Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 21)

Karakter: 0/0
Visninger: 2633

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex og Skolesex
Jens (afsnit 21)

Daniel kommer til at sidde ved siden af Markus, naturligvis, jeg sidder overfor mellem vores piger. Maden er god og vi har købt flere flasker vin. Markus bager helt vildt på Daniel, det er jo okay, har jo selv været der. Da de sammen smutter ud ad døren, ved jeg jo godt, hvad de skal. Gad vide om jeg får noget i aften, eller jeg måske bare skal hygge mig. Pigerne er ude at danse sammen, så pludselig sidder jeg alene. Never mind, vinen er god.
Mens jeg bare sidder og kigger, mærker jeg at en person har sat sig ved siden af mig.
“Hej jeg hedder Oliver, keder du dig” ?
Jeg vender hovedet...og så...hjertestop...der sidder den mest lækre fyr ved siden af mig. Hvorfor har jeg ikke set ham før?
“Nej, egentlig ikke min fyr er skredet med en anden, så måske jeg bare skulle gå hjem i seng”.
“Du kunne jo også danse med mig”.
“Fuck, jeg mener ja, det vil jeg gerne, jeg hedder Jens”.
“Det ved jeg da godt”.
Oliver har hvide jeans og en lyseblå t-shirt på. Hans hår er halvlangt lysblond. Hans hud har lige præcis den lækre solbrune sommerfarve jeg elsker. Men det bedste er øjnene, de er klare blå, lige til at dykke i.
Oliver rækker mig hånden, og vi går sammen ud på dansegulvet. Fuck, jeg har savnet at danse, og fyren kan sgu også bevæge sig. Der er flere hurtige numre, og vi får godt gang i den. Faktisk er der flere, der stopper op, og kigger på vores dans. MEN, så kommer der et langsomt nummer. Snedig DJ.
Naturligvis træder han ind i mit personlige rum, og lægger armene om livet på mig. Vi er begge ret svedige, men han dufter godt. Jeg lægger mit hoved ind til hans skulder, han er en del højere end mig. Da han kysser mig i nakken, får jeg et elektrisk stød. Jeg vender ansigtet mod ham, og får det første kys på munden. Det går lige i pikken. Vi er vel egentligt stoppet med at danse, står bare og vugger til musikken. Det er en meget populær sang, så der er mange på dansegulvet, men vi er bare dybt inde i hinandens munde. Oliver lader en hånd glide ned ad ryggen på mig, og snart efter har han fat om min røv. Vores kroppe er nu helt tæt, og jeg kan mærke han er stiv.
“Skal vi finde et sted, jeg har lyst til dig” ?
“Hvad med ovre i undervisnings fløjen, så der var nogle grupperum, så hvis der ikke er låst…” ?
Vi smutter i ud i den friske luft, og hånd i hånd går vi hen og tager i døren, hurra, den er åben. Inde i grupperummet, trækker vi gardinet for og sætter en stol under dørhåndtaget. I mørket, trækker vi vores tøj af, og står nu nøgne sammen. Det er umuligt at se hans pik, så jeg må føle mig frem, den virker stor og våd. Jeg går på knæ og tager pikken i munden. Kan høre det er lige noget for ham, han stønner højlydt. Oliver trækker mig op, og får mig til at ligge på ryggen på bordet.
“Jens, jeg har lyst til at kneppe dig, siden jeg så dig første skoledag”.
Han spytter på sine fingre og lader to af dem trænge op i mig. Jeg ved jo godt man burde bruge gummi, og alt det der, men lige nu er jeg så liderlig efter hans pik, at det er ligemeget.
Da hans fingre bliver udskiftet af hans pik, er det min tur til at stønne af vellyst. Han knepper med et dejligt rytmisk tempo, og rammer mit sted igen og igen. Jeg kommer, selvom han ikke har rørt min pik. Alene ved analorgasmen, sprøjter jeg min sperm ud over mig selv. Det tænder Oliver, og så kommer han også oppe i mig.
“Fuck Jens, du er dejlig, håber jeg må kneppe dig igen snart”.
“Tak, det må du gerne, men vi skal lige tage hensyn til Daniel, vi danner par for tiden”.
jeg får mit tøj på og går ud i natten med tømte nosser. Gad vide hvad Daniel laver, er han mon i gang med Markus den rødhårede viking ? Jeg går i hvert til fald i seng nu. Vi skal ret tidligt op og med bussen hjem allerede kl 10.
I hytten ligger Daniel og Markus og sover splitternøgne oven på vores dyner. Der stinker af sex, men jeg dufter nok ikke meget bedre selv. Børster tænder og smider mig nøgen ved sine siden drengene.
Kommentar