Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

jens (afsnit 13)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 3007

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Skolesex og Tvang
Jens (afsnit 13)

Jeg vågner, og føler mig dejligt udhvilet. Efter et hurtigt bad, får jeg morgenmad og kaffe. Morten er taget på arbejde. Min stakkels numse, har det efter omstændighederne godt. Der er ingen mærker kun lidt lettere rødmen. Skønt at kunne iføre sig nogle lækre halvlange shorts og en pæn t-shirt. Tager dog også en hættetrøje med, hvis det skulle blive køligere. Så afsted på min cykel. Da jeg stiller min cykel i stativet står Daniel foran hovedindgangen til gymnasiet, og spejder efter mig. Der breder sig en varm glæde i min krop af at se ham stå der, og min pik reagerer også. Jeg tager mig sammen, og giver ham et kram og et kys i fuld offentlighed. Det føles rigtigt rart.
“Godmorgen søde, har du sovet godt” ?
“Jo tak, men det bliver en lidt længere forklaring, hvis du skal forstå mine hjemlige forhold”.
I klassen er der 31 studerende, så pladsen er trang, det er stadig mest introduktion, og boglister, afkrydsninger med videre. Men så kommer vores matematiklærer ind i klassen. Han ser brand godt ud, men han er sikkert straight. Han hedder Mikkel og begynder straks at undervise. Jeg tænker han vil skræmme os lidt og skabe respekt om sig. Så får vi nogle ark med opgaver, som vi skal klare to og to. Daniel kommer straks hen, og siger, vi skal arbejde sammen. På gangen er der masser af gruppeborde. Det viser sig hurtigt, at jeg nemt kan løse opgaverne, hvorimod det falder noget sværere for Daniel. For bedre at forstå sætter han sig ved siden af mig, mens jeg prøver at forklare ligningerne. Men så går det op for mig, at han ikke hører ordentligt efter, han sidder bare og kigger på mig, da han lægger en hånd på mit lår, bliver jeg rød i hovedet.
“Hvor er du smuk, tror jeg får brug for meget privatundervisning fra dig”.
Jeg kan mærke min pik begynder at blive stiv. Daniels hænder er få centimeter fra den. Så tager jeg fat og hans hånd, og fører den direkte op til mit skridt. Ingen bemærker noget, da Daniel begynder at lege med min stive pik gennem stoffet.
“Tror der er noget der trænger til lidt omsorg”.
Jeg tager min hånd ned og mærker på Daniels pik, den er naturligvis også hård som sten.
“Skal vi gå en tur på toilettet og klare problemet, så kan jeg bedre koncentrere mig om matematikken”.
Vi går ud på toilettet, der er ingen derude, så vi smutter ind i en bås og låser døren. Pladsen er trang så Daniel tager sine bukser ned om anklerne, og sætter sig på toiletbrættet. Jeg bøjer mig ned og får for første gang Daniels pik i munden. Den er helt våd af precum, og jeg bemærker, han ikke har noget forhud. Ti hi, det måtte jo komme, min først omskårede pik. Han smager naturligvis skønt. Og efter min ekspert sutning kommer han i min mund.
Jeg sluger det hele. Og viser ham min tomme mund. Men så kommer der nogle andre ind på toilettet, de går hen til pisrenden. De snakker højt, mens de lader deres vand. Vi er helt stille, smiler bare til hinanden. Da de er gået ud igen, smutter vi også ud.
“Jeg vil meget gerne gøre det for dig senere, vil du med hjem, når vi er færdige her i dag”.
Jeg siger ja tak, men at jeg skal have lov hjemmefra først. Daniel bliver nysgerrig, og vil vide hvorfor en ung mand på min alder, ikke kan bestemme selv. så må jeg prøve at forklare at min onkel passer mig, da jeg er langt hjemmefra, og at han tager sit ansvar meget alvorligt. Daniel forstår stadig ikke et kuk. Så siger jeg det, som det er, at jeg skal stå til rådighed for ham, når han har lyst, og at jeg nærmest er hans ejendom, mens jeg bor hos ham. Daniel bliver alligevel lidt fascineret af min situation.
“Vil det sige, du skal have sex med ham, når han har lyst” ?
“Ja, og meget andet også, men jeg skal nok forklare dig det hele, når der bliver tid Nu skal vi se at blive færdige med de her opgaver”.
For at lukke munden på ham, giver jeg ham et lidenskabeligt kys.
Jeg løser alle opgaver, og Daniel skriver af efter mig. Tror ikke han har fattet en dyt. Da vi aflevere som de første får vi et anerkendende smil fra vores lærer. Mikkel siger, at han forventer vi begge søger matematik på A-niveau. Men Daniel må skuffe ham, og indrømmer at det er mig der er geniet. Han vil have samfundsfag og engelsk og valghold i filosofi. Mikkel kigger hurtigt vores opgaver igennem, og bliver synligt imponeret. Så lægger han en hånd på min skulder, og siger at han glæder sig til at lære mig bedre at kende. Det blik, der er i hans øjne, fortæller mig, at han nok ikke er helt straight alligevel. Daniel fornemmer det også, og trækker afsted med mig.
“Det er da ikke forbudt at flirte lidt med sin lærer, husk han skal give os karakterer, og du må da indrømme, at han er lidt hot”.
“Din liderlige horeunge, jeg tror sgu, jeg må til at holde dig i kort snor”.
“Det er jeg skam vant til hjemmefra”. Så griner vi begge. Da vi er færdige en time før, kan vi godt gå ud sammen. På cafeen sender jeg en sms til Morten, og spørger om jeg må gå med Daniel hjem. Men han afslår og skriver tilbage, at han skal bruge mig i aften til nogle venner. Jeg må beklage overfor Daniel, og lover at tage med ham hjem en anden dag. Vi kysser lidt, og så må jeg hjemad. Hjemme får jeg besked på at tage tøjet af. Morten får nogle gæster til middag, og jeg skal servere nøgen for dem. Så bliver jeg sendt i bad, og skal skylle mig bagi. Maden kommer udefra, så jeg skal blot arrangere og gå rundt med fade og vin. Gæsterne er alle mænd. De jeg kommer ind med fadene, bliver der klappet og gæsternes humør stiger. Flere af mændene tager mig på numsen, mens jeg holder fadet for dem. De griber om min pik og nosser. og betragter mig som et stykke sexlegetøj. De drikker alle rigeligt med vin, og stemningen stiger. Efter sidste servering, sender Morten mig op og ligge på bordet. Gæsterne sidder med deres cognac og kaffe, og de føler på min krop og pik. Så siger Morten at hvis der er nogen, der vil kneppe mig skal de huske at bruge gummi. Morten smider et stak kondomer på bordet, og mændene rejser sig op, og tager deres bukser af. Jeg bliver trukket ud til kanten af bordet, og får smut mit hul med glidecreme. Så går de ellers i gang. Det er faktisk ret frækt, at den ene efter den anden tømmer sig oppe i mig. Jeg bliver egentlig ikke så ophidset selv, men det er jo dejligt at blive fyldt ud. Da de alle er kommet, kan jeg trække mig tilbage med mit ømme røvhul. Jeg tager et hurtigt bad, og går i seng.
Kommentar