Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

jens (afsnit 17)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2928

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex, Natursex og Første gang
Jens (afsnit 17)

Midt på natten vågner jeg ved, at Daniel skal ud og tisse. Han larmer lidt, men kommer dog tilbage til sengen. I køjen ved siden af ligger der også en og sover, kan ikke se om den øverste bliver brugt. Christine har sikkert fundet sig en date. Daniel snorker allerede ige. Kunne ellers godt bruge lidt sex, men det må vente. Da jeg vågner næste gang er der blevet lyst udenfor. Nu kan jeg se at begge piger ligger i samme seng, og de er tilsyneladende nøgne. Tænker, wauw, skønt de også kan nyde hinanden.
kigger på uret, og kommer i tanke om at der var et morgenløb her kl 7. Jeg er absolut ingen sportsmand, men det ville nok være godt med lidt frisk luft i lungerne. Så smutter i et par små shorts og en t-shirt og et par gamle træningssko. Der er vel omkring 20 stykker, der er mødt op. Heriblandt den lækre rødhårede fyr fra i går. Han kommer hen og præsenterer sig.
“Hej, jeg hedder Markus, undskyld, hvis jeg kom til at drikke din ven fuld i går”.
“Det klarede han vist meget godt selv”.
“Alle taler om at I er et par, og åbne homodrenge”.
“Det er faktisk ret skønt ikke at skulle skjule sin seksualitet”.
Nu starter løbet, kan godt mærke at jeg burde være i bedre form, løber mest med en gruppe af piger, og nogle enkelte overvægtige fyre. Markus er forsvundet forude. Da vi løber ind i en mindre skov, ser jeg, at Markus sidder på en træstamme. Stopper op og spørger om der er noget galt. Han kigger mig i øjnene, og lader de andre løbe forbi.
“Jeg ville ønske jeg turde være ligesom dig, jeg ved jeg er bøsse, men kan ikke få mig til at leve det ud, alle tror jeg er straight ,og jeg går ud med piger, men kan ikke finde ud af at have sex med dem”.
Jeg lægger en arm om ham, og giver ham et kys på munden. Han se helt skræmt ud først, men så får jeg et længere vådt kys tilbage.
“Undskyld, men du lignede en der trængte til et kys, jeg har besluttet mig til at være åben gay, nok fordi jeg har skiftet miljø fra den lille by jeg kommer fra, og jeg ville ikke kunne holde mig fra de lækre fyre alligevel”.
Markus griner og smiler, og kysser mig igen.
Nu kan jeg se teltet i hans stramme løbebukser, der jo ikke skjuler noget.
“Jeg kan da ikke sende dig videre med den strittende ud, kom vi går i mellem træerne, så hjælper jeg dig”.
Jeg tager Markus i hånden og fører ham et lille stykke ind, så går jeg på knæ og trækker hans bukser ned. Det er første gang jeg ser røde pubeshår. Det er faktisk ret sexet. Uden yderligere, tager jeg ham i munden, og giver ham min luksus oralbetjening. Der skal ikke meget til, så sprøjter han min hals og mund til med sperm.
Han stønner og vrider sig i orgasmen. Jeg rejser mig op og lader ham smage noget af sin egen nektar.
“Må jeg også gøre noget for dig nu” ?
“En anden gang, jeg må vist hjem og få liv i Daniel og få ham sendt i bad før morgenmaden”.
Så løber jeg tilbage hvor vi kom fra, og Markus fortsætter ad ruten fremad, nu med lidt mindre pres i nosserne.
Kommentar