Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 12)

Karakter: 0/0
Visninger: 3023

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Analsex, Aldersforskel og Incest
Jens (afsnit 12)

Da jeg kommer hjem, sidder Morten i stuen. Jeg går glad ind for at sige hej, og fortælle om min dag. Men Morten ser sur ud.
“Burde du ikke have været hjemme for flere timer siden, du har ikke spurgt om lov til at blive ude” ?
“Undskyld Morten, men Daniel fra min klasse inviterede mig på cafe”.
“Du kunne i det mindste have sendt en sms, tag tøjet af og læg dig over knæet. Jeg bliver nødt til at minde dig om god opførsel”.
Jeg vidste, der ikke var nogen vej udenom. Så jeg smed tøjet, og lagde mig til rette over knæet, tænkte, at så lille en fejl, nok kun gav nogle få klaps i numsen. Her tog jeg meget fejl.
Morten gik straks i gang med straffen. Han er jo bomstærk og slog hårdt fra start. Systematisk blev mine balder smækket. Det gjorde afsindigt ondt, og tårerne begyndte at løbe. Det blev bare ved og ved. En brændende smerte bredte sig, men jeg kunne også mærke at Morten blev ophidset. Hans stive pik kunne mærkes på min mave. Efter jeg ved ikke hvor længe, stoppede straffen, og jeg blev let løftes op på knæ i sofaen. Nu ville Morten have sin ret. Jeg kunne høre hans bukser falde, og uden noget varsel eller creme, blev hans pik presset op i mit ømme røvhul. Jeg skreg af smerte, da mit hul krampede. Det var lige det, der tændte Morten. Knepningen blev hård og smertefuld. Men også ret dejlig. Lige får han kom oppe i mig, var jeg virkelig begyndt at nyde det.
“Hvilken pizza vil du have til aftensmad” ?
Nu lå jeg udkneppet, og med den ømmeste røv nogensinde, og skulle vælge pizza.
“Øh, bare den sædvanlige, tak”.
Jeg hørte Morten ordne sit tøj, så tog han telefonen og bestille vores mad. Morten gik ud i køkkenet og valgte en flaske rødvin.
“Vil du have et glas med min dreng” ?
“Ja tak, onkel”.
Jeg trak bare min t-shirt på, skulle ikke forsøge at trække noget op over min bagdel foreløbig. Det ville ikke være muligt for mig at sætte sig ned. Så jeg lagde mig på maven i sofaen. Morten skænkede op, han var tydeligvis i bedre humør nu.
“Hvordan gik første dag på gymnasiet” ?
Jeg fortalte om skolen og studiegruppen, og at der jo var rustur torsdag fredag i et feriecenter.
Da det ringede på døren hentede Morten pizzaerne. Jeg stod op ude i køkkenet og spiste. Det var faktisk en god pizza og en lækker vin. Fandt ud af at stå på knæ på stolen. Så gik det nemmere. Morten ville se fodboldlandskamp på tv, ikke at det interesserede mig det mindste, men jeg havde ikke brug for at komme med min mening. Så jeg lå hen over Mortens skød og kiggede lidt med. Danmark klarede sig godt, og Morten fik tømt resten af vinen. Så da kampen var slut gik jeg i et hurtigt bad, og gjorde mig klar til natten. Jeg lå på maven, da Morten kom ind og sagde godnat.
“Mon ikke du husker at give besked og spørge om lov næste gang” ?
“Jo, onkel, tak”.
Kommentar