Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 8)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 3248

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Analsex, Aldersforskel, Incest, Gangbang og Tvang
Jens (afsnit 8)

Morten fik stiv pik af at se drengene hygge sig på sengen. Men måtte lukke sin ipad, da der kom andre ind i rummet, hvor han arbejdede. Han besluttede lige at sende en sms til Jens.

Pling, jeg har fået en sms, åbner den og ser at den er fra Morten.

Kommer nok lidt sent hjem. og Frederik er taget sydpå. Du må gerne tage ind til byen med Tommy. Overfører lige lidt lommepenge til dig.Så i kan gå på cafe og spise selv et sted.
Men I skal være hjemme kl 21.

Jeg svarer med det samme; Tusinde tak Morten, kys fra os

Da jeg fortæller Tommy nyheden bliver han super glad. Vores første date i byen. Vi tjekker lige på nettet efter nogle gay venlige steder i byen. der er heldigvis flere, men finder en der ser hyggelig ud. Nu skal vi bare finde ud af, hvad vi skal have på. Det blev til moderigtige short og farverige t-shirts til os begge. Tjekkede sneakers og uden strømper.
Jeg kigger i spejlet, og se en anden dreng, end ham der boede langt ude på landet. Tommy er jo bare lækker. Så afsted. Vi tager lokalbanen ind til centrum. Hvor er det fedt at kunne holde i hånd og kysse i det offentlige rum. Enkelte ser misbilligende på os, men andre smiler.
På cafeen bestiller vi kaffe og croissanter. Der er andre fyre, der også helt tydeligt er der som par, mens andre nok bare gerne vil kigge lidt. Vi får mange smil, og enkelte kommenterer os for at være nogle lækre drenge. Det varmer godt i sjælen.
Efter en tur rundt i parken, beslutter vi os for at gå i biografen og se Love, Simon.
Jeg fik kun set halvdelen af filmen, resten af tiden var min tunge dybt inde i min kærestes mund.
Efter filmen går vi ud og spiser pasta.
På vej i hjemad i lokaltoget, tænker jeg, at dette er den lykkeligste dag i mit liv. Men virkeligheden banker på, da vi kommer hjem og Morten og Rasmus ligger og boller i stuen.
“Smid tøjet drenge vi skal bruge jeres huller nu”.
Vi adlyder, og Morten vil kneppe Tommy, så jeg lægger mig på alle fire og får pik af Rasmus.
Rasmus vil sperme i min mund. så jeg vender om, og lader ham komme. Kan se at Morten er tæt på, og han sprøjter oppe i min kæreste.
“Jens du kan lige slikke Tommys hul rent”.
Jeg går på knæ bag mit elskede, og slikker min ejers sperm fra hullet.
“Godt drenge smut ud i bad, Frederik vil have Tommy i sin seng i nat, han kommer kl 22”.
“Tak for turen i dag onkel, vi skal nok være klar”. Jeg kysser Morten, der smager sæden fra både Rasmus og hans eget i min mund.
Nyder at igen at bade med Tommy, se hans smukke krop og mærke på ham overalt. Hvor kunne det være rart at få hans pik i munden, håber det bliver muligt en dag. Jeg kan også mærke min egen pik prøver at blive stiv, den ville vist også gerne lege med. Tommys pikbur er dog ret elegant, det er en heldækkende blank metalkappe med et hul til urinen i enden. Hans smutte glatte nosser kan jeg dog sutte på. Mit eget bur er mest tremmer, og levner ikke meget plads til min teenagerpik. Ved ikke hvor længe jeg skal være låst, skal jo starte i gymnasiet på mandag. Ville godt nok være pinligt at have det på på rusturen. Tør jeg spørge Morten om jeg må være fri i det mindste nogle dage ?
Tommy bliver lidt fjern i blikket, han er ved at gøre sig mentalt klar til at skulle tilfredsstille sin ejer. Så efter badet, får jeg et hurtigt kys, så smutter han nøgen ind på Frederiks gæsteværelse.
Selv går jeg ind til Morten, han sidder og ser fodbold på tv. Rasmus er tilsyneladende taget afsted. Morten har en t-shirt og et par underbukser på.
“Hent lige to kolde øl min dreng, så er du sød”
Jeg henter øl og sætter mig på skødet af Morten. Hyggeligt bare at se bold, mens Morten nusser mig i nakken og kysser mine ører.
Så kommer Frederik. Han vil også se kampen færdig, og drikke en øl med os, som jeg straks henter til ham.
Danmark taber 2-0. Frederik kritiserer dommerne og spillerne, kalder dem uduelige og talentløse. Så rejser han sig, og går ind på sit gæsteværelse.
Efter få minutter kan vi høre Tommy hyle op, han får en endefuld og klaskede er ret højlydte.
Jeg putter mig ind til Morten, og håber ikke han bliver inspireret.
Det er tydeligt at frederik har ladet døren stå åben ind til sit værelse, så vi kan høre ham smække drengen. Men nu ændrer lydene sig, de har sex. Frederik brøler sin orgasme ud, og så er der pludselig helt stille. Morten er blevet liderlig igen, så han tager mig ved hånden.
Jeg skal med ind på hans værelse og kneppes.
Kommentar