Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 14)

Karakter: 4.0/1
Visninger: 2530

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Oralsex og Analsex
Jens (afsnit 14)

Næste morgen er Morten i fint humør. Jeg kan nøjes med at give ham en morgensutter, før jeg skal afsted. Morten tager til USA til en sikkerhedskonference, og bliver væk næsten en uge. Jeg har huset for mig selv, og er jo ikke låst i chastity. Stor frihed. Jeg har tilmed fået en del lommepenge sat ind på min konto.
Daniel venter foran hovedindgangen igen. Det ville jeg godt kunne vænne mig til. Efter et lidenskabeligt morgenkys går vi hånd i hånd op til klassen. På vejen fortæller jeg ham om min nyvundne frihed. Jeg bliver inviteret til at spise hjemme hos Daniel i aften. Han ringer, og meddeler, at jeg kommer med ham hjem. Føler mig næsten som en svigersøn, der skal præsenteres. Dagen går fint, og jeg er jo en bogorm, så det falder mig nemt at studere og lære nye ting. Kan godt mærke på Daniel, at han er mere presset. De andre i klassen opfatter os vist allerede som et par, det er egentlig en ret fed fornemmelse. der er ingen der kommer med kommentarer, de smiler nærmest sødt til os, når vi lige må kysse lidt. Pigerne i vores studiegruppe er også ret friske og søde. Vi hører om rusturen, der er fra i morgen eftermiddag til lørdag formiddag. Det lyder rigtigt spændende. Vi skal bo i hytter med studiegrupperne i hver sit lille skur af et hus. Der er kun et værelse, et mini toilet med bad og et tekøkken i hjørnet. Daniel og jeg får dobbeltsengen, og pigerne deler køjesengen. Vi kan nok ikke have sex mens pigerne er til stede, men nu må vi se.
Da skoledagen slutter følges vi hjem til Daniel. Daniels mor er hjemme, og vil lave te til os og har bagt kage, så vi sætter os i køkkenet og snakker. Hun er meget interesseret i mig, jeg skal forklare om min opvækst på gården, og om at jeg bor hos min onkel. Ind imellem får jeg lidt at vide om Daniel, han har vist haft flere drenge med hjem. Han bliver lidt rød i hovedet, og prøver forgæves at dæmpe sin mor. Pludselig siger hun, at vi kan gå ind på værelset og gøre det drenge nu engang skal, mens hun laver mad. Sagde hun lige, vi skulle gå ind og have sex, det tror jeg faktisk hun mente. Nu er det min tur til at rødme lidt.
Vi smutter ind på værelset. Der er en dejlig dobbeltseng, et lækket musikanlæg og en større samling cdér. Daniel sætter blid jazzmusik på, og begynder at at tage tøjet af. Det er første gang jeg skal se ham helt nøgen, har jo kun set hans lækre pik. Selv får jeg hurtigt smidt kludene, og vi står tæt sammen, med vores stive pikke mod hinanden. Daniel går på knæ og tager min pik i munden. Jeg er helt uvant med, at det er mig der skal nyde og ikke yde. Men så kommer der en hånd på min numse, og en finger finder mit hul. Jeg siger det er okay, og at han godt må kneppe mig. Jeg lægger mig derfor på alle fire på sengen, og Daniel finder noget glidecreme frem og smører mit numsehul og sin pik. Helt ubesværet trænger han op i mig, jeg er vist blevet helt god til det. Han knepper roligt i takt til den fine musik, men kommer alligevel ret hurtigt oppe i mig. Så vender han mig om, og sutter min pik til den skønneste udløsning. Vi ligger lidt og kysser, mens vi lader spermklatten glide mellem vores munde.
“Lad os tage et bad, så kan vi nok spise om lidt!.
Badet ligger lige op ad værelset, så vi går nøgne ud på badeværelset, og tager et hurtigt brusebad. Ind igen og i tøjet.
Så går vi ud i køkkenet igen.
“Det var godt drenge, nu kan i lige hjælpe med at dække bord, far kommer om lidt”.
Da Daniels far kommer, hilser han pænt på mig, han ligner lidt en revisortype, så det er han sikkert også. Maden er ret traditionel, men smager godt. Efter kaffen, må jeg hjemad, skal jo pakke til turen, og vil prøve at sove hjemme alene uden, at skulle stå til rådighed.
Ansigtsgenkendelses låsen virker fint, og lyset er jo automatisk. Gør mig klar til natten
Jeg stiller dog min alarm og falder hurtigt i søvn.
Kommentar