Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 5)

Karakter: 3.5/2
Visninger: 3555

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Bareback, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest, Gangbang, Bondage og Tvang
Jens (afsnit 5)

Velkommen til mit nye liv. Jeg har helt mistet retten til at bestemme over min krop. Min pik er låst i chastity. Jeg bestemmer ikke hvilket tøj, jeg skal gå i. Jeg kan lånes ud til andre. Bliver straffet med hårde smæk, når jeg ikke opfører mig ordentligt. Og nyder det.

Vi har siddet og snakket i køkkenet, fået flere øl hver. At både Rasmus og Morten er helt nøgne generer dem overhovedet ikke. Når jeg skal hente en ny omgang, får jeg gerne nogle klask i numsen. Men ellers går snakken på alt muligt andet end sex.
“Ups, det er jo snart din sengetid, gå ud og tag et bad, så kommer jeg ind og putter dig”.
Jeg adlyder, kysser Rasmus og Morten, og går ud på badeværelset. Her tager jeg mit tynde lingeri af. Skal huske ikke at lade det ligge og flyde. Tænder for vandet, og lader mig krop få lidt tiltrængt massage af det varme vand.

Morten har fundet sin ipad frem. Og viser Rasmus drengen live fra badeværelset. De sidder begge og spiller lidt, og nyder den smukke dreng.

Har næsten vænnet mig til følelsen af at være i chastity. Vasker buret grundigt. Da jeg er færdig, tørrer jeg mig, samler mit tøj op, og går ind på værelset. Ved ikke om jeg skal gå i seng, eller vente på Morten. Tænker jeg nok lige kan kigge lidt på min pc. Åbner fb og finder en hilsen fra Peter. Han skriver noget frækt om, at jeg burde tage mig af hans behov. Og ikke fjolle rundt i byen. Han skulle bare vide. Sender ham en kærlig hilsen, og nævner at jeg da også savner ham.
Så finder jeg en fræk hjemmeside med sissy porn, der er flere drenge, der stolt viser deres pikbure frem, eller lader sig kneppe. Det begynder at gøre lidt ondt i min pik, da den prøver at vokse sig stor. Så slukker og kravler op i min seng.

Morten og Rasmus hygger sig med at iagttage drengen på værelset også. De griner lidt da han ser porno. Det er tydeligt at buret strammer om hans teenager pik.

Jeg er faldet lidt til ro, da døren går op, og Morten kommer nøgen ind på mit værelse, hans pik er stiv. Morten tager hånden ned i natbordsskuffen og finder butt plugen frem. Så får den en lille klat glidecreme.
“Vend dig om dreng, du skal sove med denne oppe i nat”.
Jeg adlyder naturligvis med det samme, ved at brok eller argumenter ikke hjælper. Så får jeg presset pluggen i bund. Det gør først lidt ondt, men så vender jeg mig til den. Ligger mig tilbage i sengen. Morten kysser mig på munden.
“Sov godt min dreng, vi skal lige tale lidt voksensnak, så du skal ikke forstyrre os”.
Godnat onkel, og tak for i dag”.

Gad vide om jeg kan falde i søvn ? Kan mærke uroen i kroppen, pluggen presser mit rævhul, buret strammer om min pik. Jeg har oplevet mere sex end jeg nogensinde kunne drømme om. Ligger og spekulerer på om Morten knepper Rasmus nu. Hvis jeg nu var helt stille kunne jeg så ikke liste ind og kigge på ? Horny teenager og dårlig dømmekraft, er jo ikke nogen god kombination. Så jeg smutter op af sengen og stille ud på gangen. Lytter. Kan ikke høre noget. Bevæger mig ud mod køkkenet, der er lyset slukket. Ville ønske, der ikke var automatisk lystænding, når man bevæger sig omkring. Nærmer mig stuen, ikke en sjæl. Nu kan jeg se at døren til kælderen står på klem. Ved at Morten har et værksted dernede, men har aldrig været der selv. Lytter ved døren til trappen, kan høre nogle lyde dernede fra. Nysgerrigheden overvinder mig, og jeg går stille ned ad trappen. For enden af en lang gang står en dør åben, og et rødligt lys strømmer ud derfra. Der er herfra at lydene kommer. Bliver nødt til at kigge ind.

Morten slukker sin ipad …..“han kommer nu”.

Jeg lister på tåspidserne hen mod døren. Er sikker på, jeg er helt lydløs. Lige som jeg skal bøje mig frem sker det. Døren bliver åbnet, og Morten griber mig i armen.
“Hvad fanden, er du døv knægt” ?
Jeg får mit livs største chok. Både Morten og Rasmus har kun læder harnisk på. Deres pikke er stive og de glinser i det røde lys. Okay, hils verden fra mig jeg dør nu !
“Når man ikke kan høre så må man jo føle”.
jeg kigger rundt i rummet der er mærkeligt udseende møbler, et kors på væggen, og redskaber til bondage og straffe. der er tilmed et tremme metalbur i hjørnet. Morten og Rasmus griber mine arme og trækker med hen til en slags buk, her bliver mine hænder og fødder spændt fast med manchetter.
“Undskyld kære onkel, jeg skal nok være sød, og gøre som du siger fra nu af”
Slam, det første piskeslag rammer min røv.
Jeg hyler op både i smerte, men også i total fortvivlelse.
Slam, nu kom slaget fra den anden side. Klask, klask, klask de skifter til at ramme min røv.
jeg er stoppet med at hyle, dels hjælper det nok ikke, og dels er jeg så overvældet, at jeg ikke har mere luft i mig. Jeg kommer til mig selv at straffen er overstået, enten har jeg været bevidstløs, eller min hjerne har lukket ned for situationen. Jeg mærker at pluggen bliver trukket ud. Så kommer der en pik op, og jeg bliver kneppet hårdt. Kan høre på orgasmen, at det er Rasmus, der har tømt sin pik i mig. Han trækker sig ud, men så bliver hullet fyldt op igen, og knepningen bliver genoptaget. Kan jo regne ud, at det er Mortens tur til at bruge mig.
Da han endelig får sin udløsning, og trækker sig ud, får jeg straks pluggen skubbet op igen.
Så bliver jeg løsnet. da jeg står op igen, får jeg et kys fra dem begge.
“Godt min dreng, finder du selv op i seng igen” ?


Kommentar