Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 9)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 3068

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest, Gangbang og Tvang
Jens (afsnit 9)

Da jeg vågner næste morgen, kan jeg mærke savnet at Tommy helt ind i hjertet som en sjette sans. Jeg går ud i køkkenet, der er tomt. så går jeg ind på mit værelse. På min seng ligger en seddel.
Der er tegnet et hjerte, og der står;
ELSKER DIG; KYS FRA TOMMY
Fuck, de er rejst igen. Jeg vover mig ind på gæsteværelset, ganske rigtigt, der er ingen, og bagagen er væk. Får bare lyst til at lægge mig ned og dø på stedet. Gemmer brevet, det er nu er mit kæreste eje, under min pc.
Så står Morten op. Han sætter sig i køkkenet og ønsker kaffe og morgenmad. Det er nu helt normalt for mig, at vi begge er nøgne. Så jeg går bare i gang. Morten kan sagtens se på mig at jeg har grædt over Tommy. Morten tager mig på skødet, som et lille barn, og trøster og kysser mig.
“Jeg ved at Frederik skal ud og rejse senere, så kan vi jo passe Tommy imens”
“Tak onkel, det ville virkelig være dejligt”.
“Jeg har lidt planer med dig i dag, gå ud på badeværelset, og vent på mig der”
Da Morten kommer har han en lille hårtrimmer, og barbergrej med. Hvad jeg ikke havde forventet, er, at jeg bliver låst på. Det er flere dage siden jeg har set min pik, den er helt krøllet sammen, og ret øm på pikhovedet. Så går Morten i gang, jeg skal være helt glat i skridtet, og de små hår på benene skal åbenbart også helt væk.Vi griner da jeg er smurt ind i barberskum fra skridtet ned til fødderne. Selvom min pik vokser sig stiv, ligner den mere en pik på en lille dreng efter den er blevet helt hårløs. Morten kan ikke lade være med at tage min pik i munden. Så jeg får et blow lige der i badet. Jeg sprøjter min opsparrede drengesæd ind i halsen på min onkel. Han er godt tilfreds.
Så tager jeg et bad. Efter badet smører jeg mig ind i lækker creme. Da jeg kommer ud til Morten, skal jeg lige kigges efter, om jeg nu også er helt glat. Morten slikker mit numsehul, og så bliver han naturligvis liderlig igen. Derfor knepper han mig på spisebordet. Min pik bliver stiv igen.
“Jeg har invitreret nogle venne fra min klub i aften, da du er under atten, kan du ikke komme i klubben, men der er nogle, der gerne vil hilse på dig”.
Jeg får så pikburet på igen, og Morten henter et læder harnisk til mig. Det er ret flot, med remme over skulderne og ned rundt om min røv. Morten hjælper mig med at få det på og sat alle spænder rigtigt. Så ringer han efter en pizza igen. Men denne gang slipper jeg ikke for at hente dem ved lågen. Hvad skal den stakkels indvandrer tænke, da han ringer på et kvarter senere. der står en nøgen dreng med pikken låst og frække læder remme om kroppen. Han synker lige en gang, og smiler til mig. Pizzaerne er betalt via mobilpay.
Vi sidder nu i køkkenet, Morten har taget læderbukser på og en fræk vest, på hovedet har han en kasket. Kan godt se han ligner Tom of Finland. Vi får en dejlig italiens rødvin til maden.
Nu er det tid til at lænke mig i kælderen og vente på gæsterne. Jeg bliver sat op ad korset, og får hænder og fødder spændt ud til siden med røven vendt ud i rummet. Til slut kommer den en hætte over mit hoved.
Morten forlader mig der.
Længe efter kan jeg høre, at der er flere personer ovenpå. De er ret højrøstede Tænker de er gået ombord i Mortens barskab.
Efter hvad der føles som timer, kommer selskabet ned ad trappen.
De bliver dog ret begejstrede da de de ser mig stå lænket der. Flere kommer hen og klapper mig i numsen. Jeg ved ikke hvor mange de er, men der er mindst fem. Morten siger så, at de alle er velkommen til at kneppe mig. Min røv bliver smurt ind, og så starter den første med at trænge op i mig. Det er en okay lille pik, så den glider let ind i mig. Kan høre hvordan han pruster og stønner, kan fornemme at han nok er ret overvægtig, men han har jo også brug for sex. Da han får sin udløsning, kan jeg mærke, at han bruger kondom. Manden roser mig for mit stramme hul, og overlader pladsen til den næste. Nu kommer en høj mand, kan jeg fornemme. med en tilsvarende stor pik. Men jeg er jo godt opdraget, så siger ikke noget selvom det gør lidt ondt. Han knepper mig hårdt og hurtigt, hvilket gør at han kommer tilsvarende hurtigt. Han siger også noget pænt om mig. Så kommer den tredje. Pludselig tænker jeg ikke mere over, hvad der sker med min røv. Fyr efter fyr knepper mig stående. Da jeg kan mærke en pik uden gummi på, ved jeg, det er Morten, så må han være den sidste. Mortens sæd løber ud af mig, mens de går op igen. Jeg bliver bare efterladt. Kan høre de hygger sig ovenpå. Jeg er nærmest faldet i søvn, eller i en form for trance, da jeg hører trin igen bag mig, får et par dask i numsen. Og bliver så løsnet, og får hætten trukket af. Morten siger at alle var tilfreds med mig og jeg blot skal gå op og sove. Vakler op ad trappen, mit ømme numsehul er godt brugt. på mit værelse trækker jeg mit harnisk af og smider mig udmattet på sengen.
Kommentar