er sgu en lækker dreng, Jens, en skam du er til fyre”.
Så sætter de sig på skift ned og tisser.
“Er du færdig, så overtager vi badet nu” ?
Der er ikke megen plads, da jeg træder ud af badet. Mens jeg tørrer mig, gramser pigerne på mig. Jeg får kantet mig ud, og må se af få liv i Daniel og Markus. Vi skulle gerne nå noget morgenmad, før bussen kører. Jeg rusker lidt i dem, og da de vender sig om, er de begge morgen stive.
“Hej skat, kan du ikke lige hjælpe os med det her” ?
Jeg kravler op i sengen, griber om begge pikke, og skifter til at sutte lidt på dem efter tur. Markus kommer først, og jeg sluger hans morgensperm, og koncentrerer mig så om min fyr.
Da han også sprøjter, får jeg ladning nummer to.
“Det er sgu fin service her på stedet, hvordan skal vi klare os derhjemme” ?
Hverken Markus eller Daniel nåede i bad. Vi fik travlt med at pakke og få lidt at spise før vil skulle med bussen hjem.
Efter en times tid er vi tilbage ved gymnasiet. Jeg har halvsovet det meste af turen. Men om ikke Morten står og venter på mig. Han store lækre Audi skal køre has dreng hjem. Jeg når lige at kysse lidt med Daniel, så går den korte tur hjem.
“Dejligt at se dig hjemme igen, vi skal træne, der er hundeudstilling i morgen”.
“Jamen Morten, du har da ingen hund”.
Fuck, det går op for mig, at det vist er mig, der er hunden……
“Var det Daniel du kyssede med, ham kan du godt invitere hjem til middag en dag snart”.
“Tak Morten, det ville da være super dejligt”.
Hjemme på værelset er der ganske rigtigt lagt en del udstyr frem på min seng. En hundemaske, halsbånd med rem, læder harnisk, en butt plug med hale samt knæ og albuebeskyttere.
“Vi tager lige en god frokost, så skal vi træne en del efter du har været i bad, og er blevet skyllet”.
Jeg er straks inde i rollen som den lydige dreng uden egen vilje.
Det er en lækker frokost med sild og laks, lidt lunt og ost. Hertil øl og snaps.
Jeg skal fortælle om turen, og hvad jeg har lavet. Jeg fortæller kun om Markus, udelader Mikkel, da jeg ikke vil bringe ham i fare. Morten virker glad og tilfreds, og vi skal lige nå at se en fodboldkamp på tv. Jeg skal dog lige tage alt tøjet af og ligge hen over Mortens skød med numsen i vejret. Heldigvis vinder det hold Morten holder med, så han nøjes med at kæle med min røv. Da kampen er forbi, bliver jeg sendt i bad.
Efter badet instruerer Morten mig i at anvende alt puppy legetøjet. Men det første der sker, er at jeg får et lille sort chastity på. Så harnisk, derefter halsbånd og buttplug, samt knæ og albuebeskytterne og til sidst masken. Remmen i halsbåndet; Nu er jeg Mortens lille hvalp.
Jeg skal lære at gå pænt ved siden af knæet, sidde, dække og gø på komando. Jeg jeg ikke er hurtig nok, får jeg et dask i numsen med hundepisken. Da jeg kan det meste, skal vi ud i haven. Godt hegnet er rimeligt højt, selvom det er sjovt at lege hund, er det jo ikke lige det man ønsker andre skal se. Jeg skal tisse op ad en busk. Det er faktisk ret umuligt med buret på, så det meste af mit pis løber ned ad mig selv. Jeg får lært at logre med halen, og tigge om godbidder.
Efter er par timers tid er jeg udlært som puppy. Jeg har endnu ikke hørt om hunde udstillingen i morgen, men jeg er ret spændt på, hvad det indebærer. Da vi kommer ind igen skal jeg tage udstyret af igen, men beholde buret på pikken. Morten er selvfølgelig blevet liderlig, så jeg skal sutte lidt før, jeg skal kneppes. Doggystyle giver ret god mening nu.
Så bliver jeg sendt i køkkenet, jeg skal lave pasta med kødsovs. Morten sidder og får sig en glas rødvin, mens jeg nøgen knokler med maden.
Maden bliver ret vellykket, perfekt krydret og tilpas med grøntsager. Jeg får også et glas dejlig vin. Efter maden skal jeg bare lige rydde op, så får jeg lov til at gå i seng.
Kommentar