Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 18)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2526

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin, Oralsex og Analsex
Jens (afsnit 18)

Da jeg kommer tilbage til hytten, kan jeg høre, at pigerne er i bad sammen. Daniel ligger stadig i dødelig søvn. Og lige så påklædt som da han væltede i seng. Jeg sætter mig op på ham, og prøver at få liv i drengen. Modvilligt åbner han øjnene, men så breder der sig et vidunderligt smil, da vi får øjenkontakt. Jeg giver ham et morgenkys. Han smager ikke ligefrem godt, men det er min fyr.
“Op med dig din dovne fyr, der er morgenmad om tyve minutter”.
Pigerne er færdige i badet, og kommer nu begge nøgne ind i rummet. De fniser lidt, Det er nogle flotte piger og Christine er helt glat i skridtet, hvor Mia har en lille dusk. Deres ungpigebryster står flot ud i rummet.
“Der er vist ingen grund til at være generte, badet er jeres drenge”.
Jeg får daniel op ad stå, og hjælper ham med at få tøjet af. Det bliver et lille show for pigerne, da Daniel nu står helt nøgen med en dejlig stiv morgenpik. Selv får jeg også klædt mig af, og trækker min fyr med ud under bruseren. Men han vil have mig nu, så jeg skal bøje mig ind over toilettet, og med ikke andet end vand som glidecreme, trænger han op i mig. Skønt at mærke ham igen. Roligt som om han næsten stadig sover, knepper han mig. Da han endelig får udløsning, vågner han helt op igen.
“Det var godt, jeg kan jo ikke få tisset med det her morgenjern”.
Så vender han mig om og presser mig ned på gulvet. Og lader sit morgenpis plaske ud over mig. Jeg smager på det, det er ret frækt, og temmeligt stærkt i smagen, men ikke ubehageligt.
“Nu bliver jeg vist nødt til at vaske dig skat, du lugter jo af pis”.
Daniel tager vores bodyshampoo og vasker mig over det hele, men da han kommer til mit skridt, går han på knæ, og sutter mine nosser og stive pik. Jeg sender hele min ladning i munden på min fyr. Daniel viser mig, at han sluger det hele. Så rejser han sig om og giver mig et kys. Jeg kan smage min egen sæd.
Så fortsætter jeg med at vaske ham.
Da vi kommer ud fra badet er vi alene i hytten. Vi tager blot lidt løst tøj på og skynder os op og spise.
Mens vi spiser, kan jeg se at Mikkel holder øje med mig. Enter har han fået dårlig samvittighed, eller han ønsker mere. Tror mest på det sidste.
Kommentar