Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 16)

Karakter: 0/0
Visninger: 3038

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex, Aldersforskel, Skolesex og Natursex
Jens (afsnit 16)

I bussen sidder jeg sammen med Daniel, men Mikkel sidder lige bag, og jeg kan fornemme ham lige i nakken på mig. Jeg holder i hånd med Daniel, vil ikke have han skal blive urolig.
Da vi ankommer til feriecentret, finder vi vores hytte sammen med pigerne. Vi smider bare vores bagage på sengene, og går ud til de andre unge. Der er høj stemning, nogle har allerede drukket en del øl, og slæber rundt på flere. Vi skal samles i hallen, der hører til stedet. Her bliver vi inddelt i grupper, og får besked på at klæde om til sportstøj og stille om femten minutter igen. I hytten er pladsen trang, men ingen er generte, og vi klæder om både drenge og piger. Hvis jeg var til piger, ville jeg nok havde bemærket, at pigerne er ret flotte og har lækkert undertøj på, men jeg kigger mest på Daniel.
Jeg er kommet i en gruppe på 7 andre nye og en ældre 2. gér. Vi skal dyste i diverse tossede sportsgrene, som blinde høvdingebold og forskellige stafet lege. Det er faktisk ret sjovt. Dem der har drukket mest alkohol, ligger det meste af tiden ned, mens vi andre sveder og hygger os. Inden aftensmaden, har vi en halv time til at bade og klæde om. Da jeg kommer tilbage til hytten er Daniel endnu ikke kommet. Men Mia er ved at smide tøjet.
“Vil du med i bad, så går det hurtigere”. Mia er nøgen nu, og står med bodyshampoo i hånden. Jeg tænker pyt, og smider ligeledes tøjet, og går med i bad. Mia er synligt interesseret i min krop, og forventer nok, at jeg tager initiativ til noget. Selvom vi står ret tæt, er min pik ikke det mindste stiv. Vi vasker os bare, og kæler lidt. Mia vil kysse, det ser jeg ikke noget forkert i, så gengælder kyssene. Nu kan vi høre de andre er kommet “hjem”. Så vi tørrer os hurtigt, og går ud af badet. Daniel sidder på sengen, og kigger mistroisk på mig. Jeg skynder mig at give ham et kys, mens jeg stadig er helt nøgen. Christine er allerede nøgen og på vej i bad. Mia klæder sig på, men kan nu se, at der er liv i mit lem. Jeg tager dog noget tøj på. Og da Christine er færdig på badet, skynder Daniel sig derud. Da vi samlet går op for at spise aftensmad, føler vi os faktisk som en gruppe.
Mange har øl eller andet alkohol med til maden, den tanke er slet ikke faldet mig ind. Jeg nyder bare noget vand til maden. Der skal være fest om aftenen, og et rock band skal spille. Baren er åben, så jeg går op efter lidt til mig, Daniel og pigerne. I baren står Mikkel, han sælger mig fire øl.
“Jeg har bar tjans til kl 22, kan vi mødes til en snak der” ?
“Øh, ja…..det kan vi vel godt”.
Jeg tager øllene med ned til vores bord. Vi skåler for vores studiegruppe. Vi bunder hurtigt vores øl. Så er det Mias tur, hun henter en omgang. Bandet stiller op, og pigerne vil danse. Vi gør vores pligt og byder pigerne op til dans. Jeg danser med Mia, der klæber sig op ad mig. Heldigvis er musikken ret hurtig, så jeg undgår at danse helt tæt. Jeg er ret selvsikker på et dansegulv, de mange timer til dans giver bonus. Men nu kommer Daniel, han vil have næste dans med mig. Han er stiv som et bræt og danser som en klovn, men han er min date, så det er okay. Da der kommer en rolig sang, kan vi endelig komme helt tæt, og jeg fører ham i dansen. Vores munde er sammenføjet. Og jeg kan mærke hans dejlige stive pik.
“Skal vi lige smutte ned i hytten, og klare det lille problem” ?
Det er han naturligvis med på.
Vi lægger os på sengen, og jeg trækker Daniels bukser lidt ned. Så får jeg pikken i munden og sutter ham tom. Daniel vil gengælde, men jeg siger det kan vente.
Tilbage til festen får vi nogle drinks, og prøver at snakke lidt med folk. Daniel falder i snak med en lækker rødhåret fyr fra 2. g. Så jeg holder min aftale med Mikkel, og går i baren ved 22 tiden. Ved ikke lige, hvad jeg skal med min matematiklærer. Men han er hot og vel ikke mere end 30 år. Da Mikkel ser mig, snupper han to øl, og vinker mig med ud på gårdspladsen. Det er stadigt ret lyst. Solen er kun lige gået ned. Mikkel rækker mig den ene øl, og lægger en arm om min skulder.
“Kom lad os gå lidt”,
Jeg følger med, men kan mærke, at jeg jeg snart skal have lærerpik.
Da vi kommer hen til et mere lukket område med buske, kommer Mikkels hånd ned på min røv.
“Du er en spændende elev, tror du var den eneste der løste alle opgaver”.
“Jeg tror du ønsker sex med mig, det er okay, men jeg er kommer sammen med Daniel, så det skal være lidt diskret”.
Så knapper han mine bukser op, og lader dem falde ned om anklerne på mig. Mikkel er lidt fuld, og han lugter lidt af cigaretter. Han begynder at kysse mig, samtidig med at en finger finder min bagindgang. Jeg tænker, det næppe kan skade min karakterer, så går på knæ og tager hans pik frem. Den er godt våd. Da jeg får ham i munden, stønner han liderligt. Og efter få minutter sprøjter han sin sæd i min mund. Jeg rejser mig op, og tager mine bukser på igen. Jeg smutter væk, før han helt er kommet til sig selv efter orgasmen. Skylder lige spermresterne ud med resten af øllet. da jeg er tilbage, sidder Daniel stadig en dyb samtale med den rødhårede fyr. Tror faktisk ikke han har bemærket, at jeg lige har været ude. Daniel vender sig om.
“Er det ikke rigtigt” ?
“Sikkert”.
Den berusede Daniel taler som fulde teenagere nu engang gør. Han tror sikker, jeg har fulgt med i deres indviklede snak.
“Tror det er bedst, du følger mig tilbage nu, jeg er vist lettere beruset”.
Jeg støtter min fyr hjem til hytten. Opgiver at klæde han af, og få ham til at børste tænder. Og da jeg selv kommer ud fra badeværelset, snorker han dybt.
Kommentar