Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 7)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 3028

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Aldersforskel, Incest og Tvang
Jens (afsnit 7)

Tidligt næste morgen blev der kaldt på os. Vi skulle komme ud i køkkenet, her sad Frederik og Morten helt nøgne og drak deres morgenkaffe.
“Ind under bordet drenge, I skal sutte os før vi skal på arbejde”.
Vi adlyder med det samme, og betjente hver vores ejer. Efter fem minutter kom først Morten i min mund, og efter yderligere nogle minutter Frederik i Tommys.
“Godt drenge, I bad med jer, vi skal ud ad døren, men du Jens har jo frisør tid her klokken 9, så du går selv derhen, det er første sidevej til venstre, det tager fem minutter at gå derhen”.
Må Tommy gå med” ? Jeg tænker, det kunne være super dejligt at følges med ham.
Morten kigger på Frederik, som er i godt humør og giver lov.
Så smutter vi i bad. Nyder at stå under bruseren med mit nye crush. Jeg vasker ham og leger lidt med hans smukke numsehul. Bliver ganske enkelt nødt til at stikke min tunge op i ham. Det er første gang jeg prøver det, men det er umuligt at lade være. Tommy stønner så dejligt, mens jeg slikker hans stjerne. Men så vil han gengælde det på mig. Jeg bliver fuldstændigt overvældet over, hvor skønt det føles. Måske er det bare dejligt. eller også er jeg smask forelsket i ham.

Frederik og Morten smiler til hinanden, da de ser drengenes rimnings leg.

Efter badet går vi nøgne ud i køkkenet, og finder noget morgenmad, og drikker kaffe. De voksne har også været i bad, og kommer nu påklædte ud til os. Vi rejser os begge og giver hver vores ejer et farvelkys, får de tager på arbejde.

“Hvad laver Frederik egentligt” ?
“Han har et advokatfirma og ejer en ejendomsmæglerkæde, tror han skal se på nogle ejendomme her i byen”.
“Hvorfor ejer han dig” ?
Så får jeg hele den lange historie om Tommys liv. Han har aldrig mødt sin far, hans mor var narkoman, så han blev tvangsfjernet som femårig. Frederik adopterede ham da han var 11. Om han betalte noget for ham under bordet, ved Tommy ikke. Tommy fandt hurtigt ud af at Frederik var boylover, han skulle fra starten sove i Frederiks seng. Og de havde oralsex allerede efter få dage. Han blev trænet til at adlyde, men fik mange gaver, og gik på en fin privatskole. Analsexen fulgte hurtigt efter. Hvis der var noget, han havde svært ved i skolen, blev der straks ansat en privatlærer, ligesom han skulle kunne spille tennis og være caddy for Frederik på golfbanen. Han kunne få alt det tøj han ønskede, og var med på lange rejser i ferierne. Frederik behandlede ham for det meste godt, så længe han adlød, men han havde fået en del smæk undervejs. Han har ikke rigtigt nogle gode minder om sin mor, så han savner hende slet ikke. Pludselig siger han noget meget uventet:
“Du er den første jeg har været forelsket i, drengene på skolen ville gerne have sex med mig, men jeg havde ingen følelser for dem”.
“Jeg har været forelsket i dig, fra jeg mødte dit blik første gang”.
Drengene kysser hinanden.
Det er blevet tid til at komme til frisøren. Så de klæder sig på, som de to teenagere de er i jeans og hættetrøjer. Der er ingen problemer med at komme ud ad døren, den åbner automatisk. Det samme gør den høje gitterlåge. De går med hinanden i hånden, og finder hurtigt frisøren. Den ligger i en gammel villa. Da drengene kommer ind, bliver de mødt af en yngre smart kvinde.
“Hej, jeg hedder Tina, hvem af jer er Jens” ?
Jeg smiler og indrømmer det er mig.
“Super, sæt dig op så klarer jeg resten, jeg har hørt hvordan du skal klippes”,
Tina er faktisk ret dygtig, men jeg havde nok ikke selv valgt det så kort og drenget.
Pludselig kommer jeg i tanke om, at jeg jo ikke har tænkt på prisen, eller om jeg selv skal betale for frisøren. Men da jeg er færdig, siger Tina bare tak, og at vi ses.
Tommy og jeg gå hjemad igen. Ved lågen kigger jeg blot i kameraet, så går døren automatisk op. Det samme sker ved hoveddøren.
Hjemme, eller kan man kalde det et hjem, jeg har boet her få dage, og skal måske tilbringe tre år her. Det er tydeligt for mig, at jeg har mistet meget af min selvbestemmelse, men også at jeg har fået levet noget ud, der hele tiden har været en del af mig.
Tommy er sød, og siger min nye frisure klæder mig. Jeg kysser ham, og overtaler ham til at gå med ind på værelset og smide tøjet.
Fuck, den dreng er cute. Bare jeg dog kunne få stiv pik. Men så kommer jeg i tanke om dildoen i natbordet. Da jeg tager den frem smiler Tommy. Jeg får lov til at kneppe ham med legetøjet. Tommy lægger sig i doggy, og jeg smører dildoen ind i glidecreme. Hvor er det dejligt at lege med ham. God jeg kunne kneppe ham med min egen pik. Tommy stønner og nyder min behandling, og der kommer faktisk nogle dråber ud mellem tremmerne i buret. Jeg slikker dem i mig, og ville ønske jeg kunne sutte ham rigtigt. Da vi har hygget os i nogen tid, stopper vi for at spise noget frokost. det er skønt at være nøgne sammen.
“Må jeg kalde dig min kæreste, jeg har aldrig haft en, så du bliver min første” ?
Tommy kysser og nu er vi et par. Fuck, det bliver svært. Hvordan skal vi få det forhold til at vare ved, og kommer jeg til at se ham snart igen ?
Kommentar