Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 10)

Karakter: 3.0/2
Visninger: 2881

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Jens (afsnit 10 )

Da jeg vågner næste morgen er Morten taget afsted. Men der ligger en seddel på bordet til mig.

Jeg vil gerne have du tager ind til nedenstående adresse.
En kunde overvejer er ret dyrt køb, så tænkte du kunne gøre ham glad.
Sørg for ren røv og frækt lingeri under dit tøj
Du bedes være der kl 10

Shit klokken er allerede 9. Jeg får travlt. Skynder mig i bad og skyller ud bagi.
Finder et lækkert hvidt lingeri sæt frem, og tager jens og hættetrøje ud over.
Der er ikke tid til kaffe og morgenmad. Når dog lige et glas vand.
Heldigvis kommer bussen ret tæt på. På slaget 10 ringer jeg på døren. En lækker sportstrænet fyr i fyrrerne lukker op. Han er afslappet klædt, på den måde rige folk gør.
“Så du er Jens, kom endelig indenfor, har hørt du er god til at gøre mænd tilfredse”.
“Ja, jeg skal gøre mit bedste”.
Jeg bliver vist ind i soveværelset, og får besked på at smide noget tøj. Mit lingeri falder helt tydeligt i smag. Kan se en stiv pik i hans bukser. Så sætter han noget musik på, og beder mig om at danse for ham. Uha, den var værre, jeg danser virkelig ikke særligt godt, men prøver at følge rytmen, og vrikke godt med numsen. Han er åbenbart tilfreds, for han begynder at tage på min numse, og mærke på min krop. Det er faktisk ret sexet.
Så trækker han tøjet af, og afslører en kæmpe pik. Den skal jeg nok have op, håber det går.
Skynder mig at gå på knæ og sutte, måske kommer han hurtigt. Men så tager han glidecremen frem og trækker mine blondetrusser ned. Så mærker jeg hans tunge oppe i mit hul, wauw, det er skønt. Han giver sig god tid. Er sikker på jeg er lige ved at sperme i pikburet, da jeg får besked på at lægge mig i doggy. Jeg får jeg smurt hullet, og han gør sig klar til at trænge op i mig. Føj, han er stor. Mit stakkels røvhul er ved at sprænges, og det er kun pikhovedet der er inde i mig. Men så trykker han sig i bund. Jeg skriger af smerte, men det nyder han. Så knepper han voldsomt, til han spermer oppe i mig. Det er lige begyndt at føles dejlig. Så er det forbi. Jeg skal lige slikke haḿ ren, før han tager tøj på igen. Jeg får mine trusser på, og så går vi ud i hans køkken. Her får jeg en kop kaffe fra en monstrum af en espressomaskine. Vi taler lidt sammen om, at jeg skal starte i gymnasiet om et par dage. Så spørger han, om jeg kunne lide det, svarer ærligt, at det var dejligt. Nu er han blevet stiv igen, så jeg må ned under bordet og sutte. Det tager mange minutter, før han kommer anden gang.
“Vil du kigge forbi en gang imellem, gymnasiet ligger jo lige over på den næste vej, så kan jeg måske hjælpe dig med lidt lommepenge” ?
“Det vil jeg da gerne”,
Så får jeg et mobilnummer,trækker i tøjet, og går hele vejen hjem.
Kommentar