Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 6)

Karakter: 5.5/2
Visninger: 3220

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest, Gangbang og Tvang
Jens (afsnit 6)

Føler mig for nem, for dum udnyttet,et stykke legetøj, naiv drengerøv, der gik lige i fælden. Men det var godt nok frækt. Jeg våger med en plug i numsen. Den har siddet der hele natten. Jeg er nøgen, men pikburet forhindrer min morgenerektion. Jeg må ud og tisse. Der er helt stille i huset. Klokken viser sig at være 10. Efter at have ladet vandet, kigger jeg i det store spejl, der er næsten ingen mærker på min røv. Måske slog de slet ikke så hårdt. I badet trækker jeg pluggen ud, den sidder godt fast. Jeg må afbryde badet igen for at gå på toilettet. Mit numsehul er ømt, men hvor var det dejligt at få pik to gange i træk. Tilbage i badet vasker jeg grundigt.
Tilbage på værelset finder jeg noget normalt drengetøj. Jeans og en godt nok ny moderigtig t-shirt.
På køkkenbordet ligger en seddel fra Morten;

Godmorgen min dreng, håber du har sovet godt.
Jeg er taget på arbejde er hjemme klokken 15
Du finder nok på noget at lave….fx støvsuge hele huset, vaske gulvet
ordene både dit og mit badeværelse
Kys fra Onkel

Ved naturligvis godt, at det ikke er et valg jeg har. Men, at der bør være skinnende rent. når Morten kommer hjem. Men først kaffe så jeg kan tænke.
Jeg finder Havregryn og mælk frem. Efter en pludselig indskydelse rejser jeg mig, og prøver hoveddøren, den er låst. Vinduerne kan jeg ikke åbne. Jeg er sgu fanget her. Selv udgangen til terrassen er uden nogen form for synligt håndtag. Kan lige så godt komme i gang med det samme. I et skab i gangen finder jeg en støvsuger og gulvskrubbe, og under vasken er der gulvklud og spand. Selvom der er okay svalt får jeg alligevel varmen, først trækker jeg min t-shirt af, men ret hurtigt efter også mine jeans. Kan jo lige så godt arbejde nøgen, der er jo ingen der kan se mig.

Morten justere lige pikken i bukserne. Hans dreng knokler nøgen rundt i huset og udfører sine ordrer. Morten er tilfreds. Lukker sin ipad, og fortsætter med sit arbejde med at fjerne computervirus hos et større firma.

Jeg er i tvivl om jeg må gå ind på Mortens soveværelse. Men hele huset er vel HELE huset.
Det er første gang jeg kigger derind, det er super lækkert, kæmpe seng, flotte farver, kunst på væggen. Jeg ordner først sengen. Samler tøj op fra gulvet, og kigger så ind på Mortens badeværelse. Ikke nok med det er kæmpestort, der er nedsænket spa, dobbelte brusere, marmor og kæmpe spejle. Jeg støvsuger soveværelset, vasker gulvet i badeværelset, tørrer af og pudser spejlene. Nu har jeg arbejdet i to timer. Mangler stadig mit værelse og badeværelse og så vaske gulv i køkkenet.
Tillader mig en lille pause, laver frisk kaffe, og spiser en ostemad. Men nu får jeg travlt, hvis alt skal være klar til klokken 15.
Da den er 14.45 er jeg færdig...godt jeg ikke sov længere. Jeg kan lige nå et hurtigt bad før Morten kommer. Tænker jeg også hellere må skylle røv, hvis han gør krav på den.
På slaget 15 kommer Morten. Jeg er nøgen, og venter på mit værelse.
Morten kommer ind og kysser mig, roser mit arbejde.
“Jeg kalder på om en halv time, så vil jeg se dig i mit værelse”.
“Ja onkel”.
Ligger og daser på sengen, da Morten kalder.
I hans værelse står nu en massagebriks, på den ligger Morten nu nøgen. ved siden af står en flaske olie, og der er dæmpet meditationsmusik i rummet.
“Jeg håber du er god til massage, jeg har knoklet rundt hele dagen, nu trænger jeg til en lille pause med forkælelse”.
Som om jeg har siddet stille i dag, men skal nok lade være med at nævne det, ellers vil min numse nok få en noget anden farve ret hurtigt.
Heldigvis har jeg lært en del massageteknik dengang jeg dansede, det kommer mig til gode nu.
Jeg starter med ryggen, og arbejder mig roligt rundt på kroppen. Det er en meget sensuel oplevelse at give nøgenmassage. Hvis min pik ikke havde været låst inde, ville den stå stiv.
Jeg ved at alle fyre elsker, at man særligt koncentrere sig om ballerne, det gør derfor grundigt.
Morten kommer med behagelige lyde, han er tydeligvis tilfreds. Da han vender sig om står hans pik flot stiv op i luften. Jeg rører ikke ved hans pik, undgår at nærme mig den, dels for at drille lidt, dels ved jeg ikke helt om jeg må. Der løber precum ned ad skaftet, kunne være dejligt at slikke det af, men venter på signal. Da jeg er færdig med forsiden, griber Morten ud efter mig.
“Hov min dreng, du mangler lige noget”. Han peger på sit lem, og jeg sætter mig op på hans ben og bøjer mig ned og sutter ham stille og roligt i stemningen fra massagen. Derfor går der lidt tid, før jeg får hans sæd. Men det er utroligt sexet.
“Kom min dreng vi skal i bad sammen”.
Vi går ud på hans badeværelse. Det var åbenbart planlagt for karret er nu fyldt med dampende varmt vand, og der er skum på toppen. Der dufter utroligt dejligt af en ukendt olie i vandet. Vi sætter os ned i karret, musikken kører også herude. Først har jeg sat mig overfor Morten, men han vil have mig og ad sin krop. Han lægger armene om mig og kysser mine ører.
“Jeg har bestil tid til frisøren i morgen kl 9, du skal klippes”
“Tak onkel”, jeg var ellers ret glad for mit lidt vilde hår, men det må jeg nok ikke bestemme selv.
Efter det afslappende varme bad, skal vi skylles under den kolde hane i bruseren. Det er rædselsfuldt koldt at stå der. Morten griner, han virker helt uberørt af det kolde vand.
Efter en kraftig frottering fra Morten er jeg dog varm igen.
“Smut ind og klæd dig pænt på, vi skal ud og spise”.
Jeg finder mit nye jakkesæt frem, overvejer hvilken skjorte jeg skal bruge, kan mærke, at jeg er ved at få svært ved at tage selvstændige beslutninger. Vælger et par stramme briefs til at holde buret på plads. Og ender med den lilla skjorte. Kan ikke selv binde mit slips, så må vente til Morten får tid. Min far går kun med slips ved bryllupper og begravelser, men fornemmer, at for Morten er det en del af dagligdagen.
Tager også mine nye flotte sko på. Da jeg kigger i spejlet, er jeg ret godt tilfreds med mig selv. Sætter mig ud køkkenet og venter. Da Morten ser mig tager han slipset og binder det i løbet af sekunder.
“Så lille mand, nu kan jeg være dig bekendt”
Vi tager Audien ud af byen, og ender på noget der minder om en stråtækt landevejskro. Men jeg genkender navnet fra omtaler i pressen om priser og stjerner.
Tjeneren genkender naturligvis straks Morten.
“Deres selskab er kommet, nu skal jeg vise dem vej”.
Vi træder ind i et mindre rum, her sidder en skaldet herre, og ved siden af ham sidder en dreng på vel ca 15 år. Drengen er klædt på samme måde, men ser lidt fræk ud. Jeg giver hånd, og hilser pænt, får at vide at den modne herre hedder Frederik og hans boy hedder Tommy. Drengen smiler til mig på en sigende måde.
“Drenge gå lige ud og tis af, og vask jeres hænder, vi skal lige tale sammen fem minutter”.
Vi rejser os begge to, og forlader rummet.
Tommy viser vej til toilettet. Han går ind i en bås, og jeg kan høre han knapper op og sætter sig, jeg gør det samme i båsen ved siden af.
“Det er fandme ikke til at stå op og tisse, når man skal være i chastity”. Tommy taler hen over båsen til mig.
“Jeg har kun været låst i to døgn nu, men prøver at finde ud af det”.
Så åbner Tommy døren ind til mig, jeg havde glemt at låse den i bare befippelse.
“Hold da op, jeg har været låst i et halvt år nu, bliver kun åbnet en gang om ugen for at blive barberet”. Tommy har ladet sine bukser være åbne. Hans lille metalbur omslutter hans pik. Det ser faktisk ret sødt ud.
Da jeg rejser mig op, tager Tommy mit bur i hånden.
Han læner sig ind mod mig, og giver mig et kys på munden. Tommy er faktisk ret lækker, jeg kunne godt blive lidt forelsket i ham.
“Vi må hellere gå ind, ellers bliver der bare ballade”.
Jeg har rundt regnet 10.000 spørgsmål til Tommy, men det må vente.
“Tror du vi kan mødes en dag og tale sammen” ?
“Ja, hvis jeg får lov. Tror faktisk vi skal bo hos jer nogle dage. Vi bor ellers i ikke her nærheden. Men vores Herrer har jo fælles interesser”.
Vi vasker hænder som vi har fået besked på, men så tager Tommy mig i hånden, og vi går ind i rummet til de voksne.
Morten og Frederik har fået gin og tonic og sidder hyggesnakker. Vi sætter os lydigt ned på vores pladser uden at sige noget.
Middagen er meget eksklusiv og vinene sikkert dyre. Jeg har lidt svært ved at nyde den meget fremmedartede mad.Er jo mere vant til mors frikadeller. Tankerne kredser også hele tiden om Tommy, der sender mig smil og luftkys, når der ikke er nogen der kigger.
Endelig er det forbi, og ganske rigtigt så kører vi hjem til os. Mændene skal have bragt kaffe og cognac, som vi drenge straks serverer. Vi får lov til at gå ind på mit værelse. Her hopper Tommy op min min seng.
“Måske jeg må sove her hos dig i nat, efter at Frederik har fået sit”.
“Det ville være så dejligt, jeg savner en at dele sengen med”.
Vi ligger lidt og holder i hånd og kysser. Jeg bliver mere og mere forelsket i ham.
“Du ved godt du bliver overvåget døgnet rundt, ikke” ?
“Hvad mener du” ?
“Morten filmer dig overalt. Alt hvad du gør bliver optaget. Du har absolut intet privatliv længere”.
“Wow, det vidste jeg ikke”
Morten åbner døren.
“Smid tøjet drenge og kom ind i stuen, vi skal bruge jer nu”.
Vi adlyder og klæder os nøgne sammen. Føj den dreng er lækker. Jeg får et hurtigt kys, og så skal vi ind.
De voksne er også helt nøgne og sidder i hver sin lænestol med rejsning.
“Vi har lige spillet om jer, så du Jens skal tilbyde dig for Frederik”.
Tommy går straks på knæ foran Morten, og tager hans pik i munden. Jeg kan jo ikke gøre andet end at følge hans eksempel og gøre det samme for Frederik. Han trækker mig op i håret, og giver mig en syngende lussing.
“Fra nu gør du kun, hvad du får besked på, rejs dig op og vend dig om”.
Jeg er lettere rystet, men adlyder straks. Frederik bøjer mig forover, og uden nogen form får glidecreme eller opvarmning, trænger han brutalt op i mig. Jeg undslipper et skrig.
Tommy er ved at ride Morten, det ser lidt mere behageligt ud. Drengen se ud til at nyde det.
Efter at Frederik er trængt op, kan jeg også slappe mere af. Han knepper dog som om han vil have det hurtigt overstået. Men han holder overraskende længe. Jeg kan se at Tommy allerede har tilfredsstillet Morten, de ligger nu og kæler i sofaen. Endelig får han udløsning i mig.
“Sikke en skøn stram dreng du har dig Morten” . Det var vist en ros til mig.
Jeg får nogle klask i numsen. Så bliver vi sendt ud i bad.
“Må jeg sove med Jens i nat kære Frederik” ?
“Det er sgu okay, men du kommer, når jeg kalder”.
“Tak Frederik”
Jeg kysser også lige Morten godnat. Så smutter vi ud på mit badeværelse.

“Er de ikke søde sammen”. Morten viser sin ipad til Frederik.”Jeg tro sgu drengene er blevet lidt lune på hinanden, synd for dem, at de ikke kan dyrke sex, ha ha”.

Da vi har badet lidt, blevet tørret og fået børstet tænder, smutter vi ind til mig. Kysser vi lidt i sengen, og falder i søvn med hinanden i hånden.

Kommentar