Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Antons far 2. del

(Antons far)

Karakter: 2.7/6
Visninger: 6168

Af: jamespeterhaydn.

Læs flere noveller af:
» jamespeterhaydn.

Skriv til:
» jamespeterhaydn
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Trekant
Efter sommerferien på ødegården, mødtes jeg Anthons far rigtig tit. Vi kørte i hans bil ud i skoven og her havde vi noget fantastisk dejlig sex. Jeg kunne ikke få nok af at sutte pik på ham og lappe hans sperm i mig, det gjorde mig vildt liderlig og min drengepik kunne komme op at stå hele tiden, bare tanken om hans lækre krop, og hede kys tændte mig.
I efterårsferien skulle Anton og Lotte med hende forældre til Gran Canaria, Antons far skulle op på ødegården og sætte nogle af værelserne i stand, han inviterede selvfølgelig mig med. Antons mor skulle arbejde, så kun ham og mig en uge. Antons far spurgte om jeg ikke syntes det var okay hvis han kammerat Mustafa kom med derop, Mustafa kendte jeg en lille smule, han var en vild smuk mand, muskuløs, solbrændt med knald sort hår. Dagen oprendte og vi hentede Mustafa på vejen op til færgen. Det var vildt godt vejr da vi nåede frem til ødegården, så vi satte os i solen og nød dens varme stråler. Mustafa smed skjorten og hans flotte muskuløse overkrop kom til syne. Da vi havde siddet lidt smed han også de lange bukser og sad nu kun i underbukser. Efter bulen i hans underbukser at dømme, måtte han have en pænt stor pik, og synet tændte mig i en grad der gjorde at jeg næsten ikke kunne kontrollere den rejsning der nu knaldede op af mine jeans. Antons far bemærkede min tilstand og kom mig til undsætning, han smed en avis over til mig. Han havde skrevet på den. Skal du have Mustafas pik i aften, din lille liderlige knægt. Skal vi forføre ham? Jeg kikker på Antons far og nikker. Antons far smider sine jeans og T-shirt og sidder nu også kun i underbukser, han siger til mig, du skal du ikke have noget af tøjet af knægt. Jeg nikker og smider T-shirten og haler mine jeans ned. Min pik ligger stiv op mod min navle den bremses kun af elastikken i mine underbukser, den truer med at hoppe ud under den.
Mustafa sider og læser i et blad, og opdager ikke lige i første omgang, hvad der er ved at ske. Ikke før Antons far griner, nå Mustafa, James er ret vil med dig tror jeg, prøv lige at nyde et syn. Mustafa kikker spørgende op, Antons fra peger på min bule i underbukserne. Jeg smiler til dem og læner mig tilbage, jeg flytter lidt på pikbulen, sådan mine nosser kommer til syne i revnen mellem underbukserne og mit lår. Mustafa smiler og spørger om jeg har lyst til at komme med ind i køkkenet og hente noget mere drikke. Jeg rejser mig, min pik spiler stoffet ud i underbukserne og erektionen er ret tydelig. Mustafas pikbule er nu ret stor, hans pik er halvstiv. Inde i køkkenet omfavner Mustafa mig og kysser mig i panden, så lader han sin mund ramme min og hans tunge trænger ind og fanger min, de leger i vores munde. Mustafa kysser godt, og længe står vi og kysser, jeg kører mine hænder rundt på hans baller, ind under stoffet i hans underbukser, han har en vildt lækker røv, man kan se han er veltrænet, hans sixpack er flot, brun og hans brystkasse er flydt med små krøllede sorte hår. Anthons far kommer ind i køkkenet og kommer over og stiller sig bag Mustafa, hans hænder kærtegner Mustafas mave og han trækker hans underbukser ned, så Mustafas pik stritter ud i luften. Mustafas hud er mørk og hans pik er endnu mørkere, hans store nosser dingler under hans pik. Jeg glider ned og fanger pikken med munden. Jeg sutter og slikker dens skaft, kører tungen ned til hans nosser og suger dem forsigtig ind i munden. Mustafas pik kvitterer med en masse lækker præsperm, jeg lapper det i mig. Anthons far stiller sig ved siden af Mustafa og nu har jeg to mandepikke til rådighed, jeg bruger begge hænder og skifter mellem de to pikke med min tunge og mund, længe sutter jeg de to mænds pikke. Mustafa trækker mig op og løfter mig op på spisebordet. Her trækker han mine underbukser af. Han griber om min pik og masturbere mig mens han sutter og suger og massere pikhovedet. Begge mændene går om foran mit hoved som nu ligger ud over kanten på bordet, de fører deres pikke ned til min mund og begynder at spille dem af, mens jeg sutter og lapper deres præsperm i mig. Mustafa leger med min pik, og jeg ender med at komme i en kæmpe orgasme og sender den ene ladning efter den andet ud i køkkenet, Mustafa stønner og han kommer inde i min mund, jeg sutter hans store stive pik og sluger hans sperm, så begynder Antons far at stønne og jeg tager hans pik i munden og modtager en stor ladning sperm. Fornemmelse af at ligge på et spisestuebord i køkkenet på ødegården, og med udsigt til nogle dage, med masser af pik, er det fedeste jeg kan forestille mig, omgivet af to mænd der begære mig og vil lege med mig, mænd der vil bruge den hårfine balance i SM, de vil tvinge mig til at adlyde og sutte deres pikke når de lyster, det tænder mig i en grad jeg aldrig havde prøvet. Jeg er parat til hvad som helst.
Om natten sover vi alle tre i den store dobbeltseng, om morgenen vågner jeg ved at Mustafa ligger og piller ved min pik, han stopper og giver tegn til jeg skal vende mig. Vi ligger længe i ske, hans stive pik leger med mit røvhul og smører det med hans præsperm. Antons far er vågnet har og har lagt sig bag Mustafa. Vi ligger sådan længe, hvor vi lader liderligheden komme tilbage, vi nyder hinandens kroppe, hinandens pikke og hinandens lugte. Jeg skal pisse så jeg smutter ned i gården og står med stådreng på og pisser ret op i den friske morgenluft, sender en kærlig tanke til den sommer morgen hvor Antons far tog mig i at spille den af, efter jeg havde pisset op af vægen på laden. Jeg går tilbage og ind på badeværelset og tænder for bruseren. Jeg snupper et hurtigt bad. Da jeg er færdig og kommer ind i soveværelset er Antons far trængt op i Mustafa, han ligger og kører sin pik ind og ud, mens han indimellem griber fat om Mustafas pik og gnider den på skaftet og kører hånden blid ned over nosserne og masserer dem. De kysser og kæler for hinanden, det er en ret berusende oplevelse, jeg bliver liderlig, ikke jaloux. Jeg kravler tilbage i sengen og deltager i legen. Jeg overtager Mustafas pik og begynder at spille den af, samtidig med jeg sutter og suger pikhovedet så det til sidst dirrer af længsel efter at komme. Jeg stopper når jeg fornemmer at han er lige ved at komme, og sådan leger vi længe, til sidst kan han ikke holde sig tilbage og sender en ordentlig ladning sperm lige ind i min mund, jeg sutter indtil pikken er tømt for sperm, rejser mig og kysser Antons far. Han stønner og sender en ladning sperm ind i kondomet i Mustafa’s lækre mås. Da han er kommet sig ovenpå nydelsen beder Mustafa om at få min pik i munden og sutter den indtil den går af i hans mund og ud over hans ansigt. Det var en fantastisk morgen, og når man er 18 år kan man få stådreng og sprøjte flere gange på en dag, det var noget jeg udnyttede. Jeg lod de to mænd lege med min pik hver gang de ville, vi fik ikke lavet meget andet den dag, end at nyde hinandens kroppe og stort set hele dagen lå vi i sengen og spiste, drak kaffe, legede med hinandens tissemænd og snakkede om at vi skulle prøve at inviteret naboen på morgenmad næste dag. Antons far havde en ret klar forvisning om at fyren var til mænd. Han havde svært ved at få øjnene væk fra Antons fars pik, når de var i sauna, eller mødtes ned ved søen for at bade, han plejede at komme om morgenen, og Antons far var ret sikker på at det var fordi han vidste han kunne se en vaske ægte dansk pikbule, og samtidig få en godt kop dansk kaffe. Han kunne enormt godt lide naboen og syntes han var ret lækker.
Kommentar

Navn:Littledude
Dato:11/10 2019
Jeg ville ønske det bare havde været Antons far og knægten