Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 11)

Karakter: 0/0
Visninger: 2926

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Aldersforskel og Incest
Jens (afsnit 11)

Jeg nyder at have en stille eftermiddag for mig selv. Åbner min pc og kigger i min facebook. Der er en hilsen fra min bror. Samt en venneanmodning fra Tommy. Min pik gør et lille hop i bukserne, da jeg ser billedet af min elskede på hans profil. Jeg skynder mig naturligvis at bekræfte. Pling, Tommy er online, og han skriver til mig.
Hej min skat, jeg savner dig enormt meget, Frederik har lover, at vi kommer til at ses igen snart, kan ikke vente. Din T.
Elskede Tommy, jeg savner også dig, hvor bliver det skønt at holde om dig igen. Kys fra Jens.
1000 kys retur til dig...må løbe nu...skriver senere.
Fuck, så er han offline igen.
Tomheden er kolossal. jeg lægger mig bare ned på sengen, og tuder som et barn.
Jeg må være faldet i søvn, for jeg vågner ved at min mave knurrer, har vist glemt at spise noget i dag. Går ud og laver mig en sen frokost.
Da Morten kommer hjem, er jeg i skidt humør. Han er til gengæld super glad.
“Du har gjort et stort indtryk på min kunde, jeg har landet en kæmpe ordre. Det skal vi fejre, gå ind og tag dit jakkesæt på, vi skal ud og spise”.
“Ja, onkel, og tak”.
Jeg tager et hurtigt bad, og klæder om.
Så går det afsted i Audien. På restauranten kender tjeneren som sædvanligt Morten. VI bliver anvist et bord, og Morten bestiller maden. Først får vi et glas champagne, så en fiskeanretning, herefter en kødret og franske oste til dessert. Det smager lækkert, og vinen er god. Suk, er vist ved at få smag for dyre vine.
Da vi kommer hjem, vil Morten naturligvis kneppe mig. Det bliver i stuen hen over sofabordet. Jeg kan ikke mønstre den store begejstring, men det mærker Morten heldigvis ikke. Da han er kommet i min røv. Kan jeg gå ind til mig selv. Jeg åbner fb. Der er besked fra Tommy.
Elskede Jens, jeg leger med mit hul, og drømmer om, at du trænger op i mig. Millioner kys T.
Kære Tommy, du er i mine tanker døgnet rundt. Elsker dig.
Jeg kan ikke gøre andet end at gå i seng. Efter at have gjort klar til natten, kommer Morten ind på mit værelse, han låser mig pik op, og fjerner buret.
“Du skal jo starte på gymnasiet i morgen, det bliver så spændende for dig. Vi spiser sammen kl 7”.
det føles helt mærkeligt at have fået sin pik tilbage. Den er underlig krøllet sammen. Gad vide om den kan blive stiv igen ? Men så ligger jeg lidt. og tænker på Tommy, så får jeg svaret. Min pik bliver banke stiv, men jeg beslutter ikke at onanere. Føler at det ikke er fair, når Tommy stadig er låst.
Det bliver en urolig nat, spændingen om morgendagen, og din mange tanker om Tommy.
Da Morten vækker mig, går jeg hurtigt i bad, og skynder mig i tøjet. Jeg nyder at have lækkert tøj på til min første dag. Føler mig smart og moderne.
Morten har travlt, så får lige et kys, og så er jeg alene igen.
Nyder min kaffe og morgenmad.
På gymnasiet er der mange nye 1. g’ere. Vi samles i en stor sal, der er velkomst, men så får vi at vide, at vi er inddelt i studiegrupper. Jeg kommer i gruppe med Mia, Cathrine og Daniel.
Da der bliver kaffepause, skal grupperne mødes. Vi samles om et bord i kantinen. Mia og Cathrine er sde og snaksagelige, MEN FUCK, Daniel er lækker. Han sidder bare der og smiler sødt til mig. Jeg rødmer og min pik rører på sig. Jeg hører intet af, hvad han siger, da han giver mig hånden, og snakker til mig.
“Hallo, verden kalder Jens”.
Jeg kæmper mig ud af min trance, og får sagt et eller andet uforståeligt.
“Jeg spurgte bare om hvor du bor” ?
“Åh, undskyld, jeg var vist lige væk, bor meget tæt på, er faktisk gået herhen”.
“Så kan vi gå hen til dig, når vi har fritimer”.
“Øh, ja, skal lige spørge om jeg må”.
Shit, kan godt høre, det lyder helt forkert. jeg er 16 år, og ved ikke om jeg kan invitere nogen hjem. eller om jeg har lov til at gå ud med dem.
Pigerne griner og Daniel smiler sit søde smil.
Jeg bliver nødt til at tænke på Tommy, jeg er jo ved at falde for ham. Heldigvis skal vi tilbage nu. jeg har intet hørt om hvor pigerne bor, eller om de har sagt noget om dem selv, og hvad værre er, Daniel må tro jeg er en slags sinke.
Da vi rejser os op, lægger Daniel lige en hånd på min skulder, det virker tilfældigt, men det føles som elektrisk stød. Vi bliver vist rundt, møder lærere og ældre studerende, der hjælper os med at finde vej og byder os velkomne.
Daniel er aldrig længere væk end en meter fra mig. Han er blevet en del af mit personlige rum. Jeg kan dufte hans parfume, og mærker hans hånd strejfe mig med mellemrum. Da dagen endelig er ovre, virker det naturligt, at Daniel og jeg går på cafe sammen. Nu må jeg prøve at være nærværende, og høre efter, hvad han siger.
Han spørger ind til mig. Og jeg må forklare. at jeg bor hos min onkel, da mine forældre har en gård langt ude på landet.
Daniel bor i centrum i en lejlighed med sine forældre, han er enebarn, dyrker badminton, og spiller trompet i et band.
Da vi har drukket kaffen, vil jeg rejse mig for at tage hjemad, men daniel griber mig om nakken, og planter et kys på mine læber.
“Det har jeg haft lyst til hele dagen, håber det er okay” ?
“Ja det er okay”. Så gengælder jeg kysset.
“Vi ses i morgen”.
Kommentar