Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 20)

Karakter: 2.0/1
Visninger: 2733

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Skolesex
Jens (afsnit 20)

Efter en solid frokost, skal der afholdes en fodboldturnering. Der skal både være drenge og piger på holdene. Jeg slipper heldigvis, da jeg er skod til bold. Men Daniel er kommet på et hold. Så jeg driver lidt og kigger på kampene. det har ikke min store interesse, men enkelte af drengen er nu ret lækre i korte bukser. Mens jeg står og kigger, kommer Mikkel hen bag mig.
“Keder du dig, skal vi gå op til min hytte og få os en kop kaffe” ?
Ved naturligvis godt hvad prisen på kaffe er, men måske vil han mere denne gang. Vi smutter derfor over til den hytte Mikkel har for sig selv. Han sætter faktisk vand over og tager instant kaffe frem, men der er et liderligt blik i hans øjne, og en stor bule i hans bukser.
“Er du okay med, hvad vi lavede i buskene i nat” ?
“Ja, det var da frækt”.
Mikkel laver kaffen, og sætter sig på briksen op ad mig. Så lægger han en arm rundt om min skulder, og trækker mig ind til et kys. Den anden hånd finder ned til mit skridt. Min pik er naturligvis også stiv. Han trækker min t-shirt op over mit hoved, og begynder at sutte på mine brystvorter. Hans hånd glider ind under elastikken i mine shorts, og med et fast greb begynder han at spille på min pik.
Mikkel rejser sig op, og tager sit tøj af. Han er ret flot sportstrænet med tydelige muskler, og en helt glat stor og våd pik.
Han trækker mig op og får taget mine bukser af. Så bøjer han mig frem over bordet, og begraver sit ansigt i min revne. Må indrømme, at jeg stønner lidt, da jeg kan mærke hans tunge et stykke oppe i mit hul.
Ned fra hylden over ham finder han nu en tube glidecreme og kondomer frem. Han sætter gummiet på og smører et lag creme på sin pik. Så trænger han op i mig, og knepper mig hårdt. Han er rimelig holdbar, så jeg når virkeligt at nyde det. men så kommer han i et brøl.
“Fuck, Jens, du er bare den mest sexede dreng på skolen”.
“Tak, tror jeg smutter over i bad nu, men tak, vi ses”.
Da jeg kommer hjem i hytten ligger pigerne nøgne på vores seng.
“Jeg skal bare lige have et bad”.
“Åh, undskyld, troede du var til fodbold”.
“Det er helt okay, vi har jo taget dobbeltsengen”.
Jeg skynder mig ud i badet og låser døren. Mens jeg står under bruseren, banker det på døren. Daniel er kommet hjem, og trænger også til et bad.
“Så du vores piger, de ligger sgu i vores seng” ?
“Det er vel okay, vi bruger den jo ikke lige nu”.
Jeg får et dejligt kys af Daniel, der nu er nøgen, og er kommet ind under bruseren til mig. Hvor er det bare dejligt at stå der med sin fyr. Men vi skal gøre os klar til den store festmiddag. Så vi må ud og finde noget præsentabelt tøj frem. Heldigvis har jeg pakket et jakkesæt og et slips, og min skjorte er næsten ikke krøllet efter en tur i kufferten. Daniel har også pæne bukser med og en okay skjot, men ingen jakke.
“Fuck du ser sgu godt ud i det jakkesæt”.
Jeg kysser min date for aftenen, og er godt tilfreds, da jeg kigger mig i spejlet.
Pigerne som nu er på vej i bad, smiler, og siger også pæne ting om os. vi beslutter at vente på vores piger, og følges med dem. De er heldigvis ret hurtige i badet. Helt ugenert tager de deres flotte lingeri på, og finder passende kjoler i deres gemmer. Men fuck, det tager en mindre krig for dem at lægge makeup. Vi er lige ved at opgive, sidder bare og glor.
“Må vi ikke lige tegne jeres øjne op drenge, I trænger sgu til lidt stil” ?
Pigerne tager en hver, og så må vi finde os i at være makeup dummies.
Da jeg kigger i spejlet, ligner jeg en fra en pop video fra 70’erne. Men det er jo fest. Vi kysser vores piger og går op til festmiddagen.
Kommentar